Благодаря , ще се разплача , днес сутринта изхвърлих съсирек но нямам кървене от чиста кръв. Кръвта ми е тъмна до черно като количество е оскъдно. Лежа и се моля утре да ми кажат , че всичко е наред. Ставам само до тоалетна. Мериха ми темп 37.1,не искам много да се надявам , защото трудно ще се въьстановя от негативите, но аз съм борец и силно се моля и то да е такова. Майка ми е била по същия начин с мен , кървяла и лежала , с брат ми също. С първото си дете имах много тежка бременност.отново кървях , после изоставаше , после бях с намалени околоплодни , после ми казваха , че има вероятност от микроцефалия защото главата не отговаряла по развитие. Аз съм със двурога матка и до сега съм сигурна че всички тези неща се дължаха на патологията. Родих здраво момиченце преди около 10 г. 3 750 никой не вярваше , дори ми се извиниха някои лекари за тревогите и думите които преглътнах . Бях безумно щастлива. Сега се моля всичко да се случи както трябва да е . Бъдете здрави . Утре ще пиша след прегледа. Тревожат ме бодежи ниско долу а съм на успокойтелни и пак. Божа работа ..