Незнам с кого мога да се посаветвам затова реших да споделя във форума!Април 2008г разбрах че съм бременна,още преди да успея да отида на преглед прокървих(кръвта беше ярко червена),но още същият ден ми спря Тогава доктора който ме прие в спешното ми каза че може да се наложи прекъсване на бремеността След една седмица отидох на лекар и на УЗИ установиха че има два плодни сака,но само единия имаше сърце След още една седмица ми казаха че това се нарича синдром на изчезващият близнак,и така бременоста ми продължи без други усложнения и родих момченце което сега е на 1г11м
Сега съм пак бременна в 8г,с в началота на 7г,с отидох да остановят бремеността взех си направление и джипито ми ме изпрати при гинеколог който уж бил най-добрия в нашият град Той се опита да ме обеди че несъм бременна,защото теста беше показъл много слаба втора черта и ми направи гинекологичен преглед,понеже каза че за него матката не е зе бременост аз си навих на ината и отидох при др,специалист на часно той пък от своя страна ме прегледа УЗИ ми го направи през корема и видя плоден сак без сърдечна дейност,оговорихме се след 14 дни да отида пак От него ден получих болки ниско доло,на втория ден от прегледа прокървих със сасираци На другия ден право при доктора тогава ме прегледа с вагинален видеозон и ооооооооо чудо всичко се повтаря два плодни сака но този път в по малкия има сърдечна дейност а в по-големия НЕ,Казах му за първата си бременост и той ми обясни че ако се наложи да я прекъсна ще трябва да си направя генитично изследване защото това не е нормално и др че кървенето тоя път е от отлепване което не било малко сега съм на папаверин и утрогестан но съм много притеснена а прегледа ми е чак в петък,Ако някой има сходен случей с моя или знае нещо повече от мен нека да пише