Здравей, марси! Ами хистероскопията щеше да ми се прави евентуално непосредствено преди стимулация , тъй като имам правено ХСГ (от миналата година) и там пише, че и 2те тръби са с нормни форми и пропускат , но имам някаква хипоехогенна сянка -3мм. и на базата на това д-ката каза, че когато има съмнение за полипи , е най-добре да се премахнат като евентуални пречки , а пък отделно аз имам и от около 2г.някакво тъмно-кафяво примесено с кръв извънциклично зацапване, което се появява още щом свърши МЦ и вместо да карам чисти дни -то си върви от цикъл до цикъл.На всичкото отгоре април месец , когато бях на първичен преглед при нея толкова се притесних, че пропуснах да и кажа за зацапването, а сега с този лош резултат от туморния маркер си мисля , че би трябвало поне хистероскопия да ми се направи, за да се види и хистологията каква ще излезе.....Мисля идващата седмица (трябва да ми идва тогава) да ги пусна и 2 из-я и после , ако излязат още на същия ден между прегледите да чакам пред кабинета, за да вляза за УЗ и да и ги покажа и ако и тоя път са зле........да спра с всякакви изследвания и прегледи за сега и да се запиша в листата на чакащи за донорски яйцеклетки-то и без това имаме и тежък мъжки фактор-и там ще ползваме донорски материал...........лошото в цялата ситуация е , че повечето неща в инвитролечението опират освен до късмет и до много пари , с които ние към момента не разполагаме и вчера обсъждахме варианта след като минем на преглед и консултация с д-р Тимева, той да поработи около 1-2години в международния транспорт , за да се съберат достатъчно средства за едно донорско икси , а междувременно , ако се отвори някъде навън работа и за мен може и заедно да поработим някъде.........
но това е засега, просто незная как ще се оправяме от тук нататък.......много съм разстроена и тази сутрин станах от леглото плачейки......и в момента напират в очите ми сълзи......много ми е мъчно.Извинявам се, ако съм ви отегчила, момичета, но просто няма с кой друг да споделя тревогите си, а пък и хора, които не са го преживяли това нещо едва ли ще успеят да ме разберат напълно.Благодаря ти, Марси, че ми отговори!