Какво свърших аз - бях днес в складовете и намерих фирма производител на бельо. По -принцип жената ми обясни, че повечето фирми работят до 15 години,но както и да е. Цените са на едро. Аз като и обясних за какво става въпрос, спомена, не е обещала, но каза в зависимост от количеството могат да направят още отстъпка, но ще видим.
потник - 1,80 лв. , слип - 1,90 лв. за деца от 7 до 12 год.
пижами - 6,50 лв., с дълъг ръкав, мисля че са памучни. На мен много ми харесаха.
блузки - 6,00лв . с дълъг ръкав , май пак бяха памучни. Също много ми харесаха.
блузончета - 6,00 лв. с дълъг ръкав.
Най -големият им размер е 146 височина.
Пантофи - номера от 30 до 35, с гумена подметка да стават и за баня. Бройката е за 6 броя в пакет и има от 21лв, 24 лв. 22,80 лв.
На фирма "Яна" има преставител и там цените са -
халат детски - 17,30 лв. , ръст 128-146
халат юноша - 22,97 лв., ръст 152 - 164
Кърпи - размер 40/70 - 2,42 лв.
70/140 разноцветни - 7,87 лв.
70/140 едноцветни - 7,07 лв.
Доколкото разбрах в тази фирма има позната, та информативно.
Имат и второ качество къпри на по-ниска цена, но не е много по-ниска, от стотинки до 1 лв..
За спалното бельо намерих две фирми, но те искат размерите. Не съм ходила там, защото не знам за какви легла - за детски или т.нар. тип русенски. Жената от фирма "Яна" беше много любезна и тя се обади на едната фирма за спално бельо и от там и обясниха, че им трябват размерите. Като затвори телефона ми обясни, че шефката на фирмата е много финна и чувствителна жена.
Имам телефоните и адресите на всички фирми, ако ни интересува нещо допълнително да питаме. Това от мен.
Напишете какви са леглата, за да мога да питам какви са цените на спалните комплекти.