0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #720 -: Декември 11, 2009, 12:59:56 pm »
Ох, момичета, не се хабете така, защото с нерви не си помагаме! Наистина е много дразнещо това, че заради Фонда момичета, които изобщо не са пациентки на клиниката и не са чакали толкова дълго за преглед като нас, в един момент са вече изпреварили много от нас в графика за процедури, но... такова е положението. Аз си мисля, че на нашите лекари им е още по- неприятно, защото в един момент те са между чука и наковалнята, а са толкова съвестни и справедливи хора и специалисти(за професионализма изобщо да не споменаваме)...Ами момичетата, които от сега нататък тръгват да търсят проблема си и им бъде отказано да ги запишат в клиниката? Защото в момента не записват часове дори и за 2011г.. Те какво да кажат като всички искаме в клиника "Малинов" да сме!? Освен всяка да се бори да се вреди за час, друго не ни остава, пробваме, пък ако не ни дадат сега, то следващия месец, всяко зло за добро.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #721 -: Декември 11, 2009, 13:09:08 pm »
Питах,защото моя позната иска да е пациент на клиниката,но за 2011 не записват.Та ако подаде документи за Фонда и ако я одобрят,значи  ще може да започне процедура,това ми беше тънката мисъл.
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 13:25:02 pm от me4kata »
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #722 -: Декември 11, 2009, 13:17:24 pm »
Не се ядосвайте момичета.Все пак всички сме хора и се бориме за една кауза.Просто нещата се променят.Идват нови без да чакат ред благодарение на това,че мжеш да си смениш клиниката,но ние сме безсилни пред това и сме длъжни да се примирим.Така, че горе главите.Аз вече съм с два неуспешни опита за жалост,но продължавам напред.Подадох си наново документите и сега пак си чакам реда.Не се сърдете момичетат,защото всеки иска да си прави опитите в най-добрата клиника. :balk_600:
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 13:27:38 pm от isho75 »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #723 -: Декември 11, 2009, 13:30:56 pm »
Здравейте момичета,
Виждам че написаното от мен поражда възмущение в много от вас и в един такъв дългоочакван момент се оказвам в ситуация,че трябва да се оправдавам и извинявам на момичета,на които не им е даден по-ранен час от моя.Не мога да разбера следното:След връчване на заповедта започва да тече 6 месечен срок, в който трябва да се започне процедурата.Мисля,че на всички е ясно това.
Успех на всички и смятам, че спокойния тон и търпението би помогнало повече на всички нас отколкото недоволствието,все пак всички се борим за едно и също нещо-да се сдобием с така дългоочакваната рожба.
« Отговор #724 -: Декември 11, 2009, 13:37:31 pm »
Момичета,извинявайте,че се намесвам във вашата тема.Аз не съм пациентка на тази клиника,но по същия начин след като си взех заповедта смених клиниката.Искам,обаче да подчертая,че това стана,след като предварително се обадих в клиниката и ги попитах дали ще ме приемат за пациентка.Така,че според мене не трябва да се гневите на тези момичета,а на самата клиника,която приема пациенти,които допълнително натоварват и без това натоварения им график.Дано да го правят заради желанието да помогнат на повече двойки да си имат дечица,а не заради друго.
От сърце желая на всички успех!
« Отговор #725 -: Декември 11, 2009, 13:40:15 pm »
Момичета,извинявайте,че се намесвам във вашата тема.Аз не съм пациентка на тази клиника,но по същия начин след като си взех заповедта смених клиниката.Искам,обаче да подчертая,че това стана,след като предварително се обадих в клиниката и ги попитах дали ще ме приемат за пациентка.Така,че според мене не трябва да се гневите на тези момичета,а на самата клиника,която приема пациенти,които допълнително натоварват и без това натоварения им график.Дано да го правят заради желанието да помогнат на повече двойки да си имат дечица,а не заради друго.
От сърце желая на всички успех!
ТАКА И АЗ ДА УТОЧНЯ ЧЕ НЕ СЪМ СМЕНЯЛА КЛИНИКАТА!!!!
« Отговор #726 -: Декември 11, 2009, 13:51:14 pm »
djenika ,аз никъде не видях,някой да обвинява теб.Както в моя пост,така и в останалите.Точно затова писах ,че не обвинявам момичетата,а политиката на клиниката.На всички им е ясно ,че има 6-месечен срок на заповедта.Не е нужно нито да се оправдаваш,нито да се извиняваш.Освен това искам да добавя,че не съм нервна,не целя конфликти с никоя от вас,просто споделих кое ме подразни.Аз съм достатъчно търпелива.Но този път не си замълчах или може би трябваше?!

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #727 -: Декември 11, 2009, 14:44:35 pm »
Интересно ми е кого точно вините? Д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шевкетова  или....?
За каква вина точно става въпрос? За това, че повечето жени, които срещам в клиниката са с два, три и дори повече неуспешни опити на други места и умоляват докторите да станат техни пациенти, защото да си го кажем направо там са  невероятни специалисти/да не кажа най-добрите/ и хора с големи сърца. На коя от нас, носейки им истории в няколко "тома" ще кажат, съжаляваме, насочете се към друга клиника? Няма да го направят! За разлика от други клиники, които си правят подбор на пациентите или гледат на тях като дългосрочни инвеститори...
Докато пиша това дори получавам сърцебиене и ми са пълнят очите със сълзи, ...може да е от хормоните...
Никога не съм си позволявала да пиша по този начин, но темата е да си споделяме текущите процедури и да си даваме сили и оптимизъм, нали?
Моля, недоволните пациенти да си направят отделна тема за предложения и оплаквания?!
Съжалявам, ако на някой поста ми изглежда остър...не е...емоционален е, написах го със сърцето си, не с разума?!
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 14:46:15 pm от meci73 »
*
« Отговор #728 -: Декември 11, 2009, 15:06:39 pm »
Интересно ми е кого точно вините? Д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шевкетова  или....?
За каква вина точно става въпрос? За това, че повечето жени, които срещам в клиниката са с два, три и дори повече неуспешни опити на други места и умоляват докторите да станат техни пациенти, защото да си го кажем направо там са  невероятни специалисти/да не кажа най-добрите/ и хора с големи сърца. На коя от нас, носейки им истории в няколко "тома" ще кажат, съжаляваме, насочете се към друга клиника? Няма да го направят! За разлика от други клиники, които си правят подбор на пациентите или гледат на тях като дългосрочни инвеститори...
Докато пиша това дори получавам сърцебиене и ми са пълнят очите със сълзи, ...може да е от хормоните...
Никога не съм си позволявала да пиша по този начин, но темата е да си споделяме текущите процедури и да си даваме сили и оптимизъм, нали?
Моля, недоволните пациенти да си направят отделна тема за предложения и оплаквания?!
Съжалявам, ако на някой поста ми изглежда остър...не е...емоционален е, написах го със сърцето си, не с разума?!

Заставам зад всяка дума. Няма да повтарям написаното по-горе!

Меци,  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #729 -: Декември 11, 2009, 15:19:56 pm »
нНе трябва никой никого да обвинява.Лекарите си вършат работата а пациентите търсят най добрите лекари.Така че няма виновни.Проблема ни е един и същи затова трябва да сме единни и да си помагаме и това,че пациентките си сменят клиниките и идват в Малинов трябва да ни радва.Значи сме на правилното място.Екипа е супер,за това не се учудвам,че всеки иска да прави опитите си в Малинов.Успех на всички. santa2 :balk_602:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #730 -: Декември 11, 2009, 15:50:13 pm »
Сега който си вземе заповедта,сменя клиниката в последния момент и става пациент автоматично.
чудесно 8O
а тези, които са пациенти от по 5 и повече години ще чакат доживот за да започнат следващата си процедура. знам, че скочат срещу мен, но е редно всеки да изчака реда си за първичен преглед и след това да стане пациент, а не да си вземе заповедта, да смени клиниката и хоп най-отпред. представям си още колко момичета изпадат в подобно положение :x
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #731 -: Декември 11, 2009, 16:02:57 pm »
:good_post:
*
« Отговор #732 -: Декември 11, 2009, 16:19:27 pm »
Момичета ,дайте да спрем до тук.Спорът е излишен и не е желателен.
Всеки си е прав за себе си.

Меци,никой не искал да те разтройва. :balk_21:

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #733 -: Декември 11, 2009, 16:21:28 pm »
Никъде досега не прочетох някой да обвинява новите пациенти, нито конкретно докторите. Но все пак щом забелязваме нещо, което ни безпокои не трябва да се примиряваме.
Твърдо вярвам, че когато има проблем не трябва да се правим, че не съществува.

Сега който си вземе заповедта,сменя клиниката в последния момент и става пациент автоматично.
чудесно 8O
а тези, които са пациенти от по 5 и повече години ще чакат доживот за да започнат следващата си процедура. знам, че скочат срещу мен, но е редно всеки да изчака реда си за първичен преглед и след това да стане пациент, а не да си вземе заповедта, да смени клиниката и хоп най-отпред. представям си още колко момичета изпадат в подобно положение :x
Подкрепям поради следните причини:
1. Не е редно при промяна на клиниката автоматично да ставаш пациент на друга, само защото имаш Заповед. В тази клиника вече има много, много пациенти, които също имат заповеди или пък финансират сами опитите си. Всеки има право на равен старт, защо за едни да има привилегии?
2. Ако една двойка не е доволна от предоставеното и лечение и иска да си смени клиниката, но няма Заповед трябва ли автоматично да стане пациент на новоизбраната клиника и да пререди семейства, чакащи с години?
3. Какво да прави дългогодишна пациентка, на която се отказва ИКСИ на ЕЦ примерно, защото има много чакащи със Заповеди?

Предварително пиша, че нямам нищо против конкретна пациентка, не съм нервна нито обвинявам конкретно докторите. Това не ми пречи да изразя мнение по въпрос, който силно ме вълнува!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #734 -: Декември 11, 2009, 16:36:08 pm »
mira_mimi проблем, че има има.
друг е въпроса, че ние няма да можем да го решим тук, затова наистина е добре да спрем, да чакаме след време с часове за преглед, пък дай боже да успеем по-скоро. весели празници
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #735 -: Декември 11, 2009, 16:42:24 pm »
Момичета не се занимавайте повече с кой прав,кой крив.
Повече благородство и по-малко егоизъм  :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #736 -: Декември 11, 2009, 16:52:22 pm »
Момичета не се занимавайте повече с кой прав,кой крив.
Повече благородство и по-малко егоизъм  :bighug:
:good_post:

Момичета, колко от одобрените двойки сменят клиникити си, колко от тях го правят в Надежда... вероятно нищожно малък процент за да си заслужава да се косите.

Да, ако се злоупотребява е нечестно и недостойно спрямо останалите двойки чакали с месеци, години, но това е... всеки сам решава как да продължи.
 :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #737 -: Декември 11, 2009, 18:54:17 pm »
Момичета трябва да сме по добри и разбрани.С вяра и търпение всичко се постига,и вярвайте  че стават чудеса.2010 ще навърша 40 години но вярвам че тази клиника и този екип ще ми помогне. :P :P :P
*
« Отговор #738 -: Декември 11, 2009, 18:57:15 pm »
Никой никого не обвинява.В предния си пост писах,че това е положението,примирявам се.Просто споделям и обсъждам с вас,ако тръгна да обсъждам с колежките си,например,ще изглежда все едно им говоря на неразбираем език :P Кой друг,ако не вие ще ме разбере  :wink: Моля да бъда извинена,ако съм прозвучала обвиняващо.Вярвам на екипа на клиниката безпрекусловно,а всички,които искат колкото може по-бързо да започнат процедура ги разбирам.Весели празници на всички  tree2a
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #739 -: Декември 11, 2009, 20:31:04 pm »
С търпение и вяра ще сбъднете мечтата си!

Аз ще почакам да се поразреди опашката и ще се наредя за второ!
:wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!