0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #60 -: Ноември 24, 2009, 14:57:20 pm »
Здравейте,и аз досега не съм се включвала, ама тази година няма да пропусна.
 Мисля да направя няколко комплекта с различни неща в тях от изброените.
Вие кога мислите да ходите там,и кой определя кой да получи дадения подарък?
Тези дни ще купя нещата и ще се отчета.
*
« Отговор #61 -: Ноември 24, 2009, 16:47:08 pm »
Какво свърших аз -  бях днес в складовете и намерих фирма производител на бельо. По -принцип жената ми обясни, че повечето фирми работят до 15 години,но както и да е. Цените са на едро. Аз като и обясних за какво става въпрос, спомена, не е обещала, но каза в зависимост от количеството могат да направят още отстъпка, но ще видим.
потник - 1,80 лв. , слип - 1,90 лв. за деца от 7 до 12 год.
пижами - 6,50 лв., с дълъг ръкав, мисля че са памучни. На мен много ми харесаха.
блузки - 6,00лв . с дълъг ръкав , май пак бяха памучни. Също много ми харесаха.
блузончета - 6,00 лв. с дълъг ръкав.
Най -големият им размер е 146 височина.
 Пантофи - номера от 30 до 35, с гумена подметка да стават и за баня. Бройката е за 6 броя в пакет и има от 21лв, 24 лв. 22,80 лв.
На фирма "Яна" има преставител и там цените са -
халат детски - 17,30 лв. , ръст 128-146
халат юноша - 22,97 лв., ръст 152 - 164
Кърпи - размер 40/70 - 2,42 лв.
               70/140 разноцветни - 7,87 лв.
               70/140 едноцветни - 7,07 лв.
Доколкото разбрах в тази фирма има позната, та информативно.
Имат и второ качество къпри на по-ниска цена, но не е много по-ниска, от стотинки до 1 лв..
За спалното бельо намерих две фирми, но те искат размерите. Не съм ходила там, защото не знам за какви легла - за детски или т.нар. тип русенски. Жената от фирма "Яна" беше много любезна и тя се обади на едната фирма за спално бельо и от там и обясниха, че им трябват размерите. Като затвори телефона ми обясни, че шефката на фирмата е много финна и чувствителна жена.
Имам телефоните и адресите на всички фирми, ако ни интересува нещо допълнително да питаме. Това от мен.
Напишете какви са леглата, за да мога да питам какви са цените на спалните комплекти.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #62 -: Ноември 24, 2009, 22:30:41 pm »
За момичетата от Пловдив. На изхода на Асеновград има склад на едро на Арал. На мен по цени на дребно мъжки слип ми излиза левче. Имат детско /момичета и момчета/, мъжко, дамско. Хубави са и на приемливи цени.
Някой в Пловдивската тема беше споменал спално бельо от Ню текс, действително е хубаво. Ако се говори за голямо количество, мога да говоря за порядъчна отстъпка.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #63 -: Ноември 24, 2009, 23:08:57 pm »
За момичетата от Пловдив. На изхода на Асеновград има склад на едро на Арал. На мен по цени на дребно мъжки слип ми излиза левче. Имат детско /момичета и момчета/, мъжко, дамско. Хубави са и на приемливи цени.
Някой в Пловдивската тема беше споменал спално бельо от Ню текс, действително е хубаво. Ако се говори за голямо количество, мога да говоря за порядъчна отстъпка.
Благодаря Lady, ето това е хубава информация. Дори не знаех, че имаме такива складове.  :oops: Непременно ще отида до там. :balk_24:

Аз споменах, че купих единичен комплект чаршафи на тази фирма. Има промоция в  Baumax, цената е 16лв. за един комплект. Хубаво е, че имаш възможност за отстъпка, защото качеството си заслужава.

Ще копна информацията и за пловдивската тема.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #64 -: Ноември 25, 2009, 08:46:55 am »
Тази година ще се включа от София :wink:
Ще се опитам да събера парички сред приятели и колеги.
Мога да участвам с транспорт до дома, разполагам с кола тип "баничарка", която събира доста :wink:

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #65 -: Ноември 25, 2009, 09:26:43 am »
"Включ" и от мен набързо:)  Тази седмица ще е банковия превод, следващата ще изпратя дрехи направо в дома - почти всички колеги съм "поканила", за роднините и приятелите нямаше нужда от обяснения и агитация :lol:  Много се радвам, че дрешките са хубави и мноого запазени.
*
« Отговор #66 -: Ноември 25, 2009, 13:45:06 pm »
Здравейте,и аз досега не съм се включвала, ама тази година няма да пропусна.
 Мисля да направя няколко комплекта с различни неща в тях от изброените.
Вие кога мислите да ходите там,и кой определя кой да получи дадения подарък?
Тези дни ще купя нещата и ще се отчета.

Здравей, Фифа! По принцип за Коледа се събират пари и/или дрешки, чорапи, тетрадки и т.н. (нови, получени от дарения) и се пазарува с тях, така че всяко дете да получи един и същи подарък. Подаръците се носят лично, като можеш да се присъединиш и ти. 
От друга страна можеш да участваш в инициативата "Рожденик", при която всеки си избира едно детенце (може и повече от едно) и му купува подарък за рождения ден. Тук е ясно, че подаръците няма как да са еднакви за всички, но все пак не трябва да е нещо много скъпо, за да не предизвиква завист у останалите. Виж темата "Рождените дни на децата от Роман" и си избери някое детенце, ако има свободно. Ако не, мога да ти дам някое от моите.
Ако имаш стари и запазени дрехи, можеш просто да ги дадеш или изпратиш в дома, а те ще ги разпределят.

Аз ще участвам с парички, които ще се получат скоро.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #67 -: Ноември 25, 2009, 19:15:40 pm »
Не си спомням на предишните празненства дали имаше торта? Изобщо добра ли е идеята да има торта на празненството?

*
« Отговор #68 -: Ноември 25, 2009, 20:54:52 pm »
Не си спомням на предишните празненства дали имаше торта? Изобщо добра ли е идеята да има торта на празненството?

Не е имало торта. Решихме, че ще излезе скъпо (все пак за над 120 - 130 човека), а и трудно ще се транспортира. Иначе ще е голяма радост, но по-добре за тези парички нещо друго.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #69 -: Ноември 25, 2009, 21:09:29 pm »

Не е имало торта. Решихме, че ще излезе скъпо (все пак за над 120 - 130 човека), а и трудно ще се транспортира. Иначе ще е голяма радост, но по-добре за тези парички нещо друго.
Да, права си.

Аз се зачудиш, защото днес разговарях с една позната, която ми сподели, че е правила торта от  110 парчета например и предложи цена от 95лв. Тя  се занимава със сладкарство не е любител. Но пък е вярно, че децата ако са 100-на то ще трябва да се включат и преподаватели и става доста обемна поръчка, най-вече за транспортиране. Иначе да си призная имам желание за това. 

*
« Отговор #70 -: Ноември 25, 2009, 21:17:51 pm »
Обикновено преди Коледа  магазините пускат пакети с лакомства,в които има шоколадов Дядо Коледа и играчка.За сга все още няма,но мисля да отида до Метро в края на седмицата и да проверя,ако сте съгласни разбира се.

Иначе съм казала на моите приятелки да ми съберат детски дрешки.
« Отговор #71 -: Ноември 26, 2009, 09:17:58 am »
Охооо, че много сте изписали. :) Два дни не съм виждала интернет и не мога да ви изчета.

Днес имам среща със собственика на Феникс 94 да видим ще дари ли чорапи?

Стискайте палци.  :)

Дели, тези чорапи, за които пишеш излизат по 0,84лв. за чифт. А аз от тук ги купувах на 0,40 някъде.
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 09:21:39 am от синьо кокиче »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #72 -: Ноември 26, 2009, 20:16:51 pm »
Давам кратък отчет.
Човекът обеща да дари за всяко дете по два чифта чорапи! :D
Като излязох от кабинета му и ми идеше да скачам и да викам от радост! :D

В началото на другата седмица ще ги имаме!
Ще видя как ще ви ги донеса до Сф.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #73 -: Ноември 26, 2009, 20:41:19 pm »
Страхотна новина! :D
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #74 -: Ноември 26, 2009, 20:44:39 pm »
Давам кратък отчет.

Браво! Благодарности на човека! На теб също синьо кокиче!

*
« Отговор #75 -: Ноември 26, 2009, 20:46:26 pm »
Давам кратък отчет.

Браво, кокиче!

*
« Отговор #76 -: Ноември 26, 2009, 21:00:27 pm »
Стархотно, не се притеснявай за доставката, има време, а можеш и в един кашон да ги опаковаш и по пощата или куриер да ги изпратиш, за моя сметка :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #77 -: Ноември 26, 2009, 21:46:10 pm »
браво ,кокиченце и благодарности на дарителя!
Аз имам съседка ,която живее в Русе.Ще я питам дали ще си идва преди Коледа и дали може да ги вземе с колата ако искате.
<br />
*
« Отговор #78 -: Ноември 26, 2009, 22:51:14 pm »
Давам кратък отчет.

На 12 и 13-ти ще съм в Русе с кола. Може да ги докарам в София.
Пиши ако решиш да се разберем нещо :D

« Отговор #79 -: Ноември 26, 2009, 22:59:32 pm »
Аз имам въпрос за пантофите :oops:
Пантофи ли трябва да са или могат да бъдат домашни чехли?
Утре или в събота ще ходя до един склад, в който пратих вече свекърва ми да провери дали имат дом. чехли, защото аз намерих един, но пък там има само големи номера. Та тя днес ми каза, че има и детски.
Ако може да са чехли, да отивам лично да разгледам и да проверя какви са цените, дали правят отстъпки и да дам инфо :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!