Интересно ми е кого точно вините? Д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шевкетова или....?
За каква вина точно става въпрос? За това, че повечето жени, които срещам в клиниката са с два, три и дори повече неуспешни опити на други места и умоляват докторите да станат техни пациенти, защото да си го кажем направо там са невероятни специалисти/да не кажа най-добрите/ и хора с големи сърца. На коя от нас, носейки им истории в няколко "тома" ще кажат, съжаляваме, насочете се към друга клиника? Няма да го направят! За разлика от други клиники, които си правят подбор на пациентите или гледат на тях като дългосрочни инвеститори...
Докато пиша това дори получавам сърцебиене и ми са пълнят очите със сълзи, ...може да е от хормоните...
Никога не съм си позволявала да пиша по този начин, но темата е да си споделяме текущите процедури и да си даваме сили и оптимизъм, нали?
Моля, недоволните пациенти да си направят отделна тема за предложения и оплаквания?!
Съжалявам, ако на някой поста ми изглежда остър...не е...емоционален е, написах го със сърцето си, не с разума?!