0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #400 -: Януари 17, 2010, 19:39:07 pm »
Браво  започва се :D ооооооооо и аз се развълнувах, направо ми се разлопа сърцето.
Чакаме подробен отчет. И аз вече нямам търпение да идва края на месеца.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #401 -: Януари 17, 2010, 21:02:25 pm »
Минавам от тук да пожелая успех на всички момичета и да кажа че стискам много ,много палци,а също и че редовно ще следя до къде сте стигнали и как вървят нещата.Очаквам само хубави новини да знаете :goodluck:
« Отговор #402 -: Януари 17, 2010, 21:33:22 pm »
 Мonkey , ще чакаме отчет утре задължително.Тази година е късметлийска, виж само как добре започва :)Успех на всички, които са на клона :D

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #403 -: Януари 18, 2010, 09:30:49 am »
Така,аз да кажа че ме викат утре в 9.00 ч. да съм в АГ то и да си нося Гоналчета 3 бр.  :D
 Има ли някой утре на диванчето по това време,ще се радвам да се запознаеме ? :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #404 -: Януари 18, 2010, 11:27:23 am »
Мonkey  :) успешен старт утре и  :crossfingers: до края
*
« Отговор #405 -: Януари 18, 2010, 23:24:41 pm »
Момичета някоя от вас знае ли дали д-р Александров прави инвитро с донорски яйцеклетки и ако може да ме ориентирате в цените там.Предварително благодаря!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #406 -: Януари 19, 2010, 08:16:26 am »
Исе, късмет днес :) В този снежен ден, нека ти върви и да ти е на късмет :)
Динисс, мисля че ако намериш донор, няма да има проблем. Преди време имаше едно момиче, което беше с донор, но мисля че сама си я беше осигурила. Все пак не пречи да идеш до АГ и да попиташ на място за най-достоверна информация.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #407 -: Януари 19, 2010, 09:37:16 am »
Успех Исеее  :D Нека този снежен ден даде старта на твоите снежни човечета  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #408 -: Януари 19, 2010, 11:20:39 am »
Хайде Исе, нетърпеливи сме  и очакваме включване :))

« Отговор #409 -: Януари 19, 2010, 12:17:45 pm »
Така,така,благодаря за пожеланията на всички  :D
 Мн ви обичкам беее  :D :D :D
 Аз съм тук,жива,здрава,ухилила съм се и така си седя  :D
 Ама то не боляло изобщо ,лелеле а аз се шашках.Всичко мина като по ноти,на прегледа,всичко е ок,сложихме първата ми инжекция,и Ани реши всички 225 ед. да ги слагам наведнъж,само ще редувам лява страна ,дясна страна.В петъка ще се чуем с нея да ми каже кога да отида за преглед и така    :D
 Ако някой желае повече инфо,ами в дневничето на искра.п.димитрова :)
  :drunk: :bighug: :cheerleader:

Елиии моите малки снежни човечета ,вече са в процес на произвеждане,дано станат повечко и качествени  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #410 -: Януари 19, 2010, 13:57:34 pm »
Успех и от мен! Дано всичко мине добре и от снежковци ,накрая да се превърнат в бебковци!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #411 -: Януари 19, 2010, 14:22:38 pm »
Привет, момичета и момче!
Не съм писала в тази темичка мнооооого отдавна, но скоро ще започна да се отчитам и аз тук!
Искам да пожелая на всички тук - леки процедури с успешни ревливи резултати след около 9 месеца  :lol:
А на Маймунчето - много успешен старт и още по-успешен финал!
Олеееее, започнаха да ме тресат емоциите покрай стимулациите, а те са все положителни  :lol:
*
« Отговор #412 -: Януари 19, 2010, 16:00:55 pm »
Минавам през тази темичка за да пожелая късмет на всички момичета, които са в процедура!!!
И аз ви стискам палци, но вие си знаете, че при този прекрасен екип сте в добри ръце.
Специално много, много късмет на Барбарончето!!!
 :D
« Отговор #413 -: Януари 19, 2010, 17:01:53 pm »
Хайде Мonkey, късмет мила, оттук нататък и докрая  :crossfingers:Стискам палци, днес цял ден съм те мислила, радвам се , че всичко е минало като по вода.Ама то тази година така и започна, дано така и да завърши  :D Екипа също е супер, тези хора са родени за работата си.
Успех и на Барбарончето, от все сърце.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #414 -: Януари 19, 2010, 17:57:05 pm »
Благодаря на всички  :D
 Барбаронче,и на всички други успех момичета и на вас,и хайде вече някой да се пусне с мене по течението че то така самичкааа  :( :D
« Последна редакция: Януари 19, 2010, 19:12:20 pm от Мonkey :) »
« Отговор #415 -: Януари 19, 2010, 19:03:06 pm »
Таис, благодаря ти много! Стискам силно палци този опит да е твоя! И на Сиска81 и на Маймунчето  :bighug: Успех, мацони!
Но вие сте преди мен!
Аз ще съм към март месец предполагам. Така съм си намислила, сега ще стартирам с поредната цветна снимка, защото моя милост знае, че това се прави първо преди процедурка. Та другата седмица ще намина през АГ-то и ..... може да се засечем с някоя от вас!
ААААА, Маймунче, сигурно не си самичко, ама то не всички се отчитат тук! Пък и нали си "Маймун" - трябва да водиш :lol:
« Отговор #416 -: Януари 19, 2010, 19:06:47 pm »
Барбаронче, трябва ли преди всяка процедура да се прави цветна снимка? Моята е от април 2008 и док не ми иска нова.А пък и съм на ИНСЕ , т.е задължително е тръбите да са проходими, но преди нямаше проблем .

*
« Отговор #417 -: Януари 19, 2010, 19:34:58 pm »
С удоволствие,но нали знаеш,че ще се пусна с 10 дни закъснение по течението  :D
« Отговор #418 -: Януари 19, 2010, 22:48:23 pm »
Сиска81, щом Александров е преценил - довери му се!
По принцип е желателно преди процедура да се провери състоянието на тръбите, но при мен е доста желателно, защото април миналата година имаше при мен други интервенции, та така  :lol:
Хайде, ще ви следя изкъсо  :wink:
Да се отчитате редовно и все с хубави новини  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #419 -: Януари 20, 2010, 08:59:48 am »
Барбаронче, трябва ли преди всяка процедура да се прави цветна снимка? Моята е от април 2008 и док не ми иска нова.А пък и съм на ИНСЕ , т.е задължително е тръбите да са проходими, но преди нямаше проблем .

Моят съвет е да "настояваш" да направите:) Все пак е минало доста време от последната. Александров и при мен не искаше или по скоро се чудеше но аз настоявах. Едва ли аз съм го убедила но не се притеснявай да искаш:)

Успех момичета. Много се надявам и моля тази година да е най-успешната досега и да прегърнете мечтите си.