Ами и аз съм в твоето положение с положителен резултат на 1г и 7м. Избрах Александров пред фонда на 100% за второ дете. Направих втория си опит септември, само че завърши с мисед, сега съм в процес на трети опит. Горе долу нещата са си същите, както и през 2007. Предният ми опит/втори подред/ беше с пурегон и декапептил и ми излезе около 3000 лева, а сегашният ще е с гонал и цитротид и пак горе долу толкова излиза/процедурата ми е стандартна от 200 до 250 единици на ден/. Повтарящите плащат по-малка такса-1300 лева. А за чакането-в която и да е клиника се чака. За жалост много малко момичета от Олимед и Майчин дом пишат, за да споделят как минават там процедурите и изобщо каква е успеваемостта. Септември бях на трансфер с жена, която се отказа от фонда, само и само да направи опит в АГ.Аз дори и не помислих да подавам, защото знам, че и второто и третото си дете ще зачена при Александров. Успех.
Само вметвам-цена на румънски гонал 44,05 лева, пурегон пен от 900 единици, реално съдържащи 1050 единици е към 697 лв. на Марешки.