0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Коледа в Роман
« Отговор #300 -: Декември 15, 2009, 22:14:47 pm »
Миси, още не съм стигнала до тях, но ми се припомня непрекъснато и няма да забравя :)
Маги, чорапите са страхотни, много ми харесаха, те бяха моя задача :lol: Наложи се малко да импровизираме, защото големите номера не достигаха, но мисля, че добре ги нагласихме.
Стефи, от Фани ли имаш предвид да се тръгва? Там ще е доста неудобно за сборен пункт, освен ако не измислим място, на което да се съберат колите. Дали не може да натоварим буса предварително? Веднъж май така бяхме направили. Или при Фани да отидат хора, които нямат възможност да пътуват до дома, но могат да помогнат за половин час с товаренето и така да са съпричастни :wink:
Цвети, страхотна новина :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #301 -: Декември 15, 2009, 23:25:15 pm »
миси,ако нямате нищо друго - тук http://www.vegatoys.com/?area=toys&category=27има един костюм за снежанка и една маска на дядо коледа .В Метро също имало.
<br />
*
« Отговор #302 -: Декември 16, 2009, 12:05:14 pm »
Привет момичета.

Аз тази година не успях да се включа на време. Малчо ни изненада и се появи 7 седмици по-рано и естествено настъпи хаус.
Имам малко заделени дрешки. Пишете ми къде да ги докара майка ми, че аз уви няма да мога.
Вярвам че сте се представили по-добре и от миналата година, и децата отново ще са много щастливи :D. Поздрави на всички.

« Отговор #303 -: Декември 16, 2009, 12:39:51 pm »
У нас вече има 3 чувала с дрешки, събрани от моите колеги, някои от които нови, но както се разбрахме с Фуси, тъй като има предостатъчно, няма да ги нося. Ще ги дам на едни други дечица.
Има обаче и играчки. Не съм успяла да ги прегледам как изглеждат, но ако има хубави, какво ще кажете - да ги донеса ли в неделя, като се товари буса?

Също така искам да попитам, дали някой ще ме приюти в колата си? Искам ми се и аз да дойда, но няма с какво. Мога да помогна и с товаренето.
*
« Отговор #304 -: Декември 16, 2009, 12:46:46 pm »
Момичета, които събирате дрешки, извинявайте, ако съм досадна, но нали имате предвид, че дечицата в този дом са от 3-годишни нагоре?

*
« Отговор #305 -: Декември 16, 2009, 12:52:11 pm »
Рокси, можеш да пътуваш с нас. :wink:
Пиши къде живееш, и ще минем да те вземем сутринта.
« Отговор #306 -: Декември 16, 2009, 12:59:54 pm »
Момичета, които събирате дрешки, извинявайте, ако съм досадна, но нали имате предвид, че дечицата в този дом са от 3-годишни нагоре?

Ами, аз лично знам, защото има списък на първа страница. Имала съм предвид дрехи, но съм написала дрешки  :wink:. Не са бебешки със сигурност.

Фифа, благодаря, ще ти пиша на ЛС да се разберем. Ако обаче има нужда от помощ при товаренето, ще отида направо там.
*
« Отговор #307 -: Декември 16, 2009, 14:26:15 pm »
За дрехите - имайте предвид, че в неделя се тръгва  :wink:
Имате ми телефона - звънкайте да се уговаряме кога можете да минете да ги оставите, но все пак, ще се съобразяваме взаимно с възможностите си.
Аз например, планирам довечера да мина оттам, че главатаря на нашата шайка Стефка ми е поставила домашно  :wink:

Казвайте час за тръгване на 20. Все пак тогава е неделя, ако тръгвате рано, едва ли ще направим задръстване. Ако пък направим - голям праз  :wink:
В очакване ....
*
« Отговор #308 -: Декември 16, 2009, 15:09:33 pm »
абе кво ти пука за задръстването, тъкмо задръстените ще носят кашони :lol:
аз писах в 8.00 ще гледаме с буса да сме пред вас, другите до 9 най-късно да са на адреса :lol:
*
« Отговор #309 -: Декември 16, 2009, 19:53:13 pm »
Момичета и аз съм събрала доста дрешки- два големи кашона и един чувал. Има ли кой да ги вземе? По принцип от Пловдив. Утре ще пътувам до София мога да ги взема и ако има на някой да ги оставя.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #310 -: Декември 18, 2009, 15:54:03 pm »
Иначе аз мислех на 19-ти да намина на партито ще сме без малката и да уточня пътуването,ще има ли нужда да вземем багаж или хора с нашата кола, от къде ще се тръгва,а и да купя картички но забелязах,че тази година партито ще е само за членове,и се питам удобно ли ще е да мина на 19-ти през Таласъмите или да се разберем нещо във форума,че моя мъж си е нервак :wink: и гледам всичко да е наред предварително.Надявам се ме разбирате :)
Не си разбрала :D
Нарочно съм написала "това парти е предимно за членове на Зачатие, симпатизанти на Зачатие, участници в Коледната инициатива - дарители или жени с изчерпан яйчников резерв"
Разбира се, че не е задължително да си член, за да присъстваш :) Никога не сме имали такива ограничения, иначе щяхме да го публикуваме във подфорума на членовете, а не в кафето.

Затова всеки, който е съпричастен и симпатизира на сдружението е добре дошъл и така ще бъде винаги :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #311 -: Декември 19, 2009, 18:55:19 pm »
момичета ,аз имах намерението да  дойдем  утре до Роман  ;да донесем и  дрешки ,които има при мен ,но Баба Зима има други планове -в момента тук /това тук е Видин/  така вали и трупа,че се съмнявам ,че утре въобще ще има разчистени пътища в областта ... Няма как да рискуваме  да пътуваме.Иначе дрешките ще ги оставим някои път като имаме път.

На вас за утре -лек път и не се съмнявам ,че ще е страхотно преживяване .Искренно ви завиждам за всички емоции и за усмихнатите  детски лица  ,които ще видите!!!

« Отговор #312 -: Декември 19, 2009, 20:17:24 pm »
Момичета, аз се бях разбрала с Фифа да пътувам с тях, но тя ми написа, че е болна и не знае дали ще пътува. Ако има място при някой друг и разбира се, ако имате нужда от помощ - на линия съм.
Дано да има някъде местенце за мен  :D. Ще си оставя и номера: 0886 474 470.
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 20:59:55 pm от Roxy »
*
« Отговор #313 -: Декември 19, 2009, 22:22:26 pm »
Рокси, ще има, разбира се, ела при Фуси към 9 часа :D
« Отговор #314 -: Декември 19, 2009, 22:27:24 pm »
Супер  :D В 9.00 ч. ще съм там.
*
« Отговор #315 -: Декември 20, 2009, 12:37:35 pm »
Кервана потегли успешно ...
Да му се не види и снега, дано да нямат проблеми по пътя.... Стискайте им палци да нямат грижи по пътя
В очакване ....
« Отговор #316 -: Декември 20, 2009, 12:52:39 pm »
Да му се не види и снега, дано да нямат проблеми по пътя.... Стискайте им палци да нямат грижи по пътя
стискам, стискам, от онзи ден си мисля как ли ще пътуват момичетата в тази зима... Дано се приберат успешно и прекарали незабравими мигове, стопляйки сърцата на дечицата!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #317 -: Декември 20, 2009, 12:54:33 pm »

Лек им път и дано да не се налага да слагат вериги.  :lol: :lol: :lol:

"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #318 -: Декември 20, 2009, 14:42:09 pm »
Дано наистина се приберат успешно! Стискам палци да няма произшествия!

Ами това въобще не е смешно. Вероятно ще се наложи да сложат, но дано се приберат без аварии и произшествия.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #319 -: Декември 20, 2009, 15:00:13 pm »
Дано наистина се приберат успешно! Стискам палци да няма произшествия!

Ами това въобще не е смешно. Вероятно ще се наложи да сложат, но дано се приберат без аварии и произшествия.

Въобще не исках това да кажа  :oops:
Съжалявам, за иконките!  :oops:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."