0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря на Радина,Ани,д-р Лалев и на всички останали,които се борят за съществуването и добрата работа на фонда.Новините са наистина прекрасни,нека има повече бебчета в България!Благодаря Ви за шаанса който ни давате,чрез фонда!
*
Благодарности и от мен ,на Ани ,на Радина ,на всички ,които се борят и са съпричастни ,благодаря ви ,че ВИ има!Това е добра новина!
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
Огромно благодаря  и от мен!!

« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 18:52:43 pm от Leila »

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

viviqn

• *
  • 34
  • вярвам,че ще стана мама
Дълбок поклон за хората с големи сърца!
Радина,Ани,г-н Борисов и цялото правителство :balk_47: :balk_81:
Виктор-нашето слънце,на мама и тате щастието
*
Благодаря на "Зачатие" "Искам бебе" и на новото правителство, че сбъдвате мечтите ни  :thankyousign: :balk_81:

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
*
В момента говорят по Канал 1.
*
Благодаря на "Зачатие", "Искам бебе" и на всички всеотдайни жени, които правят и невъзможното за да има радост и в чуждите домове.
Аз няма да мога да се възползвам от това, но сърцето ми се вълнува, очите ми се пълнят със сълзи, че щастието е тъй реално, благодарение на усилията на тези жени. Поклон
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Голямо БЛАГОДАРЯ и от мен!
 :youwoman:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!

Голямо БЛАГОДАРЯ на всички работещи за тази кауза! :balk_47: :balk_47: :balk_47:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Поздравления за всички взели участие в срещата и постигнали тези чудесни резултати.Поздравления за момичетата от сдружение Зачатие и фондация Искам бебе.Благодарим и на Бойко Борисов които както усещам е приел присърце проблема.Не се променяйте бъдете такива каквито до сега борбени и човечни!
*
Прекрасни новини!
Даже резултатите надминаха очакванията ми!
Ани, Радина, г-н Борисов, д-р Лалев и всички, които се борят за тази кауза -
ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ!
Желая ви много здраве и дано усмивки изгреят в много български семейства!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
Супер новина от супер жени! :bighug:
*
Чудесна новина момичета! Обичам ви!  :bighug:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
"Средствата до края на годината ще позволят 1600 двойки да направят опит да имат дете".
Момичета как да тълкувам това изказване, че хората след № 1600 ще се наложи да почакат или....????  :(

аз пък не знам тебе как да те тълкувам
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
"Средствата до края на годината ще позволят 1600 двойки да направят опит да имат дете".
Момичета как да тълкувам това изказване, че хората след № 1600 ще се наложи да почакат или....????  :(

аз пък не знам тебе как да те тълкувам
И на мен ми дойде отвътре, но не събрах смелост да го напиша  :oops:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
що. хич не беше трудно
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Най-искрени благодарности и от мен за момичетата с големи сърца, които сбъдват мечти! :balk_47: :balk_81: