0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Във връзка с идеята, новия подфорум да се модерира от активните му потребители, отваряме тази тема. Тук от днес до края на седмицата ще може да предлагате кандидати за модератор. Следващия понеделник ще започне гласуването ви и ще продължи също една седмица. След това избраният от вас модератор ще получи съответните права. Той ще има задължението да следи за спазване на правилата на форума и да заключва седмичните теми след пускането на нова. Мандата му ще бъде една година. Като нищо не пречи да бъде преизбран след това.
Много моля да се пишат тук само конкретни предложения за модератор. Тук също е мястото където предложен кандидат може да направи самоотвод .

Пожелавам ви приятно прекарване в новия подфорум, успехи и много бебета.

stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 14:49:26 pm от Pesheck »
Ако не е твръде нахално и самонадеяно, може ли сама да се кандидатирам  :oops: :wink:

Много ми се иска да съм модератор, а и прекарвам повечето от времето си в седмичната тема в Опитите и другите темички там, познавам и момичетата :)....пък те ако искат могат да ме подкрепят :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Ако не е твръде нахално и самонадеяно, може ли сама да се кандидатирам  :oops: :wink:

Разбира се , че може  :D

Ето моите предложения:

1. radosttinka
  2. anmar
  3. cigularche
  4. rouzi-anna

Прекарала съм доста време във форум Опити за забременяване и мисля, че момичетата, които предлагам са подходящи за модератор.
 Това са потребителки, които по някакъв начин са ми направили впечатление, не са нарушавали правилата на форума, толерантни са и общо казано, с добър правопис - нещо, което за мен е важно.
 Не, че моят е перфектен, но се старая.  :wink:
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 17:14:52 pm от Елфи »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)

Много ми се иска да съм модератор, а и прекарвам повечето от времето си в седмичната тема в Опитите и другите темички там, познавам и момичетата :)....пък те ако искат могат да ме подкрепят :)

Аз заставам твърдо зад кандидатурата ти. Дори щях да те предложа ако не го беше направила сама:)
Отдавна пишеш в опитите, не си конфликтна личност, помагала си и за форума и за инициативи на Зачатие. Познавам те лично и смятам, че би се справила чудесно.
Подкрепям Радостинка, но също така искам да предложа:

Анмар - много е отговорна, не е конфликтна и винаги е склонна да обсъжда проблемите.
Фибо - отдавна пише, има опит и е спокойна.
Анизи - всеки ден е на линия, винаги отговаря бързо на постовете и въпросите.
Марина 75 - спокойна и отговорна.
И не на последно място - всички са с отличен правопис и стил на изказ. Не се налага една тяхна реплика да бъде пояснявана 100 пъти в 100 поста, а винаги се изказват точно и ясно.
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 17:45:36 pm от jasmin_veni »
[/url][/url]
*
Подкрепян Вени. Моите номинации са:

Анмар
Радостинка
Фибо
Анизи
Марина75
Жасмин Вени

Успех

Здравейте аз лично искам да предложа:
 1.Радостинка  :D
 2.Гарчето  :D
 3.Анизи  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Съгласна съм с всички момичета, които сте предложили, но все пак си мисля да не ангажираме бременните вече момичета. Все пак може да нямат и физическа възможност да го правят  :? или да не искат да прекарват много време в тази тема  :wink:
Надявам се да няма обидени  :)

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Много драго ми стана,че сте се сетили за мене :D
Според мен лично има много подходящи хора,може би е важно и модераторът да е и член на Сдружение Зачатие,да взима участие в темите на сдружението.
Важно е и,да има достатъчно точна информация за овулацията,меренето на БТ,популярните медикаменти за стимулация на яйчниците,знания за Утрогестан,Дуфастон и т.н...
Все пак,модераторът не просто модерира,но и често съветва.За да се получава точна и правилна информация са нужни опит и знания.
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Позволете ми да номинирам първо себе си - мисл че досега не ми се е случвало да нарушавам правилата на този форум, и второ да номинирам Denis, а и тя е доста добре запозната с темите изброени от fibo.  :)
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 18:17:17 pm от fanta_25 »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Предлагам Радосттинка :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

1. Радостинке, подкрепям те радушно и ти пожелавам успех в "кампанията". :D

Номинирам също 2. Гарджето и 3. Анмар, в случай че желаят да станат модератори.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Надеж, номинираните имат пълното право да откажат и могат да го направят в тази тема  :D Има достатъчно време за това, ако има отказали, разбира се, това ще се вземе в предвид при гласуването  :)
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Цитат
Предлагам Радосттинка
Напълно подкрепям!
[/url]
*
Според мен най - подходяща за модератор на този подфорум е Денис.Винаги съпричастна,отговорна и компетентна по въпросите касаещи забременяването.
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 23:56:32 pm от dgina »
*
Според мен най - подходяща за модератор на този подфорум е Денис.Винаги съпричастна,отговорна и компетентна по въпросите касаещи забременяването.
Съгласна съм.
Моля за пояснение: Денис не е ли вече модератор? Винаги съм я възприемала така, въпреки че и липсва "титла" - всекидневно, охотно и много ерудирано отговаря на конкретни въпроси в темите за хормони, овулация и графики... Ако съм изтълкувала неправилно ролята и във форума и тя е просто много активна и компетентна потребителка, с радост ще гласувам за нея.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
1.Денис
2.Радостинка
*
Ето и моите предложения:
1. Радостинка.
2. Анмар.
3. Гарджето.
4. Денис.
5. Анизи.
6. Фибо.
7. Марина75.

*
Радостинка
Анмар
Денис
 :balk_103:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Благодаря за доверието момичета, но трябва да ви откажа.
Не мога да се занимавам с това.
Ако имам 2' свободно време - предпочитам да видя някоя графика :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум