0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #220 -: Декември 10, 2009, 12:17:51 pm »
Зарежи ги :x :(
купи ти каквото си решила.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #221 -: Декември 10, 2009, 12:21:02 pm »
извинявам се, че се намесвам, но тъй като се занимавам от години с това- никога на хранителни стоки не се пише пълния за продукта срок на годност, обикновено е снижен до 1/3 от пълния му срок, т.е ако продукта е със срок на годност да речем 90 дена, то дефакто след тези 90 дена има още 30 в който той е годен за консумация и със запазени вкусови качества
естествено по големите борси и магазини това става след изришното разрешително на ХЕИ на местна почва, като те вземат продукт, изследват го и издават разрешително за предлагането му в съответния търговски обект
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #222 -: Декември 10, 2009, 12:24:53 pm »
Рокси, направо в неделя, а? става ли???
В очакване ....
« Отговор #223 -: Декември 10, 2009, 12:28:35 pm »
Става да  :D 
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #224 -: Декември 10, 2009, 13:10:24 pm »
Мини, това което уточняваш е така!
За друго става дума и то е до човека!
Три дни го чака момичето да се наумува и накрая, айде от мен да мине ама 2ро качество!
извинявам се за спама...ама ми стана обидно  :?
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #225 -: Декември 10, 2009, 13:13:33 pm »
Мише, Мише ...
ако знаеш колко преетикирана стока сме изяли
поне ще го дари, какво да кажем за хората, които го продават  :?
и аз сори за спама
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #226 -: Декември 10, 2009, 13:32:03 pm »
Мини, така е, (колко пъти съм купувала неща в срок но явно развалени)но все пак ние имаме знанието, че срока на годност е изтекъл.

Аз не бих подарила на дете какъвто и да е продукт с изтекъл срок на годност.

Не искам да коментирам предложението на тази фирма.
Жал ми е за Фифа, обезсърчаващо е, когато се опитваш да направиш нещо добро но поради човешко бездушие  си наранен.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #227 -: Декември 10, 2009, 13:40:25 pm »
предложението на управителя на фирмата за сладки е срамно и грозно. особено с оглед на предисторията.
Фифа, надявам се, че си измислила добър отговор за този господин.
на децата ще купим качествени шоколадчета, може да са малко, но ще са както трябва.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #228 -: Декември 10, 2009, 14:10:11 pm »
Мини,права си. Със сигурност сме изяли много преетикирана стока и ще продължаваме да си я ядем.
За мен е много по - доблестно да откажеш дарение, отколкото да се опитваш да успокоиш съвеста си, че си свършил нещо добро по този грозен начин.Още повече, че в 4 от 5 телефонни разговора, бях попитана ние какво количество ще купим. Егати нахалството-не стига, че дава неща с изтекъл срок, ами и оборот да му правя...леле osi_12
 Най-вероятно никое от децата няма да забележи, но за мен е неприемливо дори едно изключение.

Що се отнася до управителя- едвам се въздържах сутринта. Идеха ми на ум доста грозни епитети, но все пак се обаждах от името на Зачатие, а ние сме над тези неща :wink:

За децата, ще има хубави лакомства в СРОК НА ГОДНОСТ

*
« Отговор #229 -: Декември 10, 2009, 15:01:55 pm »
Фифа, за....и го тоя простак и не се ядосвай!!!!

Опаковачките, я да ви питам ... да разпределя ли дрехите или всичко ще опаковаме наедно...в момента не са много и аз съм ги сортирала на дамски, мъжки и пр. Ама ако се съберат повече...какво да правя,я кажете
В очакване ....
*
« Отговор #230 -: Декември 10, 2009, 15:04:19 pm »
Фанчо, дрехите ще ги разделим само на дамски и мъжки и сложим в големи човали за смет. Няма смисъл от друга сортировка, защото там ги изсипват на един голям куп пред пералните, перат и след това сортират :)
и аз имам две торбички, да не ги забравя само :oops:
« Отговор #231 -: Декември 10, 2009, 15:40:03 pm »
Не мога да изразя угорчението си и срама който изпитвам заради този "човек". Много се извинявам на Фифа че я подложих на това , наистина исках да помогна. :oops: :x

Чудя се само дали да напиша името на фирмата, за да имете едно наум когато видите техни продукти в магазина, но да не стане като с лабораторията.
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 15:44:32 pm от Cvetelina »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #232 -: Декември 10, 2009, 15:52:41 pm »
Стефи, то дали и на мъжки и дамски трябва... Помня като сортирахме в Таря - 3-4 часа ни отне само сортирането на дарените дрехи. После директно ги изсипаха всички накуп :lol:
Предлагам да се заемем с пакетчетата първо, а ако остане време ще подреждаме дрехите - то докато тръгнем за дома още сигурно ще има. Моите са в свекървата, а нея ще я видя чак в понеделник, та и аз по-късно ще ги дам.
Все пак вие имате повече опит, аз пропуснах миналата година :)

Цвети, Фифа, не се ядосвайте заради чужди грешки. Вие правите достатъчно за децата!

Цвети, аз бих искала да знам името на фирмата - поне другата година да не ги търсим.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #233 -: Декември 10, 2009, 16:23:29 pm »
Чудя се само дали да напиша името на фирмата, за да имете едно наум когато видите техни продукти в магазина, но да не стане като с лабораторията.

аз бих искала да го знам, за да заобикалям техните продукти. не че ще им накривя шапката, но все пак...

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #234 -: Декември 10, 2009, 16:58:05 pm »
Цвети, мила изобщо не се извинявай, а пък още по -малко трябва да се срамуваш, заради такива хора.
Нямаш абсолютно никаква вина. :wink:
Не съм си загубила много време,а пък и честно казано още след първия разговор , не разчитах кой знае колко много на дарение от тях.
*
« Отговор #235 -: Декември 10, 2009, 17:05:04 pm »
Приключваме темата с дембела, забравяме го - да е жив и здрав...

Сега отивам да взема дрехите от ... забравих от кого ... :lol: Тогава завеждам два чувала мъжки и дамски и готово!

а готовите пликчета в какво,  чорт го взел ще наслагаме.. да търсим ли кашони
В очакване ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #236 -: Декември 10, 2009, 17:19:48 pm »
мда, кашони ще трябват...
на мен наскоро ми трябваха огромен брой и помолих съседния магазин да ми ги запазват всеки ден, ама сигурно може да се намери и по-добро решение.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #237 -: Декември 11, 2009, 10:39:28 am »
Торбичките са при мен, Радостинка, благодаря още веднъж :hug2:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #238 -: Декември 11, 2009, 11:57:10 am »
Тази година ученическите неща няма да са опаковани като миналата, просто нямах време да го направя, та ще отнеме повече време разпределянето им по торбичките.
Утре 9.00 часа съм на линия.
« Отговор #239 -: Декември 11, 2009, 11:58:18 am »
Момичета, аз днес следобяд ще отида да взема нещата от Арома. Сега говорих с финасовия директор. Искат да се подпечата и да се подпише удостоверение от Дома, че дарението е за тях. Не съм се занимавала до сега с такива неща, представях си го по-просто  :oops:. Тя (фин.директор) предложи да изпратят до г-жа Симеонова два екземпляра и единия да им го върнат, подписан и подпечатан. Как да действаме?
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 12:15:28 pm от Roxy »