0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Коледа в Роман
« Отговор #80 -: Ноември 27, 2009, 09:15:40 am »
Да, може и чехли, разбира се. ще се радвам много да провериш и ако успееш да издействаш и отстъпка ще е супер :D
« Отговор #81 -: Ноември 27, 2009, 09:46:20 am »
Добро ви утро. :)
Гледам, засипали сте ме с оферти за транспорт. :D Супер сте!

Сега, чакайте малко. :wink: Много е вероятно на 12-ти да дойдем до София, да водим малката на детско коледно парти.
Той затова вчера мъжът ми, като чу колко съм доволна от срещата със собственика на Феникс и ми вика: "Аха, колко кашона ще трябва да караме за София? :lol: Да не си уредила ТИР?" :lol: Миналата година той кара чаршафите към вас.

Сега, малко офф. Но снощи нямах време да ви разкажа как протече срещата, но е много комично и искам да го споделя тук. :D
Първо, мой приятел ми посредничи, за да се свържа с шефа на фирма Феникс, но ме предупреди, че е "кривак".
Вчера влизам в кабинета му (между другото съм и с Михаела, която спи в количката си; часът е към 14:30). Вътре в кабинета гърми силна рок музика. :D
  аз: Добър ден! :D
  той: Здравейте! Вие сте на Сашо ...
  аз: да, аз съм познатата на Сашо.
  той: Сядайте сега тук и кажете къде ви сърби и къде да ви почешем! :)   (хм, странно начало на разговора :wink:)
  аз: аз съм от сдружение Зачатие... ежегодна инициатива ... дома в Роман ... 2 години ги купуваме от вас чорапите, но ще сме благодарни, ако вие ни подпомогнете (тук съвсем накратко му представих нещата)
  той: Колко деца са в дома?
  аз: 103.
  той: по колко чифта трябват?
  аз: ами, ще се радваме на по 2 чифта.
  той: Добре, другата седмица ги имате. :)
После сподели, че и друг път е дарявал, но дарението не стигнало до адресата, а посредниците се оказали някакви мошеници. Та после го викали в полицията и т.н.  :( Ох, като взе да ми говори така, та върви, че му разправяй, че ние сме почтени. :( Как да го убедя!?

Обещах му, че ще го държа в течение и след като бъде осъществено посещението в Дома, ще му пусна линк с информацията.

Набързо ме отпрати, но твърдо обеща, че ще ни свърши работа и ще се надява и ние да доставим чорапите, където трябва. :)

Странен тип. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #82 -: Ноември 27, 2009, 10:40:37 am »
Маги, децата в дома са 120, виж файла в първия пост.
« Отговор #83 -: Ноември 27, 2009, 10:51:30 am »
Абе нали уж от нея таблица копирах.
пак ще видя.
Ще оправя работата, обещавам.

Даа, сега видях втората страница от файла. Чудя се що ги е отделила директорката, като за пижами и пантофи няма значение кой е с ИНПР и кой - не е.

Добре, ей сега пращам имейл с верните бройки.
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 10:58:47 am от синьо кокиче »

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #84 -: Ноември 27, 2009, 11:10:21 am »
Синьо кокиче, щом е " рокаджия " значи е " наш човек ", готин!  :wink:

А отностно децата и аз си мислих, че са 103.  :ask: Явно и аз съм пропуснала да видя пълната информация, хем няколко пъти свалих файла.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #85 -: Ноември 27, 2009, 11:14:37 am »
дала ги е в две отделни таблици, незнам защото така, до сега не ги беше разделяла, директорката. Та от там идва объркването.
« Отговор #86 -: Ноември 27, 2009, 11:23:56 am »
... незнам защото така, до сега не ги беше разделяла, директорката....

Ами аде! за да ме обърка!

нищо. Изготвих нова таблица в Ексел. Обобщих ги и направо по 2 ги умножих и я пращам.

*
« Отговор #87 -: Ноември 27, 2009, 15:59:39 pm »
Не ни ли изготвяха някакъв официален документ за дарението от Дома? С опис на това какво сме занесли? Може това да му препратим на човека - да види, че няма лъжа и измама и да е спокоен, че чорапите са стигнали до децата.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #88 -: Ноември 27, 2009, 23:01:15 pm »
Да, винаги се описва с подробности какво получават. Имаме много красиви такива официални документи и с удоволствие ще препратим на господина. Освен това ще му издадем документ за дарението на негово име от името на Сдружението :)
Кокичето знае как процедираме от миналите години :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #89 -: Ноември 27, 2009, 23:40:31 pm »
Синьо кокиче, познавам въпросния господин, беше ми клиент. Явно много те е харесал, щом се е съгласил да съдейства. Наистина странен тип, но ако му влезеш под кожата е готин  :D
*
« Отговор #90 -: Ноември 29, 2009, 19:23:44 pm »
момичета, тук малко изоставаме. имаме само чорапки до момента осигурени. нека да решим какво ще купим от списъка на г-жа Симеонова и да се активизираме с търсенето.
« Отговор #91 -: Ноември 30, 2009, 14:35:17 pm »
Извинявам се, че малко закъснявам с инфото, но бях болна :( и не успях да отида за когато обещах.
Но днес я свърших тази работа :)

Сега да разкажа - ходих в два склада и на двата обаче получих следния отговор относно номерацията (което много ме озадачи) -
 - детските номера почват от 21 до 23/24
 - номерата за дамски и мъжки пантофи са от 36 - 44/46
 - и номерата са междинни, в смисъл - 21/22, 23/24 или 35/36 ей такава работа.
Което много ме учуди, тогава какво правим с 32/33 или 28/29 8O :?

Така в едния бяха много различни видове, всеки с различна цена средно около 2.50лв,
отстъпки правят при неворятни условия 8O ( ако купуваш на кашон, от всеки вид и т.н., фактури пишели само след 15-то число на месаца 8O, като се обадиш предварително, абе пълни глупости)

Във втория склад ми дадоха конкретни цени на едро:
 - за номера от 21-23 - 1.45лв
 - за номера от 36-44 - 1.95лв
Цените са с включено ДДС, пишат фактури, за наличности ми казаха, че имат, но сега преди празниците всичко свършва по-бързо и трябва да се побърза :?

Сега за пантофите, на мен ми харесаха, има различни цветове, хубави се, не са от тези гадните с дунапрененаната подметка (не знам как да ги опиша, има едни дето са направо еднодневки, като се отлепи плата от подметката и се изхвърлят - не от тях), а от другия тип много разпространени. Плата е зашит с конец към подметката. Не съобразих да взема фотоапарат :oops:.

Това е, за пантофите.

Мга да проверя за цени на - сапун, паста за зъби, четки за зъби и шампоан.
До работа има доста складове, в единя със сигурност има.

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #92 -: Ноември 30, 2009, 14:54:53 pm »
на мен цените за пантофите от втория склад ми се струват доста прилични. само ме притеснява как ще ги транспортираме до тук :?
« Отговор #93 -: Ноември 30, 2009, 15:00:44 pm »
До София варианта е с куриер, но тогава се обезсмисля търсенето на изгодна цена :?

Другото, което мога да предложа е - имаме служебна кола от работа, която всяка седмица ходи до Бургас, мога да ге транспортирам до там.

И мога по същия начин да ги пратя до Стара Загора, но там имаме по-рядко транспорт, но все пак е почти един път в седмицата.

Ако някой от вариантите е изгоден може да се получи...
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #94 -: Ноември 30, 2009, 16:14:34 pm »
Виждам, че и Радостнинка е писала за четка, паста за зъби, шампоан и сапун, но да напиша и аз какво се опитвам да направя. Работя в търговска фирма, продаваме суровини за козметика. Говорихме сега с произв.директор на една от големите бълг.фирми. Каза, че иска да му изпратим пълна информация за това какво точно искаме и каквото зависи от него ще го направи. Така че, ако до момента не сте взели решение за козметичните принадлежности, може да пробваме да ни дадат продукти на себестойност.
« Отговор #95 -: Ноември 30, 2009, 18:09:57 pm »
Днес ми се обади шефът на Феникс 94 и ми каза, че чорапите са ми приготвени и ме чакат в неговата стая. :D
Утре ще пална колата и ще ги натоваря.
Очертава се на 12-ти да водим малката на Коледно парти в София, та ще ги докараме.

*
« Отговор #96 -: Ноември 30, 2009, 20:07:14 pm »
Рокси, чудесно, питай за четка, паста, шампоан, сапун, това са основните :)
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #97 -: Декември 01, 2009, 14:58:56 pm »
Както всяка година виждам, че организацията тук е на страхотно ниво. Аз тази година незнам дали ще мога да се включа с опаковане на подаръците и купуване на някои, но съм събрала доста нови и запазени дрешки, които ще направя всичко възможно да закарам някой ден на Фуси  :D

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #98 -: Декември 01, 2009, 16:17:51 pm »
Имаме ли предвидена дата за посещение в дома вече? Че може и да съм изпуснала инфото...

И още един важен въпрос - имаме ли доброволец за Дядо Коледа? Миналата година имахме и Дядо Коледа и Снежанка, които раздаваха подаръците. Стана си истинско празненство :)

Да преброим и колите, които ще пътуват натам. Миналата година бяхме изключително малко доброволците, а децата са много и искат внимание.
По-миналата година пък нямахме достатъчно коли и не можаха да пътуват част от хората...
Нека вече да уточним дата за посещение и брой на посетителите :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #99 -: Декември 01, 2009, 17:15:41 pm »
Аз мога да помогна с лекарствата/не видях да е обсъждано/ и да дойда до дома с кола - комби, само да уточним датата.