0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #680 -: Декември 08, 2009, 21:06:40 pm »
makiyaki
Закона не мога да го цитирам,но като цяло при възраст над 35г и повече от 2 неуспешни опита се разрешава трансфериране на повече от 3 ембриона.

Анмар,
По време на първия и втория трансфер ми бяха пуснали Моцарт,а при ЗЕТ - Бари Уайт и тотално се размазах,е и атропина ме доразмаза още  :lol:
За пожеланията - ти си знаеш,нали  :balk_21:
« Отговор #681 -: Декември 08, 2009, 21:24:55 pm »
Явно в тази последна за клиниката работна седмица за тази година Жо Даен е на почит при трансферите, в което няма нищо лошо- дори напротив- така размечтава и отпуска тази френска музика... На мен ми бяха пуснали това                                                                                         http://www.vbox7.com/play:7867c783                                                                                                                                                                                                        но като влезе д-р Ликсов с игличките, си намали уредбата, за да говорим.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #682 -: Декември 08, 2009, 23:20:29 pm »
Явно в тази последна за клиниката работна седмица за тази година Жо Даен е на почит при трансферите, в което няма нищо лошо- дори напротив- така размечтава и отпуска тази френска музика... На мен ми бяха пуснали това                                                                                         http://www.vbox7.com/play:7867c783                                                                                                                                                                                                        но като влезе д-р Ликсов с игличките, си намали уредбата, за да говорим.
Лелееее Жо Дасен на нас ( аз и половинката) ни е нещо като химн:) Ако ми я пуснат ще сметна, че е знак свише:)
На мен ми предстои старт на инвитро по фонда през януари - този месец приключих с един неуспешен опит на ЕЦ.
Как процедира Стаменов - аз нямам особена история  при него, да не говорим, че девойките от канцеларията загубиха формуляра и от първичния преглед - та всеки път си разказвам всичко от начало на  всеки преглед. Интересува ме на какъв протокол ще ме постави като не знае досега как реагирам не стимулации... Някой да подскаже? Мислех си да занеса протоколи от стимулациите при друг лекар - аз съм си записвала всичко старателно.
« Отговор #683 -: Декември 09, 2009, 07:29:08 am »
Geritta2002, може би е добре да си носиш тези протоколи от други клиники при следващия преглед, кажи на Доктора за тях, а той ще прецени дали му трябват- остави се в неговите ръце и на неговото мнение. Желая ти много успех, дано Новата година те ощастливи!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #684 -: Декември 09, 2009, 10:06:56 am »
Geritta2002, доктора решава. И аз имам едно неуспешно на ЕЦ. Сега бях стимулирана по къс протокол. Желая ти успех! :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #685 -: Декември 09, 2009, 12:51:04 pm »
Герита, разбира се, занеси си всичко, което имаш (аз си бях попълнила нещата в една екселска таблица - за всеки опит, брой ампули използвани, дали съм имала проблеми с някои хормони, с кои и др. под. детайли) - доктор Стаменов взе всичко предвид и беше първият, който ме стимулира на къс протокол. Поздрави и късмет!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #686 -: Декември 09, 2009, 19:09:38 pm »
Благодаря за отговорите,
И аз си мисля/надявам, че ще съм на къс протокол!
И аз си падам по ексела :) Даже си направих формат специален, за да се вижда всичко от един цикъл на една страничка, жалко че няма тук място да си го кача.
« Отговор #687 -: Декември 09, 2009, 23:03:29 pm »
Здравейте!Днес ходих до клиниката да си запиша час за д-р Стаменов за януари месец/така се бяхме разбрали с него,след като пусна хормони,да се видим/,обаче ми казаха,че свободни часове за януари няма :(.Предложиха ми да си запиша час при д-р Персенска,за да не губя месеца и аз се съгласих.До сега съм била на три прегледа в клиниката и все при д-р Стаменов.Знам че работят в екип и за това се съгласих, следващия ми преглед да е при д-р Персенска.Нали това не трябва да ме притеснява... :oops:?

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #688 -: Декември 10, 2009, 08:42:00 am »
mimijorka , аз няколко пъти си записвам час за д-р Стаменов ,но като отида съм при д-р Персенска.Не знам как ги разпределят и от кого зависи това,но така се случва.Не би трябвало това да те притеснява изобщо.Тя даже повече неща ми обяснява, :lol: като попитам.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #689 -: Декември 10, 2009, 09:48:40 am »
А д-р Стаменов заминал ли е вече в чужбина, някой имал ли е преглед при него вчера.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #690 -: Декември 10, 2009, 10:19:53 am »
На meci73anmardeni_onemari-al  и всички останали чакащи момичета пожелавам много положителни мисли и спокойствие през предстоящите дълги дни след трансфера, а по Коледа да ни зарадвате с положителни тестчета  :bfp: това ще е най-хубавия подарък  :bori_023:

По-нагоре прочетох, че в клиниката ще работи персонала, без докторите, моля ако някой има по-точна информация да ми пише - мен конкретно лабораторията ме интересува и момичетата на 4-ти етаж, евентуално за час  :)

« Отговор #691 -: Декември 10, 2009, 10:21:40 am »
Силванче,вчера като се обаждах в клиниката ми казаха,че д-р Персенка е сама,защото д-р Стаменов отсъства,значи е заминал.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #692 -: Декември 10, 2009, 10:55:33 am »
Лабораторията работи до 23.12 вкл. :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #693 -: Декември 10, 2009, 11:25:01 am »
И от 04.01.2010г. :wink:
Луничка,успокои ме още повече :D!Благодаря ти!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #694 -: Декември 10, 2009, 11:36:02 am »

аа чудесно мерси, че цяла сутрин нещо не успявам да се свържа по телефона :D

« Отговор #695 -: Декември 10, 2009, 13:47:13 pm »
Някой може ли да ми каже как да стигна до клиниката от Централна гара? Какви автобуси или тролейбуси трябва да ползвам?Благодаря предварително!
*
« Отговор #696 -: Декември 10, 2009, 13:50:47 pm »
Предстоят ми хормонални изследвания, та въпроса ми е трябва ли да запиша час за лабораторията?А за имунологични записва ли се час?Благодаря предварително!
*
« Отговор #697 -: Декември 10, 2009, 13:56:12 pm »
Таня на мен за имунологичните ми казаха направо да отида пред лабораторията, не се запазвало час. Хормони не съм пускала и не знам, но предполагам, че и за тях едва ли е нужен час.
*
« Отговор #698 -: Декември 10, 2009, 13:58:04 pm »
:flower:Мерси зайче!
*
« Отговор #699 -: Декември 10, 2009, 13:59:49 pm »
Но още не съм ги правила имунологичните, така че дано някой потвърди, че е така, за да не те подведа.