Първо, едно огромно БРАВО
от мен на всички, които вчера са си жертвали времето и силите и са опаковали! Страхотна работа сте свършили! Поклон и на всички, които са дарили покупки или пари!
Фуси, съжалявам, че така набързо изчезнах и не ти помогнах за онези другите чували.
Ама ти така се бе въоръжила, че се почувствах застрашена.
Дано после мъжът ти не ти е мърморил много заради паркирането
Тук разпознах, че визираш мен.
Абе, и моят мъж си е добра душа, но в случая не мърмори само за паркирането, а за ситуацията въобще. Той тръгва към НДК, в един момент казваш, завий по Христо Ботев. Е, да, но от Петте кьошете, не можем да завием на ляво по Христо Ботев, има знак. Обиколихме малко, за да тръгнем по Христо Ботев, после аз забравих третата наляво или надясно трябваше. Оказа се, че на ляво и без това няма пресечка. Стигаме на адреса, но разбира се, няма къде да се паркира. Каза ми, че сме много силни да измислим и организираме нещо мащабно, но не си организираме детайлите. миналата година пък, караше чаршафите, но тогава никой не го изчака в апартамента на Нина. Всички си били тръгнали. та така с горкия ми мъж. Каза, догодина, ако ще карам чаршафи или чорапи, някой да дойде да ме чака на бензиностанцията на входа на София. Рекох, ще си викна куриер.
Луда работа!
му викам на това аз.
Сега, я кажете чорапите харесаха ли ви и имаше ли по 2 чифта наистина? Защото аз така и не ги броих. Просто се опасявах, че ако ги извадя, няма да мога да ги подредя обратно в кашоните.
Успешно посещение на 20-ти!