0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: новата процедура по осиновяване
« Отговор #40 -: Юли 08, 2010, 15:50:08 pm »
Здравейте,искам първо да ви благодаря че благадарение на Вас ние също чакаме нашето бебе, досега не съми звъняли но знам че там накъде ни чяка нашето дете,когато ми се обадят ще ви информирам.Лек ден мили мами :)
*
« Отговор #41 -: Февруари 03, 2011, 15:52:54 pm »
Не знам дали това е подходящата тема, защото се касае по-скоро за нова практика, но ето:

Настаняват изоставени бебета директно в приемни семейства03.02.2011 13:03

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/02/03/nastaniavat-izostaveni-bebeta-direktno-v-priemni-semeistva.110398

Дали ще се дава приоритет на осиновители, които искат да осиновяат още от родилния дом? 

Ще се вписват ли тези бебета в регистъра по осиновяване след настаняването им в приемни семейства?

Все интересни въпроси...
*
« Отговор #42 -: Февруари 03, 2011, 16:17:14 pm »
Дете от родилния дом не може да бъде осиновено, защото декларацията за съгласие за осиновяване може да бъде дадена най-рано 30 дни след раждането.
Затова се говори за приемна грижа от родилния дом
В очакване ....
*
« Отговор #43 -: Февруари 03, 2011, 16:47:44 pm »
ОК, благодаря. Не може от родилния дом. Но явно се правят опити за осиновяван директно от биологичното семейство :

Прецедент: осиновяване направо от биологично семейство

http://www.asp.government.bg/ASP_Client/ClientServlet?cmd=add_content&lng=1&sectid=536&s1=732&selid=732

Въпреки това, поне за мен въпросът как ще се процедира след настаняване на бебе дирекно от родилния дом в приемно семейство, остава. Ше се вписва ли то в регистъра за осиовяване, ако всичко е наред с декларацият му за отказ или социалните ще прценяват? Ако се не лъжа по последните промени в СК им се предоставя тази възможнст за прецнка дали след като детето е в приемно семейство, осиновяването може да се разглежда като подходяща мярка...
« Отговор #44 -: Февруари 24, 2011, 15:13:47 pm »
Имаме бебе вече от 4 дена ходя в дома да виждам както е режима храним се играем нямам търпение да мине съдът и да си е у дома
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #45 -: Февруари 24, 2011, 15:17:46 pm »
Имаме бебе вече от 4 дена ходя в дома да виждам както е режима храним се играем нямам търпение да мине съдът и да си е у дома

Честито щастие  :flower:Тенеза!
Пожелавам ви скоро да се съберете удома!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #46 -: Февруари 24, 2011, 15:27:49 pm »
Благодаря нямам думи да ви опиша какво изпитвам нямам ни грам търпение да стане 17.00h да ида да я гушна