0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #20 -: Октомври 22, 2009, 08:39:58 am »
Малко ще разваля темата, за което много съжалявам, но при мен нещата приключиха.В понеделник прокървих, еднократно, но е било достатъчно.Преди това сутринта ЧХГ - 70, вчера направих уринен  - отрицателен и пуснх пк кръвен - резултат 10, сремглаво падане надолу.Обадих се на доктора ми каза, че най-вероятно е било биохимична бременност.Обаче не разбрах имало ли е в този случай имплантация.Някой ако е запознат моля да ми разясни.Док каза за всеки случай след два дни да направя нов тест, аз и днес направих уринен ---.
Прегръщам ви всички и ви желая мноооооооооого касмет!
« Отговор #21 -: Октомври 22, 2009, 08:47:39 am »
И аз вчера прокарвих но ми казаха че просто е било неуспешно
*
« Отговор #22 -: Октомври 22, 2009, 08:48:44 am »
Tais, TENEZA
съжалявам мили момичета  :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #23 -: Октомври 22, 2009, 09:38:48 am »

Ей,моми4ета какво се слу4ва ,защто така нещтата,този път не ни се полу4ават,направо не е за вярване ,така ми се иска в темите да виждам само ++++ и  :D
но надеждата не бива да ни напуска , :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,на 4акащите и нашия ред ще дойде и дано е скоро и дано ентусиазма не ни напуска,а аз сам сигурна в това особенно като има подобни форуми
 :bighug:
« Отговор #24 -: Октомври 22, 2009, 09:39:40 am »
Таис, излишно е да казвам колко съжалявам...знам как се чувстваш  :hug2:
Аз бях така. ЧХГ не нарастваше с темповете, с които трябваше и започна да пада.
Имало е имплантация, затова е биохимична бременност - отчетена само с тестове.
Прегръщам те силно и дано следващият път нещата стигнат до успешен край.

Тенеза  :hug2:
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 11:02:30 am от Black_rose »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #25 -: Октомври 22, 2009, 10:06:39 am »
Малко ще разваля темата, за което много съжалявам, но при мен нещата приключиха.В понеделник прокървих, еднократно, но е било достатъчно.Преди това сутринта ЧХГ - 70, вчера направих уринен  - отрицателен и пуснх пк кръвен - резултат 10, сремглаво падане надолу.Обадих се на доктора ми каза, че най-вероятно е било биохимична бременност.Обаче не разбрах имало ли е в този случай имплантация.Някой ако е запознат моля да ми разясни.Док каза за всеки случай след два дни да направя нов тест, аз и днес направих уринен ---.

Деси, миличка много съжалявам :((
Дано това е последното ни разочарование и дано скоро имаме честта да открием сезона с  :bfp: тестове!
Прегръщам те силно  :bighug:

*
« Отговор #26 -: Октомври 22, 2009, 10:30:25 am »
Много ви благодаря за топлите думи!Деси следващия път ще успеем!
« Отговор #27 -: Октомври 22, 2009, 10:34:00 am »
Еми не ми се пише честно ви казвам  :?Какъв е тоя карък този сезон незнам :?
Искам само да гушна Таис  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #28 -: Октомври 22, 2009, 11:58:08 am »
Здравейте момичета,от няколко седмици ми се изгуби ника и не мога да влизам с предното си потребителско име KIKI82 за това вече ще съм си с това.

Абе какви са тия отрицателни тестове  :(,защо така се получава .Съжалявам много мацки ,ноооооооо горе главите винаги може да се явите на поправителен!Отидете в църква запалете си свещичка и се помолете на Богородица ,ще ви олекне със сигурност,пък до година с нови сили пак на ринга и не забравяйте ЧУДЕСА се случват,просто трябва силно да вярвате в успеха си!

Иначе на мен ми е 7 ден след трансфера,чуствам се добре .Абе каквото зависи от мен го правя пък каквото БОГ ми е отредил това ще стане.
  Май се забравих с писането!!!

[/
« Отговор #29 -: Октомври 22, 2009, 12:24:31 pm »
Таис, TENEZA съжалявам милички... за съжаление, често става така, дори и при нормално забременяващите. Това е по-гадно от отрицателният тест. Желая ви успех следващия път! :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #30 -: Октомври 22, 2009, 12:30:14 pm »
Искрено съжалявам, Тайс! Много добре те разбирам - минах и аз от там.
Знам, че думите са излишни в такъв момент, затова ще кажа само: Прегръщам ви, мили момичета! Отърсете от лошите спомени и скоро с гордо вдигнати главици, напред към успешните опити!
 :grouphug:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #31 -: Октомври 22, 2009, 13:42:53 pm »
Уффффффф, значиииииииии.....Защо така бе? Милички, Tais И TENEZA, ужасно, ужасно съжалявам :( Каквото и да ви кажа, няма смисъл. Просто по една огромна  :bighug:
Горе главите, другия път ще успеем!

Дано с другите момичета всичко е наред и секне тоя пусти карък :( И на мен като Елина вече не ми се пише....то как да пишеш.....Кураж, ще се справим!

Прегръщам ви всички!
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 13:44:27 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #32 -: Октомври 22, 2009, 14:08:52 pm »
А сега върха на каръка. Успешен опит, положителни и кръвни и уринни тестове, ама няма пулс и вече две седмици не идва тоз пулс...Най-вероятно ще се наложи кюртаж. И аз съм от септемврийските....
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #33 -: Октомври 22, 2009, 14:12:36 pm »
А сега върха на каръка. Успешен опит, положителни и кръвни и уринни тестове, ама няма пулс и вече две седмици не идва тоз пулс...Най-вероятно ще се наложи кюртаж. И аз съм от септемврийските....
:bighug:
Дано нещата се обърнат в положителна посока!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #34 -: Октомври 22, 2009, 14:21:40 pm »

Мариета,  :bighug: и се присъединявам към поста на sixsens ! Скоро да ни се обадиш, пак тук, с хубави новини. Стискам ти палци  osi_9

« Отговор #35 -: Октомври 22, 2009, 16:35:10 pm »
Здравейте момичета!
Отдавна Ви следя и се вълнувам с всяка една от вас!
На неуспелите, стискам палци следващия път всичко да е наред!!!
А на успелите лека бременност и едни палави англечета!
 osi_9
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #36 -: Октомври 22, 2009, 18:16:16 pm »
Късмет ,много положителни емоции и бременни момичета в новата тема!
   :goodluck: preggo yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #37 -: Октомври 22, 2009, 18:38:18 pm »
Таи, TENEZA съжалявам милички... за съжаление, често става така, дори и при нормално забременяващите. Това е погладено от отрицателният тест. Желая ви успех следващия път! :bighug:
МЕРСИ ПОВЯРВАХ И СТАНА ЯВНО НЕЩО АЗ СЪМ ОБАРКАЛА Е НЯМА ЯД СЛЕДВАЩИЯ ТИРАЖ 3 КА БЕБОЦИ

бел.мод. Моля, не пишете с големи букви - т.4 от правилника
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 19:17:38 pm от sixsens »
« Отговор #38 -: Октомври 22, 2009, 18:55:52 pm »
Малко ще разваля темата, за което много съжалявам, но при мен нещата приключиха.В понеделник прокървих, еднократно, но е било достатъчно.Преди това сутринта ЧХГ - 70, вчера направих уринен  - отрицателен и пуснх пк кръвен - резултат 10, сремглаво падане надолу.Обадих се на доктора ми каза, че най-вероятно е било биохимична бременност.Обаче не разбрах имало ли е в този случай имплантация.Някой ако е запознат моля да ми разясни.Док каза за всеки случай след два дни да направя нов тест, аз и днес направих уринен ---.
Ех деска, дескаа то пък това твоето вече ама направо не знам как да го нарека, егати кошмара! ще ти пиша на лични!

Ето я и Мариета и тя с ооооще  по неприятна новина, направо нямам думи момичета, не мога да се побера в кожата си от яд, къв беше тоя наш тъпанарски късмет не знам, почти цялата ни група се провали, дано поне изтърсаците (Eлитата) да успеят, и да стискаме палци на Дани и Бубка всичко да им е наред до края!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #39 -: Октомври 22, 2009, 20:01:49 pm »
Толкова много съжелявам за неуспеха на всички ви момичета .Защо така стана с тази есенна група не мога да си отговоря като се има предвид че нещата вървяха при повечето ви добре!Още веднъж съжелявам и никой да не отчайва пролетта ще е успеха явно.А на успелите момичета желая лека и безпроблемна бременост до края!И дано има още да се похвалят докрая!