0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #120 -: Ноември 06, 2009, 19:00:23 pm »
Елитаааааааа, днес е 6-ти! Няма ли новини от вас?!?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #121 -: Ноември 06, 2009, 19:03:07 pm »
Хайманите ни ли  :D крият се нещо но за сметка на това сигурно ще ни зарадват двойно :)
« Отговор #122 -: Ноември 06, 2009, 19:48:07 pm »
 :D :D :D Айде вясвам се  :D днес бяхме на преглед и заедно с д-р Александров видяхме нашето малко ембрионче и видяхме как пулсира  :D Едничко е  :D и аз се зарадвах и док се зарадва че е едничко  :D Немога да си събера мислите момичета.Обичам ви и ви желая много щастие  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #123 -: Ноември 06, 2009, 21:54:40 pm »
Eй ме на и мен  :D Ами то както е тръгнало, с Ели сме все заедно  :lol: и живот и здраве ще сме заедно и когато ще раждаме  :lol:
Та да кажа и за моя преглед  :D И ние си имаме едничко  :heartbeat: Много се радвам  :D и не спирам да се усмихвам цял ден  :D Моля се само всичко да върви добре до края  :D
Благодаря на всички за подкрепата и ви пожелавам скоро да изпитвате нашите емоции :D
Обичам ви  :bighug:

Бубе, много, много се радвам за теб  :balk_21: Лека и безпроблемна да е до края  :D
« Отговор #124 -: Ноември 06, 2009, 22:10:07 pm »

Появихте се най-накрая да се отчетете и тук :lol:
Големи хаймани, голямо нещо  :lol:
Хайде със здраве си карайте така,
двечките ръка за ръка
с вашите две сърчица  :D
*
« Отговор #125 -: Ноември 07, 2009, 07:56:36 am »
Ели и Ели, много се радвам за вашите сърчица  :D. Да не спирате да се усмихвате до финала  :bighug:

*
« Отговор #126 -: Ноември 07, 2009, 09:40:05 am »
Честито сърчица Бубе и на двете Елита :) Лека и безпроблемна бременност ви желая и да повлечете крак в темичката и в целия форум :)
Целувки!
*
« Отговор #127 -: Ноември 07, 2009, 09:44:15 am »
Eй ме на и мен  :D Ами то както е тръгнало, с Ели сме все заедно  :lol: и живот и здраве ще сме заедно и когато ще раждаме  :lol:
Та да кажа и за моя преглед  :D И ние си имаме едничко  :heartbeat: Много се радвам  :D и не спирам да се усмихвам цял ден  :D Моля се само всичко да върви добре до края  :D
Благодаря на всички за подкрепата и ви пожелавам скоро да изпитвате нашите емоции :D
Обичам ви  :bighug:

Бубе, много, много се радвам за теб  :balk_21: Лека и безпроблемна да е до края  :D

Ели :Dзнаеш колко много се радвам за теб и елинка :balk_46: наистина не мога и аз все още да си прибера усмиката и да осъзная какво става.А в нашата тройка очаквах да има поне една двойка :wink: но явно попълнението с две сърчеца ще е в някоя от дамите  :)след нас :wink:
стискам палци на всички чакащи да видят  :bfp:

Благодаря кигнусче :)и дано наистина посурнем крак и след нас да има само усмивки и положителни тестове :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 09:47:17 am от BUBA12 »
« Отговор #128 -: Ноември 07, 2009, 10:47:25 am »
Здравейте, на Елитата честито.
 Искам да попитам,някой знае ли дали док.Александров прави инвитро на естествен цикъл?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #129 -: Ноември 07, 2009, 12:51:31 pm »
А честито на Елитата и на Бубка! Лека и безпроблемна до края.

Искра, не съм сигурна, но според мен - не. Най-добре звъни в АГ-ти и питай, но при работата, с която са заринати...... дано все пак те зарадват.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #130 -: Ноември 07, 2009, 14:07:03 pm »
Благодаря ти Дживотинче  :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #131 -: Ноември 08, 2009, 07:38:54 am »
Здравейте, на Елитата честито.
 Искам да попитам,някой знае ли дали док.Александров прави инвитро на естествен цикъл?

Говори с него, може и да се съгласи....На мен ми отне доста време да го навия да пробваме.
Успех!!!
Хей, Елита, Бубенце, прегръщам ви!!!  :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #132 -: Ноември 11, 2009, 06:52:15 am »
Здравейте,
Следим ви с мъжо от доста време и искаме да ви пожелаем успех на всички , както и много кураж и прегръдки на не успелите за сега . Понеже тежичката я позабравихте и аз реших да я по раздвижа малко . Ние сме от "септемврийската" реколта  :Lil: .Резултата ни от първи опит е положителен , имаме си пулс на нашето бъдещо бебенце . Все още не можем да осъзнаем какво се случва ... Чакаме го около 3 Годо. / проблеми с мъжо /. Искаме да ви поздравим всички и да вярвате на невероятния екип на дар Александров  :youwoman: :youwoman: :youwoman: .
Успех на всички и много целувки ... Мечтите се сбъдват , само имайте вяра и спокойствие .
*
« Отговор #133 -: Ноември 11, 2009, 07:27:47 am »
Честито Тополка  :D. Бъди здрава и спокойна до финала.

*
« Отговор #134 -: Ноември 11, 2009, 09:08:33 am »
Честито Тополка!

Да споделя и тук в тази темичка. Една моя позната (момичето, което ни "прикриваше" в коридора и чакалнята, когато се криехме за изненадата на нашия доктор, а тя беше на преглед същия ден) вчера има регистрирани 2 пулса след 6 години борба, няколко инсеминации и втори опит ин витро!

Успех, момичета!
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 09:11:32 am от cygnus »
*
« Отговор #135 -: Ноември 11, 2009, 15:10:24 pm »
Хе хе ,здравейте момичета -кокичета!! Ама то с такива новини,темата наистина бсена като слънце!! Ами честито на всички! Пазете ги сега и се грижете! Ееее,колко е хубаво,чак си вирнах носа!! Щестанее,не може да не станеее!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #136 -: Ноември 11, 2009, 15:56:41 pm »
Дъжд, вали, вали,
но след тези новини
дъга ще блесне може би  :D
И без никаква шега
във Варна слънцето изгря  :lol:

*
« Отговор #137 -: Ноември 11, 2009, 23:51:09 pm »
Дъжд, вали, вали,
но след тези новини
дъга ще блесне може би  :D
И без никаква шега
във Варна слънцето изгря  :lol:

Колко е хубаво!  :D
Дай Боже и в цяла България и по целия свят!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #138 -: Ноември 13, 2009, 18:16:42 pm »
Еееееееееееееееее, много пусто тука.
Аз имам въпрос,ама се чудя дали ще получа отговор? :) :) :)
Така сте се спотаили....... :wink: :wink: :wink:
Сега сериозно, да попитам все пак!
Док ли решава как да се процедира с оплождането-дали ин витро или ИКСИ и ако реши да опита и по двата начина и за двете ли се плаща по отделно? Май не се изразих много ясно, дано сте ме разбрали.
*
« Отговор #139 -: Ноември 13, 2009, 18:20:23 pm »
Ще получиш отговор, разбира се  :D. По принцип д-р Александров преценя как да процедира. Но ако имаш някакви притеснения, нищо не пречи да го помолиш да направи сплит-цикъл, т.е. ин витро + ИКСИ. Ако е сплит - плаща се ИКСИ.