0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #40 -: Ноември 18, 2009, 12:02:24 pm »
Аз мога да дам дрешки,които ще станат за по-големите(16-18г).Ще кажа и на приятелки да дадат каквото могат.

Фуси,като стана готова с опаковането,ще ти пиша на лични да ми кажеш къде да ги донеса.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #41 -: Ноември 18, 2009, 17:47:11 pm »
и аз имам заделени доста дрехи в добро състояние или нови.
дано се вредя да ги даря навреме :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #42 -: Ноември 18, 2009, 18:19:49 pm »
Днес получих мейл от директорката на дома, съдържащ актуална информация относно нуждите на децата. Прикачила съм файла към първия пост.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #43 -: Ноември 18, 2009, 19:02:42 pm »
и аз мисля ,че имам някои дрехи ,ще разгледам в събота.Имам едно яке - чисто ново ,но ми е мн голямо ,поръчвано от електронен магазин и едни обувки(слагани 2 пъти точно).Сега видяй и файла ,та се присетих ,че имам 3 пъзела от 1000 части,ще ги сложа и тях.
<br />
*
« Отговор #44 -: Ноември 18, 2009, 19:13:31 pm »
Само да доуточня, че г-жа Симеонова изрично подчерта, че това са вариантите за подаръци, а ние, съобразявайки се със сумата, която ще съберем, да преценим какво имаме възможност да купим.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #45 -: Ноември 20, 2009, 17:01:56 pm »
Получих писмо от баща ми  :D
"Здравейте! Ани, моята зъболекарка в София иска от детски дом да й се карат децата до кабинета, а тя да им прави всичко безплатно. Настроена е на тема дарение и не знае как да осъществи контакт и с кого. Трябва ми връзка с детския дом където бяхте миналата ЧНГ. И сам мога да се оправя, но ти  го пиша, за да видиш, че и аз вече агитирам за доброто на децата. Ти навярно можеш да дадеш подходящата идея какво може да допринесе д-р Вълканова. Споделих мнение, че никой няма да се ангажира да осигури превоз на децата за дълъг период от време и че те там имат някакво такова обслужване...Дай идея как да продължа разговора с нея на 24 този месецм. Пари да даде - АБСУРД."

Дайте да помислим дали може да се осъществи тази идея.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #46 -: Ноември 20, 2009, 21:08:16 pm »
Зъболекарски услуги безплатно - това звучи много добре!
Ани, доколкото знам, често (често, често - май поне веднъж в месеца, ако си спомням правилно) пътуват до Сф - имат си превозен бус, шофьор и обикновено пътуванията са свързани с посещения на болници - има деца, които имат нужда от медицински грижи, които в Роман не  могат да им се предоставят. Обикновено г-жа Симеонова използва пътуването до Сф да свърши и други неща (например да ни донесе мартеничките). Така че трябва да й кажем за тази възможност и да се измисли дали не може да се съчетаят нещата.
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 21:10:37 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #47 -: Ноември 21, 2009, 14:41:50 pm »
 В понеделник ще се обадя на директорката, надявам се тя да измисли вариант да се възползват децата от тази добра възможност. Наистина звучи добре!
*
« Отговор #48 -: Ноември 21, 2009, 20:49:02 pm »
Момичтеа, хайде да помислим от къде могат да се вземат пижамки и пантовки/чехли на добри цени. И разбира се всичко дурог от списъка, което някой може да намери или да договорим на прилични цени :D
« Отговор #49 -: Ноември 21, 2009, 23:03:02 pm »
Мисля по въпроса за пижамките и за чорапи.
Ще пиша веднага, щом имам цени.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #50 -: Ноември 22, 2009, 18:28:03 pm »
Мисля по въпроса за пижамките и за чорапи.
Ще пиша веднага, щом имам цени.

супер, чакаме :D
*
« Отговор #51 -: Ноември 23, 2009, 13:48:16 pm »
Здравейте, момичета. Имаме голямо желание да се включим и ние с моя мъж. Може ли да ми кажете кога ще се ходи в дома, за да уредим нещата и ние да дойдем. На каква възраст са децата? Тук до нас има една българска фирма, която шие бебшки и детски дрешки, бельо, чаршави, олекотени завивки, имаше комплектчета за 12 лв.. Скоро не съм ходила и ще трябва да проверя, за това ми трябва възрастта на децата. Много са евтини, пък и аз ще отида да купя нещо направо от фирмата. Друг вариант е тия дни да отида до складовете и да проверя какви са цените там.   
*
« Отговор #52 -: Ноември 23, 2009, 13:51:22 pm »
Сега видях възрастта, отивам да проверя, какво имат.
*
« Отговор #53 -: Ноември 23, 2009, 14:00:42 pm »
Чудесно, виж за комплекти тип екипи, потничета, гащички, чорапки :)
*
« Отговор #54 -: Ноември 23, 2009, 14:38:11 pm »
Съжалявам, момичета. Имали само до 7 год. Утре ще гледам да отида до складовете.
*
« Отговор #55 -: Ноември 23, 2009, 14:58:28 pm »
Момичета, може ли и на мен да пуснете не ЛС адресът на дома?

Имам познат човек в Яна Панагюрище, ще попитам там дали са склонни да помогнат с бельо.

« Отговор #56 -: Ноември 23, 2009, 15:19:26 pm »

Имам познат човек в Яна Панагюрище, ще попитам там дали са склонни да помогнат с бельо.

Пратих ти го  :wink: Има го и по-горе, в закованата темичка за рождените дни на децата
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #57 -: Ноември 23, 2009, 15:33:00 pm »
Мерси много и тук, Мармотче ;)

*
« Отговор #58 -: Ноември 23, 2009, 21:06:52 pm »

Пратих ти го  :wink: Има го и по-горе, в закованата темичка за рождените дни на децата

Вече го има и в началния пост на тази тема  :)
*
« Отговор #59 -: Ноември 24, 2009, 11:53:50 am »
Днес ходих до Метро 2 Пловдив

От поредицата Мулти пакет има следните неща:

Мъжки пижами от М,L,XL - 2бр на цена 29.99 с ДДС 100% памук по етикета фирма Кристи горнища като блузи.
Детски бикини,слипове - 10бр - 5.59 с ДДС
Чорапи 10 чифта от 34-45 номер - 8.39 с ДДС

Писах в Пловдивската тема давам инфо и тук