0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
Здравейте приятели,до преди няколко месеца редовно четях и пишех във нашият любим форум!За мое щастие вече съм в редиците на подфорума за дългоочаквана бременност и майчинство.Искам да споделя какво ми се случи и какво преживях тръгвайки към родилното отделение с изтекли води и голяма радост от това,което предстоеше да се случи-да гушна дългоочакваното си бебе.И така,в 3:35ч 11 дни преди термина,ми изтекоха водите в къщи,влязох в банята,взех един душ и с малко страх и голямо нетърпение се запътихме към родилното.В 4:15ч.вече подпълвах необходимите документи и лека-полека преминавахме към стандартните изследвания на кръв,урина ,клизма и т.н.Малко по-малко болките ми започваха да се усилват,а имах и 3см разкритие,в 8ч.сутринта за мое голямо съжаление дойде новата смяна и по-точно др.Цеков известен в град Перник като "Касапина"(по-принцип не вярвам на клюки,но......в този случай трябваше да повярвам,даже лично се убедих в последствие).И така започна се едно чакане да родя,няма смисъл да обяснявам механизмите,болките и най-лошото че въпросният доктор не е благоволил да погледне документите ми в колко часът съм приета и колко време вече съм без води.И така,цял ден търпях болките докато накрая в 21:30 ВЕЧЕРТА се сетиха да ми бият 1на инжекция и да ми пуснат 1на система,че в 22:00 ч.най-накрая родих!Аз се бях измъчила,а детето-то беше много синьо,изтормозено,не изплака веднага!!!Почти не ми я показаха,а веднага я отнесоха в кувьоз(това ,че я сложиха в кувьоз отначало не ме притесни,въпреки,че родих бебе с тегло 3900г и 52см!!!)Аз бях много изморена от раждането и заспах веднага,след няколко часа ме закараха в стаята ми,аз поспах още няколко часа и рано се събудих с мисълта да видя бебето си.И оттук започва най-големият ад ,който съм изпитвала през живота си!!!Дойде при мен една от неоантоложките,аз веднага я попитах как е бебето ми ,без изобщо да предполагам,че може да има някакъв друг отговор освен-Добре!И тя каза:Бебето ти е много зле!!!Питай доктор Цеков как те е израждал и какво ти е правил!!!"И взе,че си излезе!!!Аз немога да стана от леглото,бях цялата изпоцепена отдолу и съответно доста шита,но намерих сили ,станах и отидох да търся въпросният Касапин,е намерих го и когато го попитах какво е направил на бебето ми той най-демонстративно ме изгони от залата!!!аз се върнах при неонатоложката и плачейки я помолих да ми обясни какво става с детето,тя ме викна да го видя,милото ми бебе,едвам дишаше!!!Получила е дихателна недостатъчност,инфекция и какво ли още не от това,че е била 20 часа без води!!!Педиатърката ми каза,че едвам са я спасили през нощта и дори не ми даваше гаранция ,че ще оживее!Светът ми се срина :balk_146:Трябваше да минат минимум 24 часа,за да ми кажат дали ще има шансове.По дяволите говорим за доносено бебе с тегло 3900г!!!След този случай при мен се изредиха всички акушер-гинеколкози да ми обясняват,че детето ми е недоносено,защото сее родило 11 дни по-рано и затова не могла да диша самостоятелно!!!Пълни глупости,прикриваха си гърбовете, педиатърката ми обясни подробно откъде идват всичките проблеми-от задушаване,от инфекция и т.н.Само аз си знам какво съм изживяла тези 2ва дни!!Дори и на най-големият си враг не пожелавам да види детето си в това състояние,в което аз я видях-безпомощна,не можех да й помогна по никакъв начин!Исках да я гушна да я целуна,да почувства топлината и обичта ми,но не можех.Слава Богу започна да се стабилизира с помощта на много лекарства,системи и инжекций и тогава аз започнах да вдигам висока температура-няколко дни ми биха по 2ва антибиотика мускулно,докато накрая видяха,че от мен изпадат съсиреци-направиха ми кюретаж!Започнах да се стабилизирам!Това е малка или по-точно съкратената част на историята ми ,сега слава богу сме си вкъщи,гушкаме се и двете се оправяме!Сега обмислям да пусна жалба срещу въпросният лекар,най-малкото ,че той не е благоволил да погледне документите ми в колко часа са ми изтекли водите и заради него за малко да загубя най-скъпото нещо в моя живот още преди да я бях видяла!
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
*
Ински, първо честита рожба!
Надявам се всички здравословни проблеми да са зад гърба ви!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Нямам думи Ински:(

И аз бих подала жалба, оплакване, би сигнализирала или незнам какво се прави в случая, най малкото за да разследват въпросния доктор.

Пожелавам ви оттук нататък само хубави моменти в къщи:)
*
Честита ти дъщеричка, мамо! Да ти е жива и здрава!
Непременно подай жалба и дано не се случват повече такива неща!

Слава Богу че всичко е наред вече!
Направо нямам думи ,но за голямо съжаление не се учудвам!Има такива  лекари-като си в техните ръце-те колят и бесят.Незнам в какво са се клели ,но това са напълно безсърдечни същества които не трябва да практикуват~!!!Единственото хубаво е ,че те са единици!
inski нека отсега нататък има само хубави мигове във живота ви! yahoo_17
*
Господи, нямам думи Ински8O Втрещена съм е най-мекото, което мога да кажа.
Но, слава Богу, сте си в къщи вече и дано лошото е зад гърба.
Нека да ви предстоят само хубави моменти!
Прегръщам ви!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Честита рожба! Да сте живи и здрави, и всичко лошо да е вече зад гърба ви!
Непременно намери начин да потърсиш справедливост и наказание за това отношение!
Честита дъщеричка! Оттук нататък само радости и мноого здраве и на двете ви!
И аз мисля, че трябва да подадеш жалба.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Боже Господи Ински просто нямам думи непреминно подай жалба това е чудовищно  :?
От сега нататък ви желая само положителни емоций!
*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
Много благодаря на всички Ви!!!Смятам да потърся справедливост,още повече,че не съм единственият такъв случай на този "доктор".За моя радост бебенцето ми излезе силно,но е имало случай,при които изходът не е бил положителен!
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
Радвам се, че вече сте добре!
Подай жалба, но за съжаление ще го накажат с мъмрене. Поне така наказват касапите в нашия град.
Осъден лекар няма.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Не спирам да се питам докога в тази държава ще се прикриват некадърниците ... Историята ти е ужасна. Слава Богу краят е щастлив за вас двете. Бъдете здрави и само усмивки занапред.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Ински,бъдете живи и здрави с бебенцето,Господ ви е пазил!Направо настръхнах като четох какво се е случило,непременно потърси справедливост! :bighug:

*
Inski, честита рожба и бързо възтановяване! Дано всичко лошо е вече зад гърба ви!
А жалба подай и макар, че едва ли ще накажат въпросния доктор за конкретния случай, дано поне си вземе бележка за в бъдеще.

Честито мамо да е жива и здрава малката принцеса.Но как може такива хора да има аз ако бях щях да търся отговорност на въпросния доктор  :x
Миличка и аз като всички момичета тук останах безмълвна, докато четях 8O Не мога да повярвам, че хора, които са лекари са способни с лека ръка да извършат подобна гадост. Отношението им е меко казано осъдително и престъпно. Болката и целият ужас, на който са те подложили е нечовешка постъпка. Знам, че никога няма да забравиш тези моменти на очакване, но сега най-важното е, че малката кукличка е при теб и ти ще имаш цялото време на света, за да й покажеш, че я обичаш.
Прегръщам те и ти пожелавам всичко лошо да е зад гърба ти!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
        Недопустимо е да се случват такива неща в днешно време...изключително грозна и шокираща история.Ински,сега се радвай на прекрасната си дъщеричка,желая ви бързо възстановяване и дано да нямате здравословни последствия от тази престъпна небрежност.Хубаво си решила да дадеш гласност на това лекарско безхаберие,не позволявай това да огорчи щастливите моменти на майчинството ти.Много усмивки занапред! :D
Честита дъщеричка,Ински!Бъдете живи и здрави,много усмивки ви желая!Мисля,че трябва да потърсиш справедливост-всеки има право на това!Желая ти успех!И много целувки на малката сладуранка!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
Честита дъщеричка, Ински!
Да ти е жива и здрава и много усмихната! :)

А за другото - не оставяй нещата така.
Честита рожба Ински! Да ти в жива и здрава.
За лекаря - подавай жалби, че за такъв "лекар" трябва да се чуе и да му се забрани да практикува.
[/url][/url]