0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Леле, за малко да пропусна да номинирам за Всеки луд с номера си, а аз с цяла програмаслънчице  :lol: :lol: :lol: За мен тя е абсолютен фаворит!

П.П. Ефирче, писали сме едновременно. Съгласна съм с уточнението  :D
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 15:46:05 pm от Елфи »
Леле, за малко да пропусна да номинирам за Всеки луд с номера си, а аз с цяла програмаслънчице  :lol: :lol: :lol: За мен тя е абсолютен фаворит!

Верно  :lol:
И аз я номинирам за тази категория  :D
Сещам се за фенера....и бодито...  :lol: :lol: :lol:
*

"Бизнес идея" звучи много сериозно. Идеята за номинацията е добра, но ми се ще да е в по-шеговита форма  :D

Последен напън от мен: "Форумски алъш-вериш". :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
вие тука хубаво се номинирате, ама аз искам да задам един практичен въпрос - КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?  :lol: :lol: :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
а да си дойдем на думата :jump12:
КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?  :lol: :lol: :lol:

Е как - потупване по рамото, снимка със знамето и тиквен медал  :lol: :lol: :lol: За второ място - 5 дена домашна отпуска  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Е как - потупване по рамото, снимка със знамето и тиквен медал  :lol: :lol: :lol: За второ място - 5 дена домашна отпуска  :lol: :lol: :lol:
Не се приема!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Усмивка пред строя и целувка от служебното куче. Елфи, ти па ко са правиш, че не знайш. Предлагала съм ти я тая награда.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
вие тука хубаво се номинирате, ама аз искам да задам един практичен въпрос - КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?  :lol: :lol: :lol:

... къде е млякото? къде е млякото? къде е млякото? :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com

... къде е млякото? къде е млякото? къде е млякото? :lol:
е как къде! във nesquik 3 в 1 :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
рали, ща банна три дена за нерегламентирана реклама  :witch:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Мисля да ви спася от последното си тъпо предложение, като се откажа от него. Като го постнах горното и нещо ми мина през ума, но бързо го забравих какво е. Не ми е за първи път. После се сетих, че ме досрамя, защото Ефирчето се е постарала да използва славянското съответствие на чуждата дума "номинации", пък аз се изперчих неподобаващо с дразнещия турцизъм. Той в разнообразието, което обединява в себе си, не е лош, но пък има елемент и на непочтеност и други подобни.

Явно, в някои дейности съм направо блестяща в бездарието си! Та, отрекох се!

Не се плашете, свършвам с личните признания и откровения, но отдавна не е имало такава по-свободна тема, та лесно е да се изкушиш.

Лиско да си доизмисли категорията.

А награди - друг път, по-сгоден от този!

« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 23:40:53 pm от DivaRoza »
...пък аз се изперчих неподобаващо с дразнещия турцизъм. Той в разнообразието, което обединява в себе си, не е лош, но пък има елемент и на непочтеност и други подобни.

Явно, в някои дейности съм направо блестяща в бездарието си! Та, отрекох се!

Не се плашете, свършвам с личните признания и откровения, но отдавна не е имало такава по-свободна тема, та лесно е да се изкушиш.

Аааа, Розе, сакън! :D
Че какво им е на турцизмите, много са си цветни даже, обагрят ни речта. :bellydance:
Бива ли такава самокритика! :hug2:
И хич не си ни изплашила, ами дай да мислим още, Лиско трудна задачка постави, аз продължавам да се чеша по главата авторитетно...таман стана дума за бездарие. :D

"румънски лек за нов човек",  или "пътувай и спестявай", или "Аптечно приключение за ново поколение", или ъъъ.... osi_10
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 10:20:02 am от Eфирче »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!

.................. "Аптечно приключение за ново поколение"

Това ми харесва.
И две групови номинации от мен:

В категориите: "Всеки луд с номера си, а аз с цяла програма" и "Баба Гицка" номинирам цялата Банда на Шаро  :lol: :lol: :lol:

*
*
Ефирче, впечатлена съм!  :D
 Нямаше да се сетя за нито едно от предложенията ти, явно върви в погрешна посока мисълта ми.
Малко и отскоро се се подвизавам по форумите аз, имам още какво да уча.
Браво на теб!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Рози, Ефирче...благодаря ви от сърце:)
мен и алъш вериша ми хареса но си признавам "Аптечно приключение за ново поколение" много ми хареса:):))))))))
*
Аз пък с люта завист в сърцето ще си призна, че "румънски лек за нов човек" предизвика в мен силен душевен катарзис, който лека-полека ще породи и даде началото на нови творчески насоки, непознати досега за мен.  :D

Ако Ефирчето продава авторското право на този си велик хумористичен бисер, ще се включа в наддаването, което съм сигурна ще започне от голяма сума! Доста народ ще ми завиди най-искрено за него!

Ефирче, евала! :D
Аз пък с люта завист в сърцето ще си призна, че "румънски лек за нов човек" предизвика в мен силен душевен катарзис, който лека-полека ще породи и даде началото на нови творчески насоки, непознати досега за мен.  :D

Ако Ефирчето продава авторското право на този си велик хумористичен бисер, ще се включа в наддаването, което съм сигурна ще започне от голяма сума! Доста народ ще ми завиди най-искрено за него!

Ефирче, евала! :D
Хайде сега пък ще продавам....направо ти го подарявам Рози! :P
Хъм , междувременно ще потропвам нетърпеливо с крак.... :?

п.п.Рози, благодаря ти, за оценката на хрумванията ми, особено ми е важна! :flower: