0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Денис-благодарим за което, продължавай да ни помагаш имаме нужда от това!
Аз предлагам
Радостинка-член на Сдружение Зачатие,да взима участие в темите на сдружението. Взима участие и по всички останали теми, винаги точна с полезна информация за овулацията, меренето на БТ, популярните медикаменти за стимулация на яйчниците,знания за Утрогестан,Дуфастон и т.н...Както и е преминала през повечето етапи и проблеми за достигане на заветната цел. Те е и един от най-добрите хора, които познавам. А и най-важното има голямо желание да се занимава с това!
Фибчо-аз лично винаги когато съм имала проблем съм се допитвала до нея. Няма нещо за което да не ми е помогнала!
Анмар-винаги на линия, винаги оптимистично настроена, емоционално ангажирана с проблемите на всяка една от нас!
П.С Благодаря ви милички, че сте се сетили за мен!!!
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 09:49:37 am от anizi »
*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
Ами и аз ще се включа с две предложения:
1. Радостинка
2. Анмар
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет и аз да се включа в предложенията!Предлагам Радостинка,Анмар и разбера се Роузи-Анна!Успех на всички!
*
Момичета,  :D
първо искам да кажа голямо "Благодаря", на всички, които мислят, че съм подходяща за модератор.
Досега, не си мълчах, само за да видя какви ще бъдат предложенията. Няма ди ви лъжа, че ми стана много приятно  :oops:
Благодаря ви, за препоръките и за доверието, но въпреки че отскоро пиша активно във форума, вече си давам сметка колко е отговорна работата на модераторите, за което им "свалям шапка" - израза е за да разчупя малко този дълъг пост, но наистина го мисля сериозно.
Не знам дали бих се справила добре, но бих дала много от себе си.
Проблема ми е, че почти всеки ден съм на работа в друг град - т.е. модератор, който влиза само рано сутрин и късно вечер - какво добро да се очаква от него?
При други обстоятлества бих приела с голяма радост.
Мисля, че има много момичета, които биха се справили по-добре от мен. Жалко, че Денис не може да приеме, но тя и без това преви отдавна много за нас - Благодаря ти Денис  :D!
Моето предложение е, не за конкренти личности, а да има поне двама модератори на този подфорум - вярно е, че понякога сме "труднички"  :lol: :lol: :lol:
А когато са повече от един, биха се справили по-добре, и така форума ни ще запази подредеността и хубавият стил, даващ много полезна информация, на подкрепата и разбирането, към които всички се стремим и от които всички имаме огромна нужда!  :D
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 00:03:28 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Нека уточня нещо, че може да не е било ясно казано.
Екипът на сайта и форума реши да организира нов подфорум  "Очакване на щъркела" за текущо споделяне и неформално общуване за всички, които са планирали бремнност или вече се опитват да забременеят. Целта е темите за ежедневни, непретенциозни и разговори извън темата да бъдат отделени от тематичния подфорум "Опити за забременяване", който има предимно информативни функции.
С думи прости, тук ще бъдат седмичните ви теми. Кафенца, вирусчета и общ лафмоабет. Информативните теми си остават в "Опити за забременяване".
Така че един човек спокойно ще се справи.
*
Нека уточня нещо, че може да не е било ясно казано.
.........
С думи прости, тук ще бъдат седмичните ви теми. Кафенца, вирусчета и общ лафмоабет. Информативните теми си остават в "Опити за забременяване".
Така че един човек спокойно ще се справи.
Чудесно!  :D
Значи другата седмица ще си изберем модератор и темичката ни ще си върви!
Благодаря!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Исках да кажа, че и с влизане сутрин и вечер ще се справиш.  :wink:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Виждам,че и аз фигурирам в списъка с предложените за модератори,но аз също като Фибо мисля,че модератора трябва и да е член на сдружение Зачатие и предлагам Радостинка,приятелка ми е,определено е много добричка,не е конфликтна и въобще е всичко най-най.Бих предложила и Фибо,но наистина не е редно да ангажираме бременните.Това е моето мнение.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Радостинка  :P
violeta1974 :P
Успех!
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 11:49:38 am от zayana »
*
Много съжалявам,че Денис не може да стане модератор на подфорума :(
В такъв случай с двете ръце съм за Радостинка :DУспех!
*
Радостинка :D

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Мисля, че след като Радостинка има желание и е желана от всички - именно тя трябва да е модератор на форума. Причините според мен са
- отдавна е във форума
- член е на Зачатие
- има желание
- мила, отзичива и т.н.
 Радостче - много те обичкам :) С две ръце съм за теб !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Много съжалявам,че Денис не може да стане модератор на подфорума :(
В такъв случай с двете ръце съм за Радостинка :DУспех!

И аз съм на това мнение.
Бих предложила и Фибо,но наистина не е редно да ангажираме бременните.Това е моето мнение.

Недейте така... Според мен Радостинка скоро и тя ще бъде бременна /надявам се още този месец/, така че не би трябвало това да е водещо в избора ни. Важно е да има желание да върши тази работа ;) аз също съм ЗА Радостинка :)

Радостинка  osi_9 osi_9 osi_9
*
Момичета, днес последно имате възможност за предложения. Довечера пускаме анкетата и в рамките на една седмица ще се гласува измежду предложените до тук кандидати, които не са се оттеглили от кандидатурата си.
До тук обобщено:

radosttinka
  cigularche
  rouzi-anna
  фибо
  анизи
  Марина75
  jasmin_veni
  violeta1974

Моля ако съм пропуснала някой или съм написала някой, който е дал отвод, ме коригирайте! Не е било нарочно!
Както обикновено правим при анкети - могат да гласуват потребители, които имат регистрация във форума, направена до вчера (включително). На потребители, регистрирани от днес нататък (включително) гласовете автоматично ще се изключат от анкетата. Това се прави за да се избегне регистрация направена специално за вота и да не се получи, че други хора гласуват вместо вас.
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 13:24:00 pm от cygnus »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
 Моля да не бъда включвана в анкетата. Има дни, в които ми е невъзможно да влизам във форума.
 Благодаря за доверието на момичетата, които са ме споменали като вероятен модератор.
 Целувки на всички.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Отново искам да благодаря за доверието ви момичета  :D
Аз също не бих могла да съм добър модератор. Обяснила съм в по-горен пост  :wink:, но ще гласувам с радост за Радостинка!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Май сме единодушни за Радостинка.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Радостинка  :D