0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #380 -: Януари 13, 2010, 23:07:36 pm »
Много благодаря, ще помисля още малко дали 5000 или 10 000
*
« Отговор #381 -: Януари 14, 2010, 07:34:08 am »
Оргалутрана е една разфасовка, готов инжекционен разтвор. Има по един и по пет броя в опаковка. Ти ще си прецениш кое ти е по-изгодно. А Прегнил по-добре си вземи 10000 единици. При мен и при двата опита, а преди това и при инсеминацията, Прегнила винаги е бил 10000 единици.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #382 -: Януари 14, 2010, 08:48:50 am »
Докато дойде ред за Прегнила, ще посетиш още поне 4-5 пъти АГ-то :) Ще имаш време да попиташ колко единици да вземеш, но според мен ще ти кажат да са 10 000 :) Разликата дали да са 5 или 10 хил. единици в цената е 18лв. Прецени дали ще ти е по-спокойно да си запасена  :wink: Ако го съхраняваш в хладилник, после винаги има момичета, които търсят Прегнил, така че си мисля, че лесно ще се "отървеш" от него (в случай, че ти остане).
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #383 -: Януари 14, 2010, 10:12:19 am »
Здравейте момичета  :D
 искам да попитам тези който си спомнят,кога внесохте паричките за процедурата?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #384 -: Януари 14, 2010, 10:14:13 am »
Не съм била в процедурата ин витро, но май в деня на трансфера се плаща :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #385 -: Януари 14, 2010, 10:14:40 am »
Здравейте момичета  :D
 искам да попитам тези който си спомнят,кога внесохте паричките за процедурата?

Мonkey :) в деня на трансфера, но тя Ани пак ще ви каже :))
Късмет момичета!!!

« Отговор #386 -: Януари 14, 2010, 10:20:26 am »
Благодаря :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #387 -: Януари 14, 2010, 13:48:03 pm »
Ей,девойки,ще се караме май!!! И аз чета тук!!! osi_4 За мъжовете ,или само хубаво,или нищооооо!!! :balk_163: На нас ако знаете колко ни е притеснено също! А не искаме да разпитваме ,че ни става още по притеснено! Аз въобще не мога да гледам инджекции, добре че Вили се справя сама ,ама много ми се смее! ама то не е смешно,бе! Не мога и това е! Колкото и да сме некомпетентни, много ни се иска да кацне щъркила и на нашия балкон! Нашата работа е да осигурим материално нещата-във всяко отношение! :trash: Количеството и качеството на материалното осигуряване е също много важен фактор,не е майтап работа!! Така че,моля,моля!
На всички ИНСета желая успех!! Дано не се наложи да продължите със следващите стъпки! Ще чакаме дбри новини!
Относно въздържанието,май му е множоко 9 дена ,так че Сиска,вземи го освободи малко човека! Да не се пръсне! А и свежия материал-до 5 дена ,дава по-добри възможности....... :balk_70:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #388 -: Януари 14, 2010, 13:51:40 pm »
Хахахахахах Рачо,Рачоооо и ти си един майтап  :lol:
*

crow

• 2670
« Отговор #389 -: Януари 14, 2010, 15:40:39 pm »
Ето ме прясно боцната с Прегнил. Ани казва "Сега спокойно, Прегнила не е от най-леките инжекции" .. ама аз нищичко не усетих. Май съм безчувствена  :lol: То като си спомня и Пурегона как го изтрелвах за 2 секунди. Няма такива бавно-бавно. Прас и готово. Да минава по-бързо  :P
Ра40, нищо не казваш по същество. Ще се навъртате ли с Вили в АГ тази пролет или сега го отдавате на естествен ход ? То така е най-препоръчително, така че чакаме отчет от теб  :wink:
Маймунке, ако се съберете с Ра40 на 7-я етаж ми се струва, че голям купон ще се завихри. Ще има бири, шегички и смях.
*
« Отговор #390 -: Януари 14, 2010, 16:14:48 pm »
АААа,че то в цената вече и бира ли влиза!!! Това е нещо ново за АГ то!??? Ама това сигурно е само за мъжките половинки и то някъде в радиус от 500м.
,че да не смущаваме процедурите като се разпеем!!! :drunk:
Ами нашите планове са за подготовка около февмруари и същинска част може би март!! но това са само предположения! А ние иначе си наблягаме на естествения вариант и аз лично ви го препоръчвам като един виден дофтур,ама пусто ,като нещата не зависят само от това,май??
« Отговор #391 -: Януари 14, 2010, 21:57:54 pm »
Олееее, голем срам  :oops: :oops: :oops:
Рачо, и аз да не разбера че имало от силните половинки сред нас....Хиляди извинения, абе хора, свиркайте по-рано на новаците, че да не се излагаме така....
Иначе майтапа настрана, но като гледам мъжленцето, наистина не ви е лесно, ама хич.
Ха, да не забравя, намалихме въздържанието, няма да се пръсне човека  :balk_71:
Пък и на мен не ми се отрази зле :D
Между другото , днес броих и установих, че днес ми е 11ти ден от МЦ, утре 12.Объркала съм се в датите, по едно време спрях да следя, а пък и множко ми дойде напрежението.И утре ще видим на прегледа какво ще каже доктора, ама май може да издърпаме с 1-2 дни напред нещата, така че с Crow може да се засечем. Дано не изтървем датата, ще пиша утре какво е станало.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #392 -: Януари 15, 2010, 17:06:42 pm »
 :party: Айдееее,от вчера ,Дживотинче си има Ростислав вече!!! 3 кг юнак! Дано е здравн и много послушен! Да е честито на мам и тати!!
Айде,започна се добре,ние сме следващите!!! Някой ще ни изпревари ли??? :cheerleader:
« Отговор #393 -: Януари 15, 2010, 19:07:36 pm »
Супер! Честито на Дживотинче, много усмивки и красиви моменти с малкия бебок !
А на теб Рачо, благодаря за хубавата новина. Пожелавам ти другия път да си вътре в новините  :)

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #394 -: Януари 15, 2010, 19:50:29 pm »
Поздравления!
Чудесна новина,ето започна се :)
« Отговор #395 -: Януари 17, 2010, 12:58:24 pm »
Ехооооо,май пак замлъкна тази темичка,ама нищо тя още малко и като живне олелеее  :wink:
 Да попитам тези който са били с прием на Логест,колко дни след спирането ви дойде цикъла?
« Отговор #396 -: Януари 17, 2010, 13:12:04 pm »
При мен на 3тия ден.Сега ще погледна ако греша ще поправя  :D
Исе на теб кой ден ти е?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #397 -: Януари 17, 2010, 14:08:47 pm »
Втори чист ден  :D,но започва да ме боли коремчето та се надявам да идва вече ,че ми писна да чакам  :lol:
« Отговор #398 -: Януари 17, 2010, 14:25:19 pm »
Ще дойде спокойно.От 3 до 7ми ден казват. :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #399 -: Януари 17, 2010, 19:36:03 pm »
Ето че чакания цикъл дойде вече,утре ще се обадя на Ани да се разберем,кога какво.Ами това е ,ако всичко върви по план и без изненади неприятни се започва  :D
 Утре ще дам отчет какво са казали,и накъде сме  :wink: