0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Три седмици съм вече тука, още не съм си влязла в ролята на орг. секретар  :lol: :lol: :lol:
Ще се радвам да направим една срещичка и в София :)
Само да вметна, че работя до 17 часа и познавам района - Борисова градина -Народно събрание - Александър Невски - Партиен дом.
Давайте предложения за място и час!
(не познавам нито заведенията, нито нищо, така че аз само предлагам срещата, пък ще бъда само гост, хахахаха :) )
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 20:36:58 pm от rally_pat »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Хм...нещо така Софийска среща..? :Р
« Отговор #1 -: Октомври 12, 2009, 16:51:37 pm »
айдее на срещаа.Така ми липсват онези шумни ,весели срещи,които си правехме.
Аз съм свободна всеки ден и по всяко време в момента без тази събота,но то май е по-добре през седмицата ,за да не е голяма навалица.
Понеже повечето са работещи,май другите е по-добре да предложат,че всеки е с различно работно време.
<br />
« Отговор #2 -: Октомври 12, 2009, 17:28:48 pm »
Истината е, че и на мен ми липсват софийските срещи :lol: Обаче да си кажа честно, аз след работа съм като парцал... едва докретвам до къщи, та незнам. Всъщност, дайте първо да се преброим, да видим кой кога предпочита и тогава да решим  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #3 -: Октомври 12, 2009, 18:38:52 pm »
Здравейте!
Ние от подфорума "Очакване на щъркела" чат-пат се виждаме няколко момичета  :D
Може де се присъединим, ако ни приемете  :wink:
Хубава вечер.
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #4 -: Октомври 12, 2009, 19:14:50 pm »
Аз ще преценя в последствие дали ще се присъединя според зависи състоянието ми, защото твърде започнах да прекалявам с движенията.
Предполагам, че ще се видим, но пак ще кажа като се разберете къде ще е срещата и преценя колко лесно ще стигна до там:))))))))
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2009, 20:41:28 pm »
Лиси, ти кажи къде си разквартирувана, пък ние ще си организираме срещата в съответствие  :lol: Пък и не забравяй, че си имаме превоз и голяма  :wink: кола  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2009, 20:50:03 pm »
Рали, аз ще съм в Младост 3 до края на октомври и после на друго място:)
Но ще изчакам да се видя първо с доктора като пристигна за да чуя неговото мнение и тогава ще знам дали ще трябва да лежа повече.
Ама няма сега заради един човек да правим среща в младост 3 разбира се. Не смея твърдо да поема ангажимент макар да мисля, че няма да има проблем да се видим:)
Според мен събота или неделя е по-добре защото може и в парка на разходка, ама вие решете:)
*
« Отговор #7 -: Октомври 12, 2009, 21:06:41 pm »
Мила ми Лисано  :D, лек път и всичко най-най!
Абе какви паркове, какви разходки  :lol: :lol: :lol:, те го дават и сняг да превали  :(
Ама живи и здрави да сме, ще дойде пролет и до Варненските паркове ще стигнем  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2009, 21:28:39 pm »
Ахаааа, Ани,
аз съм си приготвила апреските и дебелото яке, което немога да закопчея изобщо ама поне на ръцете ми пази:)))))))))))
Не ме е страх:)))))))))))
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2009, 23:08:25 pm »
Ами ,Лисанке ти си ни много наблизо с Рали(ако правилно помня ,че е в Младост 1).Аз съм в Дружба де,но пак ми е близо ,пък и баба ми живее в Младост 3 и го познавам идеално квартала.
Само Мимето трябва да причакаме някъде и да я доведем. :D
Каси и тя е в Младост 3(даже съседка на бабчето  :lol:),та и тя сигурно ще се присъедини.
Аз иначе нямам претенции за деня,само тази събота ще ми е трудничко ако е вечерна среща.
<br />
« Отговор #10 -: Октомври 13, 2009, 07:34:23 am »
Зори, аз бях в Младост 4  :lol:, сега съм в Красна Поляна :lol: Но това не пречи да събера Мимса и да се метнем на 213  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #11 -: Октомври 13, 2009, 13:58:51 pm »
Eeee, добре, че командировахме разградския организационен секретар, че да направи среща в София. :lol: :lol: :lol:
Миме, то мирно не се стои - 3 седмици как устиска да не направиш сбирка? 8O
Айде, пийте едно безалкохолно и за мен. :)
*
« Отговор #12 -: Октомври 13, 2009, 15:23:51 pm »
Ох, какво да ти кажа, мацко, то шок около настаняването, свикването, пък и им дадох време да свикнат с мисълта, че вече съм софийско гъзе  :P
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 15:31:48 pm от Мимка »
*
« Отговор #13 -: Октомври 13, 2009, 15:49:35 pm »
Аз съм В Панчарево -пак горе долу близо :).Как ми се идва,но няма на кой да оставя бебчо :?

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #14 -: Октомври 13, 2009, 17:20:07 pm »
С удоволствие бих присъствала на среща. Аз никога не съм категорична за присъствието си, както и сега, но ще се постарая. Много ми се иска да се видим.
Искам да поговорим и за Коледа в Зачатие, малко по от рано.

п.п. Мимка, добре дошла, шопкиньо.  :P
*
« Отговор #15 -: Октомври 13, 2009, 17:39:57 pm »
Еййй софиянки, как само ви завиждам :D!
И да не вземете сега да научите Русото да пие бира, да си кара на безалкохолни :wink: :lol: :lol: :lol:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #16 -: Октомври 13, 2009, 17:46:20 pm »
И аз бих се присъединила с удоволствие  :oops: много бих искала да ви познавам  :D
*
« Отговор #17 -: Октомври 13, 2009, 18:26:35 pm »
Бройте ме и мен! Кое заведение избираме, кой ще резервира маса...дайте предложения :lol:
« Отговор #18 -: Октомври 13, 2009, 18:29:25 pm »
Ами както казахме по-горе, предвид състоянието на Лисунгера предлагам да е Уго в Младост до Билата :) За резервация - ще проверя как стои там момента с резервациите и ще ви държа в течение  :lol:

*
« Отговор #19 -: Октомври 13, 2009, 18:33:41 pm »
Ако е през почивните дни мога и аз да дойда, за да може да оставя дребната на баща й! А иначе може по-късно вечерта, но след 8 едва ли ще е удобно за повечето.