0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #860 -: Декември 28, 2009, 20:16:13 pm »
makiyaki, по дълъг протокол, по който ще си ти, стимулацията се провежда по същия начин както и при късия. На 14- тия ден, броено от следващия ден след поставянето на блокиращата инджекция отиваш да те видят в клиниката и да започвате стимулация според изследванията, които ще направиш сутринта и според това какво показва УЗИ. Няма нищо, заради което сега да се шашкаш и паникйосваш, да, цикълът ти ще ти дойде по същото време когато би трябвало(на мен ми закъсня с 1-2 дни, което е нищо). Евентуално ако на 14- тия ден, когато трябва да идеш на преглед все още нямаш цикъл, просто се обади да ти отложат часа за след ден-два, защото без да ти е дошло не може да се прецени състоянието на яйчниците. Питай още нещо, ако те интересува. И успех!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #861 -: Декември 28, 2009, 20:26:28 pm »
Мари-ал, много благодаря за бързия отговор, да предположим 4е вси4ко е наред и на 15 ден съм в клиниката и по4на стимулация, колко дена след 14тия ден продължава вси4ко, т.е. колко дена след 14тия ден ще е трансфера???  :D
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #862 -: Декември 29, 2009, 09:25:34 am »
Много е относително и индивидуално, но разликата не е повече от 5 дена плюс минус при различните момичета. При мен нещата, когато бях по дълъг протокол(който се оказа успешния) бяха така: стимулация- 12 дена, прегнил(овитрел) вечерта на 12- тия ден, на 14-ти ден пункция, на 16- ти ден- лепило и на 17- ти ден трансфер.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #863 -: Декември 29, 2009, 09:55:14 am »
При мен стимилация 8 дни,прегнил,среда,трансфер.
Пристигнах на 5 ден от стимулация в София.
Това бе 27 септември,на 1 октомври прегнил,на 3лепило,4трансфер ,6 октомври пътувах обратно за Варна.
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 10:24:27 am от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #864 -: Декември 29, 2009, 11:13:29 am »
И аз трябваше да съм по дълъг протокол,но не ми подейства блокажа и май се оказах единствената,на която й се е случвало :lol:. Продължихме по къс протокол .Завършихме без успех , за съжаление.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #865 -: Декември 30, 2009, 09:44:30 am »
Здравейте момичета,

Интересува ме какво следва след биопсия, какво е лечението при евентуален имплантационен проблем на лигавицата и колко време продължава.  Права ли се контролна биопсия след лечението?

Бих искала да планирам следващо ин.витро, но ми предстои биопсия преди това.

Предварително благодаря!

« Отговор #866 -: Декември 30, 2009, 10:57:36 am »
Здравей, ivaleta! Имаше подобна тема в Генетични, имунологични и неизяснени причини за стерилитет, по повод биопсиите, промивки и др. под. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.0 Но общо взето, схемата е следната - отиваш да си получиш резултатите, док ти казва 1) дали имаш инфекция в матката и 2) дали имплантационните и имунологични показатели са ти в норма. Ако всичко е ок - преминавате към ин-витро. Ако нещата не са ок: 1) лекува се инфекцията и/или 2) за имплантационните показатели - още на следващия месец отиваш пак около овулация (те ти казват кога), слагат ти лекарство, мисля, че 2 дни по-късно ти правят контролна биопсия, за да видят как ти влияе лекарството и пак отначало. Ходиш за резултати, ако са ок - ин-витро, ако не са ок - продължавате със следващите стъпки.
Желая ти успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

Re: Анкета- бременни от IVF/ICSI
« Отговор #867 -: Декември 30, 2009, 11:17:45 am »
Здравейте момичета,тъй като съм нова и още дори не знам къде трябва да напиша това което ме интересува,за това моля да ме извините,ако не съм на правилното място.
Имах записан  първоначален преглед при д-р.Стаменов всичко мина нормално,но на вторият преглед който трябваше да запиша когато съм в оволация ми се обадиха от клиниката и ми съобщиха че съм при д-р.Песенска-това нормално ли е така ли се процедира в тази клиника?
Нямам нищо против никой,но все пак съм чакала 1 година за първоначален преглед при д-р.Стаменов.Сега вече дори незнам нищо-какво ще се случи,никой не ми каза нищо само следващ преглед през март.Незнам дори при кои лекар трябва да си запиша час.Много съм объркана.........

Благодаря Ви за отговора!
Желая успех на всички........
« Отговор #868 -: Декември 30, 2009, 12:39:20 pm »
Звездичка,този въпрос вече много пъти е обсъждан в темата-защо всеки съм при различен Доктор независимо от това при кого съм се записала за първичен преглед?Ами така е,ще те преглеждат и двамата,а вече и тримата с новата Докторка,не се притеснявай от това,защото те са екип и работят като едно цяло,а за това,при кого да си записваш час-просто отиваш и казваш за кога ти е казано да си запишеш час,нищо друго не трябва да поясняваш,евентуално могат да те попитат по принцип на кого сте пациентка,мен така в началото ме питаха два-три пъти но после вече не.Успех.

« Отговор #869 -: Декември 30, 2009, 13:22:12 pm »
Момичета,
Бихте ли ми казали колко струват пълния пакет имунологични изследвания?Аз съм ги правила преди 1 година,но тъй като съм си доста отвеяна съм забравила каква беше цената им.
Аз правих през месец май - 260 лв.  :D
bihte li mi dali tel nomer na klinikata s koito da si zapi6a 4as pri d-r Stamenov
« Отговор #870 -: Декември 30, 2009, 13:28:56 pm »
Ако е за първичен преглед,доколкото знам са спряли да записват за момента тъй като графика е запълнен до 2011 г.,а ако е за текущ преглед-виж на 1 стр.,1-я постинг,има ги всичките тел.,но сега няма никой в Клиниката тъй като са във ваканция до към 5-6.01 някъде.
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 13:30:31 pm от ninkata1 »

*
« Отговор #871 -: Декември 30, 2009, 13:33:38 pm »
Бихте ли ми казали дали доктор Стаменов работи и в неделя.
*
« Отговор #872 -: Декември 30, 2009, 13:35:15 pm »
Бихте ли ми казали дали доктор Стаменов работи и в неделя.
Работи.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #873 -: Декември 31, 2009, 10:21:22 am »
когато започнат да работят от 10.01.2010г. вече ще работят всеки ден без почивка.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #874 -: Декември 31, 2009, 11:24:55 am »
когато започнат да работят от 10.01.2010г. вече ще работят всеки ден без почивка.

Неразбрах нещо аз.

Те винаги са работили без почивка всеки ден с изключение на ваканциите през август и декември,а иначе сега ще започнат от 5-6.01 някъде,аз имам час за 7.01 но ми предлагаха и за 6.01 да си запиша.

Весело посрещане на Новата Година момичета,и нека догодина се сбъднат мечтите на всички които тази година неуспяха по една или друга причина! :crossfingers: yahoo_17

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #875 -: Декември 31, 2009, 14:34:03 pm »
Ами след като са те записали значи ще работят не се притеснявай.
Весело посрещане на новата година на всички.
« Отговор #876 -: Януари 04, 2010, 11:06:51 am »
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!
НЯКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТНИ МОМЕНТИ,СБЪДВАНЕ НА НАЙ-СЪКРОВЕННАТА МЕЧТА-МЕЧТАТА ЗА ДЕТЕНЦЕ, МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ!
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ МОМИЧЕТАТА, КОИТО СА НАПРАВИЛИ ВЕЧЕ ИН ВИТРО В КЛИНИКА "НАДЕЖДА" КАКВО СЛЕДВА СЛЕД КАТО ТИ ЗАПИШАТ ПЪРВИ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД? ВЕДНАГА ЛИ СЕ ЗАПОЧВА ПРОЦЕДУРАТА, КАК СЕ ПРОЦЕДИРА?
МОЖЕ И НА ЛИЧНИ И БЛАГОДАРЯ НА ОТГОВОРИЛИТЕ
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #877 -: Януари 04, 2010, 11:46:36 am »
Честита Нова Година!

Да сме живи и здрави, много щастливи и усмихнати, да се сбъднат мечтите ни и нека тази година да е успешна за всички ни!!!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #878 -: Януари 04, 2010, 17:52:14 pm »

Честита Нова 2010 година!
Желая на всички момичета здраве и успешни процедури в клиниката /а и не само в нашата/!
Вярвайте в своите лекари - те сбъдват мечти.
Целувки.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #879 -: Януари 04, 2010, 20:17:32 pm »
Честита нова година на всички и нека през навата 2010г. сама успешне опити в нашата клиника.Късмет на всички.