Miraii82, правила ли си цветна снимка или хидротубация на маточни тръби? Първото условие да стане нещо е да имаш проходими тръби, иначе няма как да стане.
Късмет.
Да имам цветна снимка ,тръбите ми са проходими .Може ли да не се пукне фоликула ?
Мирай, не се притеснявай излишно.
При така предложената ви схема инсета днес в 12.00, после в 16.00 и утре в 10.00 и след приложен прегнил... имате всички големи шансове за успех. Но същевременно, трябва да знаеш че шансовете са си не 100% както ни се иска на нас.... а около 25% - защото тъкъв е шанса в природата да се забременее в един цикъл...
Е, при теб с 3 хубави фоликула е доста повече от природния шанс, но просто исках да кажа че винаги има вероятност за неуспех. ВСе пак голяма част от всичко зависи от природата.
А, това дали ще се спукат или не фоликулите... никой със сигурност не може да кажа.
Лекарят ще види днес при повторното инсе как е...
и ако трябва утре на третото, ако се окаже че още не пукнат...може да отложи с няколко часа...
Така се увеличава шанса като има опашати и преди пуканто и на
спукания фоликул.
От друга страна пък... следите ли показателите на спермата.
При толкова чести повторения, може последното количество да е по-слабо от първите.
И още един въпрос - правят ли обработка на метариала и дали тези инсета са със сигурност вътрематочни?
В клиниките по стерлитет обикновенто правян най-много двуразови, доколкото знам, а понеже тези трикратните са специалитет на обикновенните АГ, та за това питам... щото имам съмнения дали е правена обработка на материала както е по изискванията.
Стискам палци за успех.