0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: Коледа в Роман
« Отговор #280 -: Декември 13, 2009, 16:02:21 pm »
Момичета, днес на опаковането решихме за остатъка от 786 лв. да купим за дома плодове и хранителни продукти - боб, леща, ориз, фиде, грах и т.н., какво ще кажете?

Подкрепям изцяло!

И аз :D
« Отговор #281 -: Декември 13, 2009, 16:21:10 pm »
Браво, момичета, за хубавите пакетчета  :D.
*
« Отговор #282 -: Декември 13, 2009, 19:30:23 pm »
Браво момичета.
Аз също подкрепям решението за остаъка от парите.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #283 -: Декември 13, 2009, 20:16:56 pm »

и да изядеш кифлите, нали :lol:

Ами тя ги изяде! Дойде 40 кг., а на тръгване едва мина през вратата.  :lol: :lol: :lol:

Дааа... кифлите бяха много вкусни - браво Фани. :eating: Изядох една и то цяла...  :eating:
Фани, Стефи, Ultra, Jam, Anmar, Z22 - браво на всички, днес свършихме добра работа. Аз не знам защо, но имам мускулна треска, явно съм загубила тренинг да работя.

Радостинка, чудесни торбички.
Фифа, децата със сигурност ще се зарадват на всички тези лакомства - много богато си напазарувала.
Рокси, нещата от Арома също са много хубави.
Стефи, а пък пижамките са много красиви, качествени и в модерни мотиви.
Имаше и чорапки, екипи и бельо за всяко пликче... и ученическите пособия.
Ами... станаха много хубави пликчета със страхотно съдържание.
*
« Отговор #284 -: Декември 14, 2009, 01:01:02 am »
Момичета, съжалявам че така набързо Ви метнах нещата и си заминах, но едвам намерих на кой да оставя малката за 1 час. :oops:
Надявам се, че бройките са били точно/ с изключение на тоблерона-намерих още 1-2 изпаднали в колата :?/.
Много ми се искаше да се запозная със всички Вас.
*
« Отговор #285 -: Декември 14, 2009, 13:37:29 pm »
Фифа, няма проблем...ама защо така си се стиснала за децата ... само по 15 лакомства в торбичка ... незнам  8)

Не, наистина ... страхотни торбички станаха, много щедро от ваша страна, благодаря от сърце. Дано после мъжът ти не ти е мърморил много заради паркирането  :lol:
Не знам дали разбра, но впрегнахме и случаен минувач да ни помогне с носенето ... това ми беше най смешно  :lol:

Изобщо, изкарахме страхотно, беше весело, а организацията ни беше просто перфекциозна ...
« Последна редакция: Декември 14, 2009, 13:39:08 pm от Fussii »
В очакване ....
*
« Отговор #286 -: Декември 14, 2009, 13:48:40 pm »
mnogo se izvinqvam za latinicata, no mnogo iskam da vi kaja edno golqmo BRAVO, momicheta!
decata tolkova shte se zaradvat!
*
« Отговор #287 -: Декември 14, 2009, 14:13:30 pm »
хехе, видях като го прати да ги носи към апартамента, как гледаше като прецъфтело мушкато.
Иначе мъжо е добра душа, и не мърмори. Даже сега се е притеснил, в събота като ходим до дома да не реве да се излага 8O
*
« Отговор #288 -: Декември 14, 2009, 14:26:49 pm »
Много е прав човека...аз защо няма да идвам мислиш...
Много е тежко, настина. Първия път като отидох беше много хубаво и ведро, ама го нямаше Колето още... Сега вече втора година събирам сили и не мога  :( :(
Добре, че не всички са такива малодушници като мен  :oops:
В очакване ....
« Отговор #289 -: Декември 14, 2009, 14:27:20 pm »
Не знам дали разбра, но впрегнахме и случаен минувач да ни помогне с носенето ... това ми беше най смешно  :lol:

Фуси, как не се сетихме и в събота да го приложим това  :lol:
Аз имах съвсем други планове за носенето на кашончетата, но естествено нямаше място за паркиране. И докато мъжът ми направи няколко кръгчета около къщата, ние с Фуси вече ги бяхме качили. И аз като Миси имах лека мускулна треска  :oops:.

Ще има много щастливи лица на 20.12 - това е най-важното.
« Отговор #290 -: Декември 14, 2009, 15:55:16 pm »
Първо, едно огромно БРАВО :D от мен на всички, които вчера са си жертвали времето и силите и са опаковали! Страхотна работа сте свършили! Поклон и на всички, които са дарили покупки или пари! :)

Фуси, съжалявам, че така набързо изчезнах и не ти помогнах за онези другите чували.
Ама ти така се бе въоръжила, че се почувствах застрашена. :lol:

Дано после мъжът ти не ти е мърморил много заради паркирането  :lol:

Тук разпознах, че визираш мен. :wink:
Абе, и моят мъж си е добра душа, но в случая не мърмори само за паркирането, а за ситуацията въобще. Той тръгва към НДК, в един момент казваш, завий по Христо Ботев. Е, да, но от Петте кьошете, не можем да завием на ляво по Христо Ботев, има знак. Обиколихме малко, за да тръгнем по Христо Ботев, после аз забравих третата наляво или надясно трябваше. Оказа се, че на ляво и без това няма пресечка. Стигаме на адреса, но разбира се, няма къде да се паркира. Каза ми, че сме много силни да измислим и организираме нещо мащабно, но не си организираме детайлите. миналата година пък, караше чаршафите, но тогава никой не го изчака в апартамента на Нина. Всички си били тръгнали. та така с горкия ми мъж. Каза, догодина, ако ще карам чаршафи или чорапи, някой да дойде да ме чака на бензиностанцията на входа на София. Рекох, ще си викна куриер. :D
Луда работа! :D му викам на това аз. :wink:

Сега, я кажете чорапите харесаха ли ви и имаше ли по 2 чифта наистина? Защото аз така и не ги броих. Просто се опасявах, че ако ги извадя, няма да мога да ги подредя обратно в кашоните.

Успешно посещение на 20-ти!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #291 -: Декември 14, 2009, 16:22:46 pm »
Даже сега се е притеснил, в събота като ходим до дома да не реве да се излага 8O
Фифа визираш събота а то нали 20-ти е в неделя,да не сте се заблудили.Иначе аз мислех на 19-ти да намина на партито ще сме без малката и да уточня пътуването,ще има ли нужда да вземем багаж или хора с нашата кола, от къде ще се тръгва,а и да купя картички но забелязах,че тази година партито ще е само за членове,и се питам удобно ли ще е да мина на 19-ти през Таласъмите или да се разберем нещо във форума,че моя мъж си е нервак :wink: и гледам всичко да е наред предварително.Надявам се ме разбирате :)
*
« Отговор #292 -: Декември 14, 2009, 16:35:19 pm »
Да де, за 20-ти говоря.
Откакто съм си вкъщи, съм загубила всякаква представа за времето. Непрекъснато пожелавам на хората "приятен  Уикенд" във Вторник или Сряда :?

А всъщност към колко часа ще се хода в дома?
« Последна редакция: Декември 14, 2009, 16:38:08 pm от Fifa »
*
« Отговор #293 -: Декември 14, 2009, 18:06:11 pm »
Да, хубаво е да имаме план за 20-ти :)
Ще уговоря буса да е в 8 часа при Фани, за да натоварим подаръците, хората с колите е хубаво между 8.30-9.00 да там, защото ако има нещо което не можем да съберем в буса да разпределим по колите и да тръгнем най-късно в 9.30 часа.
Ако сте съгласни, казвайте?
*
« Отговор #294 -: Декември 15, 2009, 00:33:32 am »
Момичета, само да кажа, че сте страхотни както всяка година. Чакам с нетърпение снимките на грейналите дечица„  :youwoman:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #295 -: Декември 15, 2009, 08:43:24 am »
Страхотни сте...всички:)

Иначе мъжо е добра душа, и не мърмори. Даже сега се е притеснил, в събота като ходим до дома да не реве да се излага 8O
Фифа, и да му се насълзят очите няма да е излагане:) А и предполагам, че ще се случи с повечето, които ще присъствате:)
Миналата година се притеснявах от същото и даже се опитвах да скрия насълзените си очи и от децата и от Ани и Цвети:)))) Ама после видях техните очи и разбрах, че неможе да се скрие:)

Много е прав човека...аз защо няма да идвам мислиш...
Много е тежко, настина. Първия път като отидох беше много хубаво и ведро, ама го нямаше Колето още... Сега вече втора година събирам сили и не мога  :( :(
Добре, че не всички са такива малодушници като мен  :oops:
Голям човек си ти:) и сърцето ти е голямо:)

Момичета, лек път до Роман и да съберете прегръдките на децата за цяла година.
Мен част от сърцето ми още е там:)
*
« Отговор #296 -: Декември 15, 2009, 11:07:35 am »
голям човек съм само на ширина  :oops:, на височина хич ме нЕма  :wink:
В очакване ....
« Отговор #297 -: Декември 15, 2009, 14:08:02 pm »
Да споделя че и 4-ма каки и батковци се съгласиха да направят малка програма за децата. Малко народни танци, може и ние да поскачаме, затова си подгответе удобни обувки.  :wink:  :D
« Последна редакция: Декември 15, 2009, 14:09:35 pm от Cvetelina »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #298 -: Декември 15, 2009, 20:14:37 pm »
Момичета, имам нужда от рокля за Снежанка. Мислех, че моята сватбена рокля ще ми стане, ама нещо не мога да закопчая ципа, колкото и да Ви с струва странно съм напълняла.
Ани, ти откри ли костюма на дядо Коледа, ако можеш го донеси в събота на партито, та ако има нужда от гладене или корекции да ги направиме вечерта. Ти спомена и за някаква рокля?
*
« Отговор #299 -: Декември 15, 2009, 21:01:13 pm »
Да споделя че и 4-ма каки и батковци се съгласиха да направят малка програма за децата. Малко народни танци, може и ние да поскачаме, затова си подгответе удобни обувки.  :wink:  :D
Страхотно! Децата много ще се радват!