0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #40 -: Октомври 22, 2009, 22:33:35 pm »
Винаги след злото идвало добро.Аз искам да вярвам в това за да продължим борбата и новата година с нов късмет да посрещнем и да задръстим темата само с полужителни резултати.Ако днес нещата изглеждат плачевно то утре с новия ден ще дойдат новите надежди и дочаканите мечти.Знам че днес е трудно да мислиш за хубавото но то ще дойде и при нас.И аз като вас едвам преглъщам сълзите си но ме крепи да знам че още има шанс да прегърна мечтата си.Кураж милички всички сме в Божийте ръце.
*
« Отговор #41 -: Октомври 23, 2009, 07:01:19 am »
Много ми харесва написаното от Надя  :). Вярвам, че темата ще се напълни с хубави новини  :bighug:

*
« Отговор #42 -: Октомври 23, 2009, 07:37:50 am »
Здравейте девйки! Не трябваше така да се започва новата тема....Много е тъжно! Надявам се всички неуспелискоро да се отърсите и заедно да погледнем напред! Сигурен съм ,че пролеттаще е нашия сезон! малко търпение и спокойствие само! Виждам ,че желание и воля на никоя не липсвта! Днес отивам до АГто за един документ!Непременно ще говоря с Док ,за поръча слънчевото време и много щъркелчета още от сега ,специално за нашата група! И за всички ,които вярват в чудесата! Е,време да освободим място на момичетата които ходят на кнтролни прегледи! Стига с тия трансфери....
Стискам палци на успелите! те са нашата гордост! Нека се развиват нормално нещата и да ни радвате само с хубави новини1 вие сте нашия пример! :balk_81:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #43 -: Октомври 23, 2009, 16:13:22 pm »
 :D здравейте дами и Рачо естествено :)
Благодаря на всички за подкрепата и хубавите пожелания и да разведря обстановката малко  :) днес си взех резултата от кръвния тест от вчера/17ден от трансфера /
ЧХГ 2291 :D смятам че е ок ,дай боже и за на пред да расте.

Момичета от цялото си сърце ви желая в най скоро време да видите същите резултати една голяма  :bighug: от мен и целувки :wink:
« Отговор #44 -: Октомври 23, 2009, 16:30:44 pm »
Аааууу какво хубаво голамо ЧХГ пу пу пу да не ти е уруки.Май ще е двойка  :DБинче много се радвам миличка  :bighug: Добре че сте вие та да внасяте малко слънчево настроение в темата  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #45 -: Октомври 23, 2009, 16:35:31 pm »
Браво Бубе, стискаме палци всичко да е ОК! :D
« Отговор #46 -: Октомври 23, 2009, 17:19:29 pm »
Много съм доволна Бубе, честито и целувки :P.

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #47 -: Октомври 23, 2009, 20:12:12 pm »
:D здравейте дами и Рачо естествено :)
Благодаря на всички за подкрепата и хубавите пожелания и да разведря обстановката малко  :) днес си взех резултата от кръвния тест от вчера/17ден от трансфера /
ЧХГ 2291 :D смятам че е ок ,дай боже и за на пред да расте.

Момичета от цялото си сърце ви желая в най скоро време да видите същите резултати една голяма  :bighug: от мен и целувки :wink:
той достатъчно е пораснал и вече май няма да могат да го отчитат, пос-късно ще почне и да намалява, но ти вече ще усещаш ритане - прекрасно е. лека и безпроблемна.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #48 -: Октомври 23, 2009, 23:31:01 pm »
:))))))))Бубе, честито мило момиче:)
И аз мисля, че са се хванали повече от един ембрион:)
Само за сравнение, което не трябва да те плаши, моето ЧХГ на 17 ден беше 1481:)

Желая ти лека и спокойна бременност:)

Чакам събота с нетърпение:)
« Отговор #49 -: Октомври 24, 2009, 20:27:39 pm »
Момичета, ако някоя от вас да си слага гонал сега моля да ми каже как ще го слага утре с тази смяна на часа, аз сега разбрах, че ще сме с един час назад от утре, а си слагам гонал в 9 и 21 часа. Ако знаех по- рано днес щях да звънна на Ани, но е късничко вече  не ми е удобно!
Ще чакам ако някой е питал да сподели!
Благодаря ви предварително!
*
« Отговор #50 -: Октомври 24, 2009, 20:41:36 pm »
sirina, час по рано или по-късно изобщо нямат значение, така че не се притеснявай  :) И Ани ще ти го каже  :wink:
Успех  :)
« Отговор #51 -: Октомври 24, 2009, 21:09:58 pm »
Ели, благодаря ти за бързия отговор, едва втори ден ми е и се притесних, но си знаех, че тук ще намеря отговор. :oops:
*
« Отговор #52 -: Октомври 26, 2009, 18:08:19 pm »
Ей го единия изтърсак  :lol:

Много от вас вече знаят  :D, но да напиша и в темата - тестът ми е  :bfp:
Направих на 12ти, 14ти и 15ти ден  :D

Още в събота позвъних на д-р Александров да му съобщя, след 15 дни ме вика на преглед  :D
Кръвен тест не съм пускала и не мисля, ще си чакам прегледа и това е  :)
Днес ходих до АГ, понеже док искаше да види тестовете, на 6ти ноември към обяд съм на преглед  :D
Моля се всичко да е наред дотогава и след това  :D

Предавам щафетата на втория изтърсак, моля да се яви спешно :lol:

« Отговор #53 -: Октомври 26, 2009, 18:23:50 pm »

Много от вас вече знаят  :D, но да напиша и в темата - тестът ми е  :bfp:
Направих на 12ти, 14ти и 15ти ден  :D

Още в събота позвъних на д-р Александров да му съобщя, след 15 дни ме вика на преглед  :D
Кръвен тест не съм пускала и не мисля, ще си чакам прегледа и това е  :)
Днес ходих до АГ, понеже док искаше да види тестовете, на 6ти ноември към обяд съм на преглед  :D

Предавам щафетата на втория изтърсак, моля да се яви спешно :lol:

:balk_47: :balk_47: :balk_47:

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
« Отговор #54 -: Октомври 27, 2009, 01:29:34 am »
елиииии честито!   :bighug:   :party:
*
« Отговор #55 -: Октомври 27, 2009, 07:49:58 am »

на 6ти ноември към обяд съм на преглед  :D

Ще е наред не само до тогава ами до края!  :D
От мен -лека и безпроблемна бременност!  :bighug: :hug2:
« Отговор #56 -: Октомври 27, 2009, 08:11:51 am »
Елинцеее излишно е да казвам колко съм щастлива и колко се задарвах като разбрах хубавата новина-е естествено и аз си знаех че ще е такава но все пак  :D прегръщам те силно и ти пожелавам след две седмици едни хубави тупкащи сърчицааа-колкото искаш толкова да са  :wink:
Така сега и другия изтърсак да даде отчет  :lol:Моят тест също е положителен  :D Е с бледа черта но пък и кръвния е положителен.Щастлива съм но и малко притеснена.Мисля че предстоят вде дъълги седмици  :D И аз се моля всичко на прегледа да е наред.Вчера разбрах че с Ели пак ни вика на една дата док  :lol: това е то съдба  :lol: все се засичаме и вървим заедно с този бирен фъстък  :lol:
Прегръщам ви момичета  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #57 -: Октомври 27, 2009, 08:55:44 am »

Имам червен химикал, ела да я направим по-тъмна да се успокоиш вече
Прегръщам те, мила ! Никакви притеснения повече
Разрешени са само смеха и позитивните емоции
« Отговор #58 -: Октомври 27, 2009, 09:54:08 am »
Най накрая и двете изтърсачета си казаха ама и двете заедно ще си ги раждате така мисля аз.От сърце ви желая Елита да иамте най приказните като усещания бременности,най спокойните,и едни найстина здрави и красиви бебчета  :P :P :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #59 -: Октомври 27, 2009, 10:29:42 am »
Браво Елита, честито и ви желая лека бременност и здрави и прекрасни бебешочета!!! :bori_007: :bori_018: :bori_022: