0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #300 -: Януари 06, 2010, 12:24:12 pm »
Здравейте момичета,мина ми сондажа,всичко за сега е наред.По къс протокол ще съм,и засега е написано само че съм с по 300ед.Гонал,схемата по натам ще я изготви Анито че не се знае кога ще дойде цикъла.Ами това е сега чакам старта на процедурата с затаен дъх :)

Хайде :)започва се и докато се усетиш хоп на финала.И естествено :crossfingers:до края.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #301 -: Януари 06, 2010, 12:28:06 pm »
Благодаря ви момичета за бързите отговори, сега си организирам лекарствата от Румъния и ще я почвам , страхотна подкрепа сте!Успех на всички 
« Отговор #302 -: Януари 06, 2010, 12:41:24 pm »
Успех на всички които стартират, стискам палци  :crossfingers:, нека тази темичка е късметлийската ви и последната за вас и скоро да се местите в другата  :D. Чакам дъжд от  :bfp:  :D
« Отговор #303 -: Януари 06, 2010, 21:09:41 pm »
Здравейте момичета! Честита Нова Година! Пожелавам ви да сте здрави, засмени и от Бог благословени! Много късмет и със сигурност успех на всички през идната година от все сърце!
Да споделя и аз , малко не съм за темичката, защото още чакам за среща с д-р Александров :(но все пак...Когато преди две години правих цветната снимка при д-р Ковачев, д-р Александров ми каза, че мога да изчакам спокойно още две години в опити за забременяване и тогава ако не е станало, да се обърна към него.
Е, двете години минаха, и не стана.А преди това имаше още две.Но се оказа, че е почти невъзможно да си запиша час за него, звънях на стационарния, и оттам първо ми казаха,че ще записват след нова година, а сега ми казаха евентуално след март месец :( Притеснявам се да звънна на мобилния му, защото ако ми откаже , ще ми е адски кофти.
Моля ви, споделете как сте се записали и по колко време сте чакали...Това беше единственото, което си пожелахме с мъжа ми в Коледната и Новогодишната нощ.
Благодаря.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #304 -: Януари 06, 2010, 21:38:39 pm »
Сиска, защо не пробваш да говориш с Анито и да й обясниш всичко това, че си негова пациентка и така сте се разбрали да се обадиш след 2 г ако не е станало и да ти каже кога може да си запишеш най-скоро час да говорите с него?
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 21:44:21 pm от cygnus »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #305 -: Януари 06, 2010, 21:41:14 pm »
Уф, Сиска ... много ми стана тъжно като написа "това беше единственото, което си пожелахме в Коледната нощ" и не се стърпях да те посъветвам да бъдеш нахална. Отиваш в АГ и чакаш да видиш д-р Александров. Знам, че не е най-правилния подход, но наистина ми стана мъчно, че така се получава :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #306 -: Януари 06, 2010, 22:36:46 pm »
Маймунче, успех! Ще стискам силно палци! Няма нищо страшно, процедурите в АГ Варна, както вече си разбрала, минават леко и неусетно и даже приятно :D
Сиска, късмет и на теб, мила!
Сиска81, и аз ще те посъветвам като cygnus, обади се на Ани и й обясни. Сигурна съм, че ще разбере и ще направи всичко възможно да те включи по-скоро в графика! Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #307 -: Януари 07, 2010, 17:55:45 pm »
Пожелавам ви да бременеете всички през тази година!Това с дългис,с трънливия път е чсно!От сега само безоблачно щастие на всички в темата!уСМИВКА!
« Отговор #308 -: Януари 07, 2010, 17:59:56 pm »
Здравейте момичета! Първо честита и успешна нова година! Аз от доста време само тайничко чета вашите публикации, но мисля, че дойде и моето време да се включа. Вече имам протокол, и сондаж и всичко предварително. От вчера съм на регулон и др. седмица трябва да отида при ани да ми напише рецептата за Гонал-а. Прочетох, че някой ще организира ходене до Румъния. Аз също съм решила да отскоча до там. Ще се радвам, ако си помагаме. Моят тел. номер е 0894 40 70 20 и ако някой иска да си правим компания, ще се радвам. Успех за сега на всички!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #309 -: Януари 07, 2010, 19:14:31 pm »
момичета сега си взех микробиологията и видях че пише че се изолира кандида 10 на 3 степен и се притесних  мислите ли че това е проблем да звънна ли утре на александрови да му кажа, макар че мисля че той не искаше микробиология и аз я направих на своя глава.
*

crow

• 2670
« Отговор #310 -: Януари 07, 2010, 19:44:43 pm »
Ако ще си по-спокойна му звънни за всеки случай, но аз също си мисля, че Кандидата няма да има значение в случая. Имаш ли някакво парене, сърбеж, течение или не усещаш нищо ? Доколкото съм чела понякога тези гъбички се активират от използването на неподходящ сапун.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #311 -: Януари 07, 2010, 20:16:34 pm »
не нямам тези симптоми , но пих антибиотик 2 месеца заради доста силен  бронхит и си мисля че може да е от него
« Отговор #312 -: Януари 07, 2010, 21:34:00 pm »
Благодаря че се включихте на всички!
Ще звънна първо на Ани, да видим тя какво ще каже и ще пиша после. Стискайте палци!
Адашке, колкото до кандидата, тя трудно се мори тази гадина и май всички почти страдаме от нея. Но не мисля , че е проблем.
Пробвай с масло от чаено дърво, капсули, пият се по една на ден - безвредни са.
При мен единствено те помогнаха...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #313 -: Януари 07, 2010, 21:49:17 pm »
благодаря ти сиска81 ,а от къде мога да ги купя тези капсули с масло от чаено дърво
« Отговор #314 -: Януари 07, 2010, 22:48:06 pm »
Момичета   минавам само да ви пожелая много УСПЕХ и веднага от тук да се преместите в дългоочакваната бременност. :goodluck: :goodluck: :goodluck:

*

crow

• 2670
« Отговор #315 -: Януари 08, 2010, 19:13:20 pm »
Момичета аз днес си бих първата инжекцийка Пурегон 50. Оказа се, че моето ИНСЕ няма да е на ЕЦ както мислех. Някой ще сподели ли дали тази доза е слаба, за да не се безпокоя от някаква свръхстимулация и дали този медикамент е предизвиквал странични ефекти у някоя от вас ? Засега имам общо 5 инжекции по 50 единици, но след 4 дена ще ме преглеждат пак и дано не се налагат още такива.
Днес имаше доста момичета в чакалнята и май пак започва лудницата. Желая на всички АГ-Варненки двучертичков късмет :)
« Отговор #316 -: Януари 08, 2010, 19:38:39 pm »
Сиска, капсулите във Варна ги намерих само в дрогерията до фонтаните срещу Окръжен Съд.Точно пресечката преди дюнерите, тази дрогерия е на една ирисоложка, но не си спомням името и.От тази пресечка се излиза на кафе " Амазония ".Струват 20 лв.мисля че бяха 40 капсули. Но аз след няколко годишно лечение на кандида, успях да се отърва с тях буквално за един месец, като ефект имаше още на третия ден.Но ги пих 6 месеца.Сега като усетя нещо и си взимам веднага.
Crow, успех и на теб!

*

crow

• 2670
« Отговор #317 -: Януари 08, 2010, 20:07:02 pm »
Сиска81, успя ли да си запишеш час ?
« Отговор #318 -: Януари 08, 2010, 21:34:20 pm »
Гарче стиснати палчета мила,и за всички други разбира се,да взривим АГ от бебета тази година момичетаааааа ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #319 -: Януари 08, 2010, 21:49:40 pm »
Гарче стиснати палчета мила,и за всички други разбира се,да взривим АГ от бебета тази година момичетаааааа ;)
Исе не надавай само боен възглас, ами вади и бирата :) Удари една за последно, че после има само да я сънуваш  :lol: :lol: :lol: