синьо кокиче, кога се роди Михаела, кога ти се карах за захранването, а сега вече ти крие кинтите в пералнята, а? как лети времето, ужас...
Да, Джам,
много ти благодаря, чи така "силно ми размаха пръст" в темата за недоносените. Аз винаги съм отворена към градивната критика.
В последствие, поизчетох доста от американските и статии и в резултат на това станах много крайна по отношение на храненето на детето ми.
Затова и често съм в конфликт със свекърва ми. Да, крайна съм, маниачка съм! Захраних я на 6,26 календарна месечна възраст - и то много бавно и въвеждах новите храни.
И сега, не и давам да яде захар и сол, и ред други неща! Не смятам, че от това е станала по-тъпа,
защото според мнозина, трябвало да ядат захар за мозъка!
Джам,
благодарна съм ти.
Затова и наскоро ти досадих на чат за консулт.
А иначе, да - сега е невероятен бяс това моето чудо! На моменти така ме изнервя, но карай!
Тая сутрин ми разпиля боклука на пода! Така че, подът бе заринат с обелки от ябълка, портокал и употребявани еднократни пелени.
На моето кресване: "Какво е това?! Какво направи, бе Михаела?!" Тя смирено ми отговори "Кука, кука." (В превод: "Боклука, боклука.") После още няколко пъти дойде, клекна до него и пак ми вика: "Кука, кука."