Тъй като обичам да се поставям на мястото и на двете страни - си мисля, че д-р Стаменов търси разрешение на този проблем, който като гледам е възникнал от скоро. Тази работа със смяната на клиниките във Фонда за мен не е добре обмислена. В смисъл - трябва да има такава възможност, но и да има начин това явление да не става толкова масово. Някой спомена по-горе, че и до съд може да се стигне, ако клиниките започнат да отказват изпълнение на заповедите и връщат хора.
Всеки от нас има зор и като има такава възможност - би се възползвал. Всеки е прав за себе си. Един се притеснява заради възрастта, друг - че му изтича заповедта от Фодна, трети - че вече има N брой опити и не става.......абе ситуации всякакви. Ние тук проблема няма да го решим, но е хубаво, че изказваме мнения. А те много често биват чувани, в това съм убедена.
За мен лично това е един пропуск, една вратичка за бърз достъп до Малинов, за която все повече хора разбират и съответно започват да се възползват.Може да разсъждавам наивно, но си мисля, че скоро ще намерят добро разрешение от Клиниката.
Не бива да се забравя, че клиниката има предостатъчно пациенти, че да е от значение дали са по Фодна или не. А също така държи на справедливия ред - е поне до сега.
И пак казвам - това си е лично мое мнение.