0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #180 -: Декември 03, 2009, 18:40:14 pm »
Хихихихих дадено,аз също си го мислих,се пак така ще е редно ,вие ще сте ми двете групички  :D :D :D
Продажница-а-а-а  :lol: :lol: :lol:

П.П: Аз съм и за двете групички да спечелят, така че все съм си хепи и ухилена  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #181 -: Декември 03, 2009, 18:43:47 pm »
sixsens  - готово,обещанието е извършено  :wink:
 А утре ще мина да се отчета какво сме решили с док.Александров.

Гарчеее :D :D ;)
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 18:58:22 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #182 -: Декември 03, 2009, 18:47:22 pm »
sixsens  - готово,обещанието е извършено  :wink:
 А утре ще мина да се отчета какво сме решили с док.Александров.

Видях аз, видях :lol:
Много поздрави на Док! Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #183 -: Декември 03, 2009, 21:30:48 pm »
Хайде и от мен добре дошла на Мonkey :) , ама само за малко де,съвсем скоро да се изместиш  :D С наближаването на януари се заформя вече и нова групичкааа и ще има нова вълна от две чертички, което пък си е направо мед за душата ми :D
*
« Отговор #184 -: Декември 04, 2009, 08:05:27 am »
От сега почвам да стискам палци  :D.

« Отговор #185 -: Декември 04, 2009, 08:08:58 am »
Благодаря ви за топлото посрещане на всички,аз също вярвам че идва една огромна вълна с ++++++ чета  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #186 -: Декември 04, 2009, 10:25:18 am »

И аз като Дани, стискам палците от сега за
заформящата се групичка след празниците !
Всичко да минава леко, бързо и успешно
« Отговор #187 -: Декември 04, 2009, 10:51:15 am »
Юпи,юпи иееее иееее ето ме и менеее 
 Така сега,първо да кажа че док.напълно отхвърли това че единият яйчник не работиии,той вика абе задремал е тоя месец ама няма страшно 
 След това решихме да си взема Логест(противозачатъчни) и да ги мятам отследващия цикъл демек към 25,26,27 когато дойде.А през това време аз ще имам възможност да си набавям Ганалчеее изписа ми за 20 бр. по 150Е ,(май така пише),ако мога да взема 30бр.и вече като отида догодина при него ще ми каже баш по кой протокол съм и схемата ,ауууу и се почвааа хихихихи,нямам търпение. 
 Ами това е от мен за сега.Този човек винаги ме карада да се усмихвам след посещение при него  :lol:
*
« Отговор #188 -: Декември 04, 2009, 15:35:28 pm »
Ееее, тука вече и аз се включвам с поздравленията!! Браво! добре е когато има план пред себе си и то контролиран от док! Значи нещата започват ! Браво! Вече ме болят ръцете от стискане,но ще стискам палци и за теб! Мънкииии! :goodluck:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #189 -: Декември 06, 2009, 15:31:33 pm »
Момичета влизам във вашата темичка с един въпрос дали д-р Александров работи с фонда?
« Отговор #190 -: Декември 06, 2009, 17:33:19 pm »
Здравей doniss , центъра не работи с фонда за съжаление, но пък работи с Общината  :)
*
« Отговор #191 -: Декември 06, 2009, 22:10:08 pm »
... в доста от случаите той вярва че нещата могат да се случат и по естествен път и затова явно съветва за по голяма почивка. Моят втори неуспешен примерно беше през октомври, и когато го попитах кога ще правим следващ опит ми каза да си правя малко опити у дома:)))и евентуално ако държа да отида март, април. 

какво значи, ако държиш? нима има някой, който ще се откаже да се бори за бебче?
при мен различното е, че няма възможност да стане по естествен начин. така че аз реших да почвам с втория опит през януари. обаче този месец не ми отчетоха ову тестовете. нормално ли е това на първия цикъл след процедурите?
заформихме ли групичка за януари?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #192 -: Декември 06, 2009, 23:46:46 pm »
Piss, след като нямаш шанс за естествено забременяване, защо се тормозиш да следиш ову, че и пари за тестове да харчиш? На мен като ми отстраниха тръбите, спрях да меря температури и да правя тестове - няма никакъв смисъл. И да засека ову, файда няма :?, само да ми става тъпо, че нищо вече не зависи от мен. Когато се стигне до ин витро, овулацията вече няма значение :lol: Поне така си мисля, нали така или иначе я контролират чрез стимулацията.
А дали е нормално да не я засечеш, мисля, че да. Все пак хормоните още не са се наместили, организмът ти не е влязъл в нормален ритъм още.
Пожелавам на всички ни новата година да ни донесе така чаканите бебета!
Успех на всички!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #193 -: Декември 07, 2009, 21:05:00 pm »
Здравейте момичета и Рачоо.
 Имам един въпрос ,дали ще е проблем ако си взема Гонал 14 дози в една писалка?
Охх хич не съм наясно дали ще е от значение?
« Отговор #194 -: Декември 07, 2009, 21:09:57 pm »
Здравейте момичета и Рачоо.
 Имам един въпрос ,дали ще е проблем ако си взема Гонал 14 дози в една писалка?
Охх хич не съм наясно дали ще е от значение?
няма никакво значение. дозите се определят в процеса на стимулацията ако те успройва цената взимай.
пожелавам ти голям успех.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
« Отговор #195 -: Декември 07, 2009, 21:12:11 pm »
Да цената е добра,благодаря ти за бързия отговор justice70   :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #196 -: Декември 07, 2009, 21:27:17 pm »
Имате четворно стиснати палци от цяло лисичо "стадо":):):)
Преплела съм пръстите на децата и няма начин да не постигнете мечтите си:)
Успех на всички:)
*
« Отговор #197 -: Декември 08, 2009, 11:22:24 am »
Юпи,юпи иееее иееее ето ме и менеее 
 Така сега,първо да кажа че док.напълно отхвърли това че единият яйчник не работиии,той вика абе задремал е тоя месец ама няма страшно 
 След това решихме да си взема Логест(противозачатъчни) и да ги мятам отследващия цикъл демек към 25,26,27 когато дойде.А през това време аз ще имам възможност да си набавям Ганалчеее изписа ми за 20 бр. по 150Е ,(май така пише),ако мога да взема 30бр.и вече като отида догодина при него ще ми каже баш по кой протокол съм и схемата ,ауууу и се почвааа хихихихи,нямам търпение. 
 Ами това е от мен за сега.Този човек винаги ме карада да се усмихвам след посещение при него  :lol:

Добре дошла в отбора  :)имаш и моите стиснати палци за успешна процедура.
*
« Отговор #198 -: Декември 08, 2009, 20:31:25 pm »
Здравейте,тихичко е нещо тука. Явно ще се вихрим след нова година  :)
Monkeyq,виждам, че ти си с Логест. На мен Ани ми каза да си взема Регулон. Чудя се как преценяват за коя, какво лекарство?
« Отговор #199 -: Декември 08, 2009, 20:34:15 pm »
Ами на мене док. ми каза че ми го изписва това,понеже съм била млада и да са по лекички,защото и яйчниците ми били хубави(според него).