0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коледа в Роман
« Отговор #100 -: Декември 01, 2009, 17:42:06 pm »
Друго което се сетих, мога да попитам цеховете за торти дали биха се съгласили да направят няколко за децата.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #101 -: Декември 01, 2009, 17:59:47 pm »
Ние с мъжа ми смятаме да посетиме дома тази година. Нашата кола е малка - Голф 3-ка - няма да има място за много багаж, но ще има място за още двама желаещи.

Чакам до края на седмицата от фирмата, в която работя да ми отговорят дали ще се включат и тази година с дарение.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #102 -: Декември 01, 2009, 18:06:00 pm »
Хубаво ще е да има торти за дечицата, представям си каква радост ще е :)
По-назад коментирахме, че ще е трудно транспортирането, обаче...
Все пак говори - аз мога да издействам торти по 1 лв парчето - две от тортите за рождения ден на Мони бяха оттам, не са лоши... Ама транспортирането не знам как ще е. Щом са 130 деца, да сложим и 10 допълнително за учители, става 140. Значи ни трябва торта от 70 парчета или две по 40 парчета. изхождам от опит - винаги обявения брой на парчетата в една торта се умножава по две, защото не се режат толкова големи парчета.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #103 -: Декември 01, 2009, 19:04:32 pm »
Говорих със собственика на "Джани кетъринг" и се съгласи да направи торти за децата. :D
*
« Отговор #104 -: Декември 01, 2009, 19:17:08 pm »
браво, подарък ли? :)
« Отговор #105 -: Декември 01, 2009, 19:24:04 pm »
Да
*
« Отговор #106 -: Декември 01, 2009, 19:25:44 pm »
Момичета, редактирах първия пост и по конкретно списъка какво да купим и какво имаме до момента като дарения, моля, погледнете и ако съм изпуснала нещо или се сетите за други подаръци, да добавям
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #107 -: Декември 01, 2009, 19:27:46 pm »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #108 -: Декември 01, 2009, 19:49:15 pm »
Само да уточня за лекарствата, ще направя всичко възможно да ги дарят, но ако не успея да ги обедя , ще се боря поне да ни ги дадат на цени на едро.
*
« Отговор #109 -: Декември 01, 2009, 20:12:15 pm »
да, да, няма проблем, ще ги платим :)
« Отговор #110 -: Декември 01, 2009, 20:29:21 pm »
Цвети, браво  :D.
Така да кажа и аз - днес написах писмото до фирмата, за която ви споменах по-нагоре. Ако утре, все още нямам отговор, ще се обадя на човека/той е много добър приятел на мой колега/. Като имам готов отговор, веднага ще пиша, ще могат ли да дарят за всяко детенце по една четка за зъби, паста, сапун и шампоан. Ако не - съм помолила да ни предоставят оферта с производствени цени. Фирмата не произвежда дезодоранти, така че утре ще проуча дали можем на друго място да питаме.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #111 -: Декември 02, 2009, 12:26:49 pm »
Ако няма кой, може мъжа ми да влезе в ролята на дядо Коледа, а аз в червенокоса Снежанка. Ани, вие миналата година от къде намерихте костюм на дядо Коледа? За Снежанка е лесно - ще извадя сватбената ми рокля.

Евентуални дати за посещение на дома - 20 декември, 27 декември - първата дата май е по-добре, но незнам дали ще успееме с организацията, втората е последния ден от почивните дни за Коледа, не знам, нека се включат и другите момичета, но е най-добре да е почивен ден. Ани, ти ще бъдеш ли тук и ще дойдеш ли тая година в дома?

Къде ще опаковаме? Тази година ще имаме ли подаръчни торбички? Ако не успеем да осигурим такива аз ще взема от работата рекламни найлонови торбички.
« Отговор #112 -: Декември 02, 2009, 12:48:10 pm »
Торбички ще има  :wink:, това ми е най-лесно да го уредя.
За сега чакам да видя дали ще има тази година нов модел и тогава ще пусна картинките да изберем нещо, за да не са същите като миналогодишните :)
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 12:58:31 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #113 -: Декември 02, 2009, 12:50:13 pm »
Супер, браво радостинка!
*
« Отговор #114 -: Декември 02, 2009, 12:53:19 pm »
Говорих с директорката на дома, трябва да изберем дата, различна от 11, 15 и 21 XII.
*
« Отговор #115 -: Декември 02, 2009, 13:31:34 pm »
Момичета бясна съм :fighting: Бях говорила с една жена, която обеща да ми уреди сериозна отстъпка за анцузи на Prima и от 2 дена не си вдига телефона. То работата е ясна.
Затова ще преведа парички днес.Съжалявам че нищо не свърших, а ми се искаше да помогна :oops:
Ние с мъжа ми също искаме да дойдем, ако е в почивен ден. Ще има 2 свободни места в колата, така че ако някой е от София и няма транспорт може да пътува с нас.
« Отговор #116 -: Декември 02, 2009, 14:26:14 pm »
Мисля че мога да помогна и със спортните екипи, пазаруваме от складове които ни дават добри отстъпки. Има китайски и български.
*
« Отговор #117 -: Декември 02, 2009, 14:28:05 pm »
За екипи едва ли ще имаме пари, мисля за сега да се спрем на нещата от списъка в първия пост.
За дата аз съм ок, когато решим, за 20.12. ме притеснява единствено дали ще успеем, защото е много скоро. Ще опаковаме във Фуси.
Радостинка, а пантофки ще купиш ли, аз ще ти изпратя парички :)
« Отговор #118 -: Декември 02, 2009, 14:37:18 pm »
Разбира се, че ще ги купя  :).
Само ми помогнете как да преизчисля бройките пантофи според номера, които ми казват, че имат. Въобще не мога да се ориентирам какво да направя :?
Явно номерата не отговарят и това е проблем.
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 14:41:08 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #119 -: Декември 02, 2009, 14:37:56 pm »
Ани, вие миналата година от къде намерихте костюм на дядо Коледа?

Аз имам костюм, ще го донеса  :wink:
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07