0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #920 -: Януари 08, 2010, 09:19:45 am »
Желая ти успех и дано всичко е наред до края. Когато те интересува нещо не се срамувай да питаш, в клиниката са достатъчно любезни и ще ти дадат нужния отговор.Така се избягват излишни притеснения. :balk_602: Впрочем боцкането при блокажа не е по-различно от това в стимулация, това което имах предвид е че е хубаво да се прави след преглед, но щом в твоя случай са ти разрешили така, значи няма проблем. Още веднъж успех
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 09:25:53 am от shanoar »
*
« Отговор #921 -: Януари 08, 2010, 10:07:45 am »
На мен пък в клиниката ми казаха да си го бия в дупето, а не в корема.На мен ми го дадоха, защото не съм от София и да не се разкарвам, за това ди го бия в моя град.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #922 -: Януари 08, 2010, 10:12:07 am »
На мен ми го поставиха в клиниката също в дупето.Да но всичко при теб да е на ред makiyaki.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #923 -: Януари 08, 2010, 10:15:14 am »
isho75 после на кой ден отиде пак в клиниката и какво ти правиха
« Отговор #924 -: Януари 08, 2010, 10:32:03 am »
Здравейте!

Предстои ми първи опит ИКСИ през тази година, но преди това д-р Стаменов иска да направи диагностична хистероскопия заради съмнение за полипи. Казаха ми да си запиша час за 10 ден от цикъла.
Моля, който е правил такава процедура в клиника Надежда да ми каже как е процедирал със записването за час - от сега ли да запиша или като ми дойде цикъла тогава. Имам редовен цикъл с промени от 1-2 дена и въпреки, че почти сигурно мога да кажа кога ще е десетия ден, се притеснявам да не стане така, че да ми подрани или закъснее твърде много.
Предварително благодаря за отговорите.
Лично аз извадих луд късмет с хистероскопията, защото една жена се беше отказала и аз взех нейното място, но до колкото чух часове за януари за хистеро няма, така че обади се и виж какво ще ти кажат!
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #925 -: Януари 08, 2010, 10:50:45 am »
Фабия след тава ме извикаха след 12дена и ми започна стимулацията.Пуснаха ми и два хормона,естрадиола и пролактин.Опита ми завърши с отрицателен резултат.Стискам палци при теб всичко да е на ред и на финала да гушнеш едно здраво и красиво бебче.А защо не и две.
Успех.
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 10:53:06 am от isho75 »
« Отговор #926 -: Януари 08, 2010, 12:45:02 pm »
Здравейте,момичета!
Честита,Нова Година!Желая на всички,Ви много здраве,щастие,любов и сбъдване на най-съкровенните ви мечти!
Можете ли да ми кажете, дали нещо по процедурата-лапароскопия,минава по здравна каса!
А и колко време след процедурата сте на преглед при д-р Стаменов?
Благодаря предварително!
*
« Отговор #927 -: Януари 08, 2010, 13:10:10 pm »
Благодаря ти isho75, на мен ми казаха да отида на 15-ия ден и сигурно и на мен ще ми пускат изследвания.В неделя ще си бия лукрина.А на теб кой от докторите ти направи трансфера и слагаха ли ти лепило?
*
« Отговор #928 -: Януари 08, 2010, 13:45:12 pm »
Можете ли да ми кажете, дали нещо по процедурата-лапароскопия,минава по здравна каса!
А и колко време след процедурата сте на преглед при д-р Стаменов?
Благодаря предварително!

Здравей ven4eto.По здравна каса не минава нищо от лапарото,поне миналата година март не минаваше. А след операцията ще ти махнат конците м/у 5 и 7 ден. Успех ти желая през Новата година! :D
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #929 -: Януари 08, 2010, 14:38:42 pm »
Фабия.Да слагаха ми лепило.Д-р Персенска ми направи цялото инвитро ,прегледи,пункция,трансфер.Само лепилото ми сложи доктора макарче по принцип съм негова пациентка,но там е така който ти се падне.
Стискам ти палци.

А на въпроса на Куб за лапароскопията.
Нищо не поема здравната каса и доколкото знам в клиниката ти излиза 780лв.Това е цена от миналата година.Доно не са я вдигнали.
*
« Отговор #930 -: Януари 08, 2010, 20:54:40 pm »
А кой е ембриологът или който там прави ин-витро/ икси оплождането? Или и това се прави от гинекологът?
Моми4ета, дупе не дупе, хакнах го ве4е в корема, ако има следващ опит (дано не се налага де) ще си го сложа, където трябва :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #931 -: Януари 08, 2010, 22:04:18 pm »
здравейте момичета искам да попитам правят ли микробиология в лабораторията на клиниката или се прави в друга такава
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 22:08:53 pm от валерия »
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #932 -: Януари 09, 2010, 08:54:43 am »
На този въпрос не мога да отговоря.Аз съм от Русе но доктора ми е Тутракан,работи с д-р Стаменов,та изследванията си ги направих в Тутракан.
Ако някой е правил изследванията в клиниката да пише.
« Отговор #933 -: Януари 09, 2010, 10:45:14 am »
здравейте момичета искам да попитам правят ли микробиология в лабораторията на клиниката или се прави в друга такава
В самата лаборатория на клиниката- не, но те работят с "Кандиларов" и там пращат кръвта за изследвания, които те не извършват. Не ти се оскъпява допълнително за куриерски услуги, после пак при тях си идват резултатите и отиват в досието ти.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #934 -: Януари 09, 2010, 13:28:12 pm »
Здравейте!

Предстои ми първи опит ИКСИ през тази година, но преди това д-р Стаменов иска да направи диагностична хистероскопия заради съмнение за полипи. Казаха ми да си запиша час за 10 ден от цикъла.
Моля, който е правил такава процедура в клиника Надежда да ми каже как е процедирал със записването за час - от сега ли да запиша или като ми дойде цикъла тогава. Имам редовен цикъл с промени от 1-2 дена и въпреки, че почти сигурно мога да кажа кога ще е десетия ден, се притеснявам да не стане така, че да ми подрани или закъснее твърде много.
Предварително благодаря за отговорите.
Лично аз извадих луд късмет с хистероскопията, защото една жена се беше отказала и аз взех нейното място, но до колкото чух часове за януари за хистеро няма, така че обади се и виж какво ще ти кажат!
За Януари наистина няма, обади се да си запазиш час направо за февруари /не се отказвай да звъниш - аз днес звънях от 9 до 12 и като ми вдихнаха ме оставиха на изчакване още 10 мин /то затова и дава само заето/ та освободих час за хистероскопия за 26, защото днес ми дойде и часа ми се обезмисли. Аз се опитвам от септември месец насам да си запазя час и не ми се получава. Никога няма свободни часове за дните в които, може да ми се направи хистеро-то. А след 2рата стимулация ми идва когато си иска... и не мога да предвидя кога ще ми следващия цикъл та да си запазя час от предишен месец. Желая ти много късмет - ще ти е нужен!
*
« Отговор #935 -: Януари 09, 2010, 16:18:08 pm »
Не е съвсем вярно, че няма часове за хистероскопии за Януари. Аз презаписах вчера (петък, 8 Януари) часа си, т.к. ми закъсня малко цикъла. Освободих час за 14 Януари, а се записах за 18ти. Мисля, че на доста момичета им се налага да местят часове, така че си струва да питаш дали случайно не се е отворила дупка.
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #936 -: Януари 10, 2010, 11:21:02 am »
Успях да си запиша час :)
« Отговор #937 -: Януари 10, 2010, 13:41:03 pm »
Не е съвсем вярно, че няма часове за хистероскопии за Януари. Аз презаписах вчера (петък, 8 Януари) часа си, т.к. ми закъсня малко цикъла. Освободих час за 14 Януари, а се записах за 18ти. Мисля, че на доста момичета им се налага да местят часове, така че си струва да питаш дали случайно не се е отворила дупка.

Явно аз съм супер кърък..  osi_8за мен часове все няма.. звъних преди малко.. пак нямаше  osi_10.. Оказа се че не са ми отписали часа за 26.01 - и аз си го запазих - ако някое момиче го иска да ми се пиши на лични ще и кажа 3те си имена и телефона за да ми заеме часа. Офертата важи докато ми се обадят да потвърдя часа.. Ако някоя има запазен час за хистероскопия, който няма да и трябва за 14-18.01 моля да ми пише на лични.. преди да е освободила часа де... Благодаря предварително!
« Отговор #938 -: Януари 10, 2010, 16:07:33 pm »
Мирена, понякога на секретарките не им се занимава много-много. Ако си малко по-настоятелна, а ако си от София - настоятелна и лично, лице в лице - се хващат и прозвъняват момичетата пред теб. Успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #939 -: Януари 11, 2010, 22:12:15 pm »
Момичета, здравейте!
Ние чакаме скоро да ни се обадят от фонда.
Искам да разбера след като си вземем заповедта, трябва ли да имаме предварително записан час в клиниката?
Ще можем ли в срока от 6 мес. да си запазим час и да започнем процедурата?
П.С. Извинявам се ако не съм толкова запозната по въпроса
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."