Бременността ме се запази, но кой може да каже дали от лекарствата или е щяла да се запази и без лекарствата. Добре, че някой много добър доктор не ме е карал да си правя такъв експеримент.
Не поемай излишни рискове и успех!
За другите препарати, които си изредила, не знам нищо, но прогестероновите препарати не помагат за задържане. Прогестерон помага, когато си го започнала още преди установяване на бременността, както е примерно при планирана бременност с инвитро или инсеминация. Не само нейният лекар го казва това.
Моята лекарка при кървене ми го предписа и като се върнах следващата седмица и и казах, че не съм дори го купила, тя ми каза, че и без това едва ли щяло да има разлика и го давали ей така, защото няма какво да датат, пък поне нямало да попречи, ако не помогнело. А аз вече го знаех това, защото при предишните си загуби бях все на прогестерон и не помогна, та този път просто реших да се самообразовам и след повечко четене открих, че е безсмилено да го взимам.
toanto , радвам се, че всичко е наред и стискам палци така да си остане. Лека и безпроблемна бременност до края ти пожелавам.
Б.