Здравейте момичета!
Само да ви кажа, че редовно се навъртам в темата и ви "държа под око"
BS, ти сигурно си чела темата на
cambozzola, но извадих 1-2 неща за ФСХ и АМХ, които на мен ми направиха впечатление:
1. Базални нива на ФСХ – широко използвано, но само умерено информативно изследване
...ФСХ изследванията нормално са комбинирани с изследване на естрадиола, за да се подобри чувствителността на теста.
6. АМХ – много предимства
Някои доклади показват силна връзка между нивата на АМХ и заместителите на качеството на яйцеклетката, включително оплождане, морфология на яйцеклетката, качество на ембриона, брой бременности и спонтанни аборти, други – не показват. Някои доклади демонстрират връзка между АМХ и някои, но не всички, заместващи показатели за качество на яйцеклетката.Голяма побъркация са тези хормони...
То е ясно, че не ние е розово положението, ама аз се хващам за всяка такава думичка "понеже", "обаче", "не съвсем"....
Mileto6, стискам палци за всичките фоликулчета
Много добре вървят засега нещата, продължавай все така!
Момичета, аз пак да попитам... не, че няма теми за това, ама все не ми стига инфото
... На вас предписват ли ви нещо (лекарства, витамини, хранителни добавки) за подобряване качеството на яйцеклетките? И усетили ли сте някакъв ефект?
Доки ме е оставила 2 месеца в режим "на изчакване" и ме хващат лудите. Само си представям, как сега започват да се развиват няколко яйцеклетчици (дано са повечко), които след 100-тина дни ще дойде ред да използваме, а аз с нищо да не им помагам... не може така
Убедена съм, че от DHA и M2-тон при мен имаше (някакъв) резултат, но само M2-тона рискувам да си назнача сама. Реших, че и Fertil Aid ако не помага, поне няма да навреди...
Споделете, ако знаете нещо друго?! На вас изписват ли ви нещо?