0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #120 -: Декември 02, 2009, 14:46:00 pm »
Момичета, а какви лакомства имате в предвид. В смисъл какво и по колко на всяко дете?
*
« Отговор #121 -: Декември 02, 2009, 15:25:19 pm »
Фифа, всяка година купуваме лакомства от големите супермаркети и на място харесваме, в зависимост кое е на промоция или ни хареса. Купуваме шоколад, бонбони, вафли, такива неща, а като останат парички им купуваме плодове, да има поне за коледната трапеза :)
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 15:47:35 pm от StefiZ »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #122 -: Декември 02, 2009, 16:35:53 pm »
Костюм и аз имам и рокля на Снежанка имам :)
Мисля, че 20 е по-добре като дата, че да е преди Коледа, но ако смятате, че няма да успеем, може и на 27.
За 20-и със сигурност ще мога да пътувам към дома. Без кола съм.
За опаковането - на 15 и 16 също ме няма, че трябва да свидетелствам по едно дело.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #123 -: Декември 02, 2009, 16:53:22 pm »
Мерси за отговора.
Питах, защото мислех аз да отскоча до Метро и да ги купя , за да помогна с нещо.В смисъл да са от мен тези неща.

Ултра, ако искаш можеш да пътуваш с нас.
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 16:54:55 pm от Fifa »
*
« Отговор #124 -: Декември 02, 2009, 16:59:09 pm »
Фифа, благодаря за жеста, но лакомствата за 120 деца излизат към 500-600 лв, това са много пари. Но предложението да ги избираш и купиш с още някой доброволец е добре дошло, а парите са от събраните дарения :D
*
« Отговор #125 -: Декември 02, 2009, 17:03:27 pm »
Стефи, и аз го сметнах към 500 лв, затова и предлагам да ги купя :wink:
« Отговор #126 -: Декември 02, 2009, 17:14:40 pm »
Фифа, голямо благодаря :D. Страхотен жест!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #127 -: Декември 02, 2009, 17:33:40 pm »
Чудесно Фифа, благодаря :D

В такъв случай утре можем да потърсим и екипи с Цвети :D
*
« Отговор #128 -: Декември 02, 2009, 17:43:06 pm »
Супер. Значи в Събота отивам на пазар. После ще пиша какво съм взела.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #129 -: Декември 02, 2009, 20:02:59 pm »
Фифа ,страхотна си ,благодаря!
А по кое време ходите в дома ,че аз на 20 -ти точно преди 12.30 не мога да тръгна за жалост,а много искам тази година и аз да дойда.
На 19-ти е работен ден ,дали ще успеем до 20-ти да опаковаме нещата.
Аз си чакам майчинството до 2-3 дни и ще преведа малко парички и аз.
<br />
*
« Отговор #130 -: Декември 03, 2009, 12:50:58 pm »
Благодаря на Цвети за помощта, ако не беше тя незнам дали бих се справила с пазаруването на Илиенци :lol:
Та, купихме пижами, български, много хубави.
Спазарихме и анцузи, във вторник ще ги вземем.
Гледахме и чехли, но нищо не ни хареса, а цените не са особено ниски, та предлагаме ако сте съгласни разбира се, да купим на децата по едно комплектче потник и гащички, за около 2лв. от същата фирма, български.

Фифа, не бързай да купуваш лакомствата, защото Цвети преговаря с фирма производител и ако не ги дарят, то ще са на много ниска цена и ще ги купиш от там :D
*
« Отговор #131 -: Декември 03, 2009, 12:58:45 pm »
Браво на вас!  :D
Аз утре да се оглеждам ли на пазара за нещо? Пантофи? Ако се сетите нещо, пишете.
*
« Отговор #132 -: Декември 03, 2009, 13:51:04 pm »
Момичета браво страхотни новини има тук.
За датата за посещение ако още не е взето решение да споделя моето мнение,20-ти е скоро но е може би по удобна дата защото 27-ми е точно накрая на празниците и много хора планират пътувания,аз също съм в това число,ще пътуваме до родния край на мъжа ми и понеже е далеч ще уплатним времето максимално.
Каквото и да е решението трябва да се вземе скоро за да се планират транспортите може би.
« Отговор #133 -: Декември 03, 2009, 15:02:57 pm »
Браво на Стефи, Цветенце и на Фифа!
Страхотни сте!

Фифа, много благородно!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #134 -: Декември 03, 2009, 15:58:23 pm »
Не Цветенце, а Цветелина :wink:

Аз предлагам пантофите да отпаднат като вариант, а да кипим бельо, какво ще кажете?
« Отговор #135 -: Декември 03, 2009, 16:25:52 pm »
Ааа, другата Цвети. :D Браво на вас, че сте отделили от времето си! Златни сте. :D

Аз тия чорапи, предполагам, че у Фуси ще ги закараме, нали така. И на нея ще и дам паричка от мен за децата, както и за Коледно желание.

Аз предлагам пантофите да отпаднат като вариант, а да кипим бельо, какво ще кажете?

Ами кипвайте, :wink: щом казваш, аз съм ЗА. То е ясно, че няма да можем да изпълним списъка на 100%.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #136 -: Декември 03, 2009, 18:12:55 pm »
Момичета,имам дрешки за даряване-някои от тях са нови от магазина който затворих,та мисълта ми е директно в дома ли да ги изпратя или на някоя от вас,която ще ходи на посещението?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #137 -: Декември 03, 2009, 18:39:51 pm »
За момичетата от Пловдив. На изхода на Асеновград има склад на едро на Арал. На мен по цени на дребно мъжки слип ми излиза левче. Имат детско /момичета и момчета/, мъжко, дамско. Хубави са и на приемливи цени.
Някой в Пловдивската тема беше споменал спално бельо от Ню текс, действително е хубаво. Ако се говори за голямо количество, мога да говоря за порядъчна отстъпка.

Lady,направи по-подробно описание къде точно се намира този склад, защото този следобед обиколих цялата индустриална зона и не намерих  склад " Арал "!
Lady, това ли е фирмата? http://arealbg.com/index.php?action=page_display&PageID=5

Иначе намерих друга фирма " Ларж ", също са производители на детско бельо.
Предложиха ми цени от 1.20 - 2.00лв. за бройка детски слип и детска бикина.
Цената варира според размера, като се увеличава на всеки номер. Значи два са с една цена, третия се променя. Качествени са от памук.

Имам нужда от подробно описане от бройка и размер, защото по този файл не е ясно размера на бельото.  :idea:

Fifa браво за жеста!

Пропуснах да спомена, че имам желание да закупя  детското бельо със средства от майка ми и моето семейство. Само имам малко нужда от помощ, за да закупя правилните размери за децата.
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 19:46:50 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #138 -: Декември 03, 2009, 21:01:16 pm »
Deep, от тази фирма Ареал купихме днес пижамите за децата, казаха ни че комплект потник и слип/бикина ще ни струва около 2 лв., просто нямах повече пари в себе си и затова решихме да ги вземем като отидем за екипите другата седмица.
Размера на бельото е същия като размерите дадени от директорката в таблиците от първия пост.
Фирмата има склад и в Пловдив, цените в Асеновград, Пловдив и София са едни и същи.
« Отговор #139 -: Декември 03, 2009, 21:17:01 pm »
Аз все още нямам отговор за тоалетните и козметични принадлежности  :(, затова нищо не пиша. Утре се надявам вече да имам информация. Дано да не е прекалено късно и дано да е добър резултата. Разрешението трябва да го даде изпълнителния директор, до който се стига малко трудно, но има надежда.