отскоро сам вав вашия форум,преди месец ми открига киста на левия яичник.Преди година ме оперираха пак от киста отляво и ми отстраниха лявата траба и част от левия яичник.Сега проблемат е саштия.Ходих при доктор Карагиозов от тукуда и тои ми каза че имам фоликул 13 см и че трябва да ме оперира.Фоликула бил сред много сраствания.Пусна ми туморен маркер, след което каза да отида пак при него.Резултат беше(-)отр.Смени си диагнозата и каза че сам напално здрава и може да си ходя и да правя опти за бебе, но три пати повтори да си потарса и друго мнение.Е,потарсих си и друго при доцент Дянкова, която беше категорична, че тряба да се оперирам.Незнам какжо да правя.Ходих и при доктор Димитар Димитров в родния ми град Видин ,а тои ме наплаши много.Каза че операзията е много тежка и че няма да мога да имам деца ,че най-вероятно и другата тарба ми е увредена в следствие на хроничния ми селпингит, за които прочете в епикризата от парвата операция.Каза сащто, че единствения начин е да ме оперира и има голяма вероятност да ми махне и другата траба.Иска спешмо да вляза в Клиниката на Мазнейкожа за операзия.Моля Би не занм кои да слусшам вече и как да постапя при кого да отида.Отчаяна сам помогне те ми дайте ми савет някои ако знае добар лекар.Казаха ми за доцент Доганов от МД.Добар ли е?Знаете ли нещто?