0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #880 -: Януари 05, 2010, 14:58:23 pm »
Честита нова година момичета, желая на всички от този форум здраве,щастие,късмет и много успешни процедури.Дано тази година донесе на всички ни така желаните бебчета. :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #881 -: Януари 05, 2010, 15:51:42 pm »
Бихте ли ми казали след Лукрин депо на 20-ия ден от цикъла следва на 15 ден след инжекцията какво трябва да се прави.Самата стимулация ли следва и изследвания?
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #882 -: Януари 05, 2010, 16:00:56 pm »
Да!Започва ти стимулацията.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #883 -: Януари 05, 2010, 16:08:16 pm »
А изследвания трябват ли?
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #884 -: Януари 05, 2010, 16:12:20 pm »
Не са ли ти казали да пускаш и хормони.На мен ми пуснаха E2 и PRL
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 16:22:48 pm от isho75 »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #885 -: Януари 05, 2010, 16:30:07 pm »
Казаха ми да си запиша час за 25,01,2010 но какво следва не знам
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #886 -: Януари 05, 2010, 16:48:39 pm »
Не са ли ти казали да пускаш и хормони.На мен ми пуснаха E2 и PRL

Кога ти казаха да пуснеш тези хормони, в първия ден на стимулацията ли.

[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #887 -: Януари 05, 2010, 16:50:41 pm »
Не са ми казали нищо сигурно като отидя ще ми кажат.Аз за това питам какво следва?
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #888 -: Януари 05, 2010, 17:11:45 pm »
Да ви питам, при сестра ми TSH беше 3, после с тироксин го свали на 1.9, това беше през юни миналата година, оттогава не го е изследвала.Към края на този месец им предстои евентуално слагането на инжекцията депо на 20 ден от цикъла и след две седмици и същинската стимулация.

Мисълта ми е, на първия ден от стимулацията ли се пускаха естрадиол и прогестерон, не може ли тогава да си пусне и TSH, късно ли е тогава да се регулира, ако нещо не е както трябва, не съм наясно всъщност за колко време се регулира.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #889 -: Януари 05, 2010, 17:22:18 pm »
Силванче,на мен на първият ден от стимулацията ми казаха да пусна Пролактин,ТСХ и Е2 и след това от петия ден нататък през ден пусках само Прогестерон и Е2.Ако има възможност да го пусне още сега,за да се коригира ако се налага,по принцип се смъква за 45 дни но тя ако не е спирала тироксина и си го пие редовно мисля че ще си е в норма и няма да има проблем.
Стискам палци и за теб и за сестричката ти. :crossfingers:

*

silvanchence

• 1971
« Отговор #890 -: Януари 05, 2010, 17:25:32 pm »
Благодаря ти  :) !

09.04.2009 г.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #891 -: Януари 05, 2010, 17:33:37 pm »
Да ви питам, при сестра ми TSH беше 3, после с тироксин го свали на 1.9, това беше през юни миналата година, оттогава не го е изследвала.Към края на този месец им предстои евентуално слагането на инжекцията депо на 20 ден от цикъла и след две седмици и същинската стимулация.

Мисълта ми е, на първия ден от стимулацията ли се пускаха естрадиол и прогестерон, не може ли тогава да си пусне и TSH, късно ли е тогава да се регулира, ако нещо не е както трябва, не съм наясно всъщност за колко време се регулира.
14-15 дни след депото се ходи за Е2, прог. и УЗИ, ако всичко е ок с Божията воле се започва процедурата!
Успех на всички!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #892 -: Януари 05, 2010, 19:54:07 pm »
14-15 дни след депото се ходи за Е2, прог. и УЗИ, ако всичко е ок с Божията воле се започва процедурата!
Успех на всички!
а какво може да не е наред и евентуално да попре4и, направо настръхвам от страх при такъв вариант :((((
Аз съм същия портокол като фабия и приблизително същите дни :) Може ли да ми кажете как и къде се слага Лукрен депо (крак, ръка, корем, дупе) Про4етох 4е било подкожно и ще се мъ4а да се бода сама, ама има ли зна4ение къде ще го хакна????
Поздрави
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #893 -: Януари 05, 2010, 23:23:17 pm »
Не се коси за Лукрина, няма как да си слагаш депото сама, така че не го мисли. Другите инжекции ще ти обяснят как да си слагаш, но депото се бие в клиниката
*
« Отговор #894 -: Януари 06, 2010, 11:04:11 am »
Шаноар, защо в клиниката, ужас, аз в момонта съм в англия и абсурд да стигна днес до клиниката за да ми го сложат, пък и от там ми казаха сама да си го сложа, за да не се разкарвам само за една инжекция, ох 4е се паникиосах, кажи ми моля те по подробно как се бие, трябва да успея и сама.....
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #895 -: Януари 06, 2010, 11:27:47 am »
makiyaki, не се шашкай!  :lol:
слагай си сама Лукрина, както са ти казали в клиниката и недей да четеш дословно всяко мнение във форума.
Лукрина може да се бие подкожно или интрамускулно. аз бих предпочела подкожно, по-лесно е.
хайде и успех с процедурата!  :P
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #896 -: Януари 06, 2010, 11:28:17 am »
14-15 дни след депото се ходи за Е2, прог. и УЗИ, ако всичко е ок с Божията воля се започва процедурата!
Успех на всички!
а какво може да не е наред и евентуално да попре4и, направо настръхвам от страх при такъв вариант :((((
Аз съм същия портокол като фабия и приблизително същите дни :) Може ли да ми кажете как и къде се слага Лукрен депо (крак, ръка, корем, дупе) Про4етох 4е било подкожно и ще се мъ4а да се бода сама, ама има ли зна4ение къде ще го хакна????
Поздрави
Може блокажа да не е „проработил“, може да има задържани фоликули, кистички, съответно Е2 да е висок, може нивата на прогестерона също да са висоси..., но това се случва относително рядко. За това се правят тези Е2, прог. и УЗИ. Естрадиола е редно да е под/около 50, прог. под 2 и съответно на УЗИ да не се визуализират по-големи кисти.
Аз бях с Диферилин депо и го бихме мустулно.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #897 -: Януари 06, 2010, 11:49:09 am »
... и недей да четеш дословно всяко мнение във форума ...
конкретно мнението на евро, не е всяко мнение... медицинската й грамотност респектира, а и за мен е единствена, която не се е изморила със знанията си да помага на другите ... yahoo_33
*
« Отговор #898 -: Януари 06, 2010, 12:15:55 pm »
момичета, знаете ли в Малинов днес има ли някой, по-конкретно Силвето ми трябва... Благодаря предварително!
*
« Отговор #899 -: Януари 06, 2010, 12:22:00 pm »
mmary, не визирам evro в случая  :)