0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #900 -: Януари 06, 2010, 12:25:09 pm »
 yahoo_33 ОК  :D, поне упътихме неориентираните кого да четат дословно  :wink:

*
« Отговор #901 -: Януари 06, 2010, 13:57:48 pm »
Благодаря, моми4ета, аз одеве писах, но гледам няма ми го пост-а, та сега пак- готова съм, боднах си го в корема, подкожно уж  :lol: сега ще 4акам и ще се надявам да подейства :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #902 -: Януари 06, 2010, 14:09:02 pm »
попътен вятър за успешна процедура, makiyaki   yahoo_17
*
« Отговор #903 -: Януари 06, 2010, 14:13:41 pm »
попътен вятър за успешна процедура, makiyaki   yahoo_17
ocean  :bighug:
Успех и на вси4ки моми4ета, които стартират :)
Аз оби4ам да се шашкам, ама току що про4етох някъде из форума, 4е се пиело противоза4атъ4ни в месеца преди стимилацията, а на мен не ми казаха да ги пия, дали пък не съм разбрала и е трябвало и аз да ги пия, ох, май по-малко ще трябва да 4ета какво пише във форума  :?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #904 -: Януари 06, 2010, 14:20:21 pm »
makiyaki, успех и от мен!
На мен също никой не ми е казвал, че трябва да се пият противозачатъчни. Трябваше да започна стимулации сега, но заради хистероскопията предполагам че ще ме отложат за следващия МЦ.
*
« Отговор #905 -: Януари 06, 2010, 14:36:46 pm »
Аа, Лъки, мерси, ве4е съм по спокойна :)

*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #906 -: Януари 06, 2010, 14:38:39 pm »
Здравейте!

Предстои ми първи опит ИКСИ през тази година, но преди това д-р Стаменов иска да направи диагностична хистероскопия заради съмнение за полипи. Казаха ми да си запиша час за 10 ден от цикъла.
Моля, който е правил такава процедура в клиника Надежда да ми каже как е процедирал със записването за час - от сега ли да запиша или като ми дойде цикъла тогава. Имам редовен цикъл с промени от 1-2 дена и въпреки, че почти сигурно мога да кажа кога ще е десетия ден, се притеснявам да не стане така, че да ми подрани или закъснее твърде много.
Предварително благодаря за отговорите.
*
« Отговор #907 -: Януари 06, 2010, 14:50:25 pm »
Моята хистероскопия беше на 8 ден от МЦ и не беше в Надежда. За там си запиши час от сега, а после ще го промениш ако се наложи.
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #908 -: Януари 06, 2010, 15:42:21 pm »
Благодаря за отговора.

На мен ми казаха м/ду 8 и 10 ден от цикъла, но тъй като при мен МЦ е 9 дена (поради което и се съмняват за полипи), реших, че най добре е да е на 10-ия, за да няма никакво кървене.
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 15:51:11 pm от TaIChi »
*
« Отговор #909 -: Януари 06, 2010, 15:49:57 pm »
makiyaki след като си си била лукрина кога трябва да отидеш за УЗИ, за да започнеш със стимулацията.
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 15:54:47 pm от fabiq »
*
« Отговор #910 -: Януари 06, 2010, 17:21:43 pm »
Фабия, също като теб- на 15тия ден след лукрина :)

*
« Отговор #911 -: Януари 06, 2010, 19:04:39 pm »
За всички, които са се постарали да ме оплюят да обясня какво имах предвид за блокажа.При миналия ми опит в последния момент беше сменен протокола по преценка на лекаря, причините няма да конкретизирам, но те са от порядъка описан от evro, така че нямах за цел да шашкам някого, а колкото до мнението което съм изказала, който иска да го вземе предвид и да чете, който не желае да не чете.
Никой не е успял да угоди на всички
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #912 -: Януари 06, 2010, 19:16:22 pm »
Никой не е успял да угоди на всички

Напълно те подкрепям shanoar!Незнам защо е тази злоба.Все пак тези форуми са точно за това,да споделяме и да се осветляваме по процедури,които ни предстоят.Незнам,защо някои хора се заяждат и постоянно критикуват.
Момичета недейте така,защото никак не е приятно!Човек понякога споделя,защото му тежи и търси утеха от хора,които са в същото положение и когато вместо разбиране срешне нападка съвсем се отчайва.Нова година е нека сме по добри.Бъдете искренни!Eдин човек не може да угоди на стотици.Нека проявим малко разбиране към всекиqа когато нещо не ни хариса просто да го подминем без да нападаме.
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 19:19:35 pm от isho75 »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #913 -: Януари 06, 2010, 22:07:15 pm »
Не се коси за Лукрина, няма как да си слагаш депото сама, така че не го мисли. Другите инжекции ще ти обяснят как да си слагаш, но депото се бие в клиниката

shanoar, на makiyaki й е назначен Лукрина от клиниката, и й е обяснено, кога и как да го постави. коментари, като горния са объркващи. това, че на теб ти е сменен протокола в последния момент по ред причини не означава, че и за нея се отнася същото.

Никой не е успял да угоди на всички.............
Не знам защо е тази злоба.Все пак тези форуми са точно за това,да споделяме и да се осветляваме по процедури,които ни предстоят.Не знам,защо някои хора се заяждат и постоянно критикуват.

ще ми е интересно isho75 да сподели, къде е заяждането и къде е "осветляването"

моля, помислете преди да напишете нещо!

хубава вечер!
*
« Отговор #914 -: Януари 06, 2010, 22:11:56 pm »
Искам да попитам нещо и аз.
При инвитро/икси спермограма прави ли се? Имам предвид дали мога да си я получа на лист.
И евентуално при кого да търся?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #915 -: Януари 06, 2010, 22:35:20 pm »
Искам да попитам нещо и аз.
При инвитро/икси спермограма прави ли се? Имам предвид дали мога да си я получа на лист.
И евентуално при кого да търся?
Може.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #916 -: Януари 07, 2010, 08:15:56 am »
...При инвитро/икси спермограма прави ли се?...

Да, правят, но обикновена спермограма (без броенето по Крюгер).
И при двете ИКСИта миналата година в Малинов съм вземала "препис от спермалния анализ в деня на пункцията" (така го нарече биологът). Взема се от лабораторията в сутерена, където правят спермограмите - трябва само да кажеш на кой ден ти е била пункцията и името на съпруга. Първия път го взех същия ден, втория път - в деня на трансфера.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #917 -: Януари 07, 2010, 08:25:43 am »

ще ми е интересно isho75 да сподели, къде е заяждането и къде е "осветляването"

моля, помислете преди да напишете нещо!

хубава вечер!
[/quote]

Извинявай!Но не разбрах в час по български правопис ли сме.
Моля само ако имате да казвате нещо по конкретна тема го кажете и не се хващайте за дребни правописни грешки.
Мисля,че съм го написала доста добре и човек,който владее  перфектно БЪЛГАРСКИЯ език,ще разбере какво искам да кажа.
Осветлявам означава информирам.
Така по добре ли е?
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #918 -: Януари 07, 2010, 15:38:45 pm »
Скъпа ми ocean, за човек на който са му обяснили как точно да си сложи блокажа от клиниката излиза че makyaki е много неориентирана според твоите приказки.
Напомням ти, че въпроса и беше как точно да бие инжекцията, мускулно или подкожно и също така къде да си я бие. Това ме наведе на мисълта да и пиша изобщо, защото добре информиран човек не би задал такъв въпрос, а намерението ми беше добро.
Не знам защо се нахвърляш така върху мен и честно казано не ме засяга, но ако мога да помогна със своите преживелици пак бих го направила, независимо от това какво мислиш по въпроса.
*
« Отговор #919 -: Януари 07, 2010, 21:02:56 pm »
Много ми е неприятно, 4е станах повод за "разпра" :( Истината е, 4е купих Лукрина от клиниката, но нямах представа, 4е поставянето му може да е по-разли4но от поставянето на стимулацията ( а именно- боцкането в корема ) и затова изобщо не попитах КАК да си го сложа :( Казано ми беше да си го сложа на 20ти ден от цикъла, и 4е няма нужда да летя от 4ужбина до клиниката за поставянето му, а 4е мога и сама да се справя. Добре ама, като дойде 20тия ден и като про4етох листовката с упътването, изникнаха въпросите, които зададох в предишния ми пост. Проблемът е в това, 4е дори и да не е трябвало да си го слагам сама, или ако не съм го сложила правилно, аз просто нямах друг избор, освен да се "самооправя", защото в деня на блокажа, нямаше как да летя до БГ, а пук в предишните дни бях прекалено незаинтересована, за да се осведомя, 4е може би по-добре ще е все пак да отида до клиниката за поставянето му.
Както и да е, правилно или неправилно, в4ера се боднах сама в корема и сега се надявам да подейства, на 20ти съм на преглед и пак ще ви пиша дали съм се справила добре :)
Лека ве4ер и успех на вси4ки :)