Много ми е неприятно, 4е станах повод за "разпра"
Истината е, 4е купих Лукрина от клиниката, но нямах представа, 4е поставянето му може да е по-разли4но от поставянето на стимулацията ( а именно- боцкането в корема ) и затова изобщо не попитах КАК да си го сложа
Казано ми беше да си го сложа на 20ти ден от цикъла, и 4е няма нужда да летя от 4ужбина до клиниката за поставянето му, а 4е мога и сама да се справя. Добре ама, като дойде 20тия ден и като про4етох листовката с упътването, изникнаха въпросите, които зададох в предишния ми пост. Проблемът е в това, 4е дори и да не е трябвало да си го слагам сама, или ако не съм го сложила правилно, аз просто нямах друг избор, освен да се "самооправя", защото в деня на блокажа, нямаше как да летя до БГ, а пук в предишните дни бях прекалено незаинтересована, за да се осведомя, 4е може би по-добре ще е все пак да отида до клиниката за поставянето му.
Както и да е, правилно или неправилно, в4ера се боднах сама в корема и сега се надявам да подейства, на 20ти съм на преглед и пак ще ви пиша дали съм се справила добре
Лека ве4ер и успех на вси4ки