0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #660 -: Декември 08, 2009, 09:42:56 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата :) :)стискайте палци :wink:
Днес ще се прибирам към Варна и Силванченце, там ще правя теста си :wink:
Успех и късмет на сестриците по съдба :crossfingers: yahoo_17, те си знаят :hug2:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #661 -: Декември 08, 2009, 10:50:54 am »
Успех, момичета!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #662 -: Декември 08, 2009, 11:01:49 am »
Отивам днес да си прибера каквото ми се полага  :D
В 13 ч. ми казаха да съм в клиниката! Благодаря ти Господи!
Мециии, лек път мила! :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #663 -: Декември 08, 2009, 11:55:37 am »
На всички момичета след трансфер им пожелавам много спокойствие и положителни емоции,а на Коледа всички да се похвалят с  :bfp1:
Нека Бог Ви благослови!
*
« Отговор #664 -: Декември 08, 2009, 12:56:26 pm »
Амнар стискам много палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: .Дано получиш най големия Коледен подарък :bori_007: :bori_004: .УСПЕХ
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #665 -: Декември 08, 2009, 13:54:01 pm »
Меци, Анмар, желая ви успех!
*
« Отговор #666 -: Декември 08, 2009, 14:01:13 pm »
Анмарче, Успех мила!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #667 -: Декември 08, 2009, 14:52:08 pm »
На всички момичета желая успешен трансфер и още по-успешен резултат след 9 месеца  :wink: Лабораторията ще работи нормално, т.е няма да са в отпуска както екипа на доктор Стаменов. Питах, защото и мен ме интересува, по Коледа ще правя кръвен тест. Дано всички имаме късмет и дядо Коледа сбъдне нашите желания!  :bori_023: mc101 santa2
« Отговор #668 -: Декември 08, 2009, 15:15:55 pm »
Да се разпиша след дълга липса на интернет...Първо, благодаря за подкрепата, приятелството и споделените приятни емоции(и попийвания :wink:) на Меци, на Анмарче- то, на които от цялото си сърце пожелавам най-успешния и щастлив финал след пребиваването си в клиниката, благодаря и на Мечката(Мимка, прегръщам те силно и ти пожелавам по- бързо приближаване до финалния старт), нямам думи да изкажа благодарност към екипа, но не е и тук мястото...Вчера ми беше трансфера- върнаха ми всичките 4 ембриончета, моля се Господ да е с нас!                                                                                          deni_one, дано тестът е положителен!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #669 -: Декември 08, 2009, 15:53:20 pm »

В случая, при Меци73 е точно според закона!!!

Ами, аз тогава пак ще попитам, какъв то4но е закона, скоро питах в една друга тема, там вси4ки казаха 3, извинявам се ако аз, пък и моми4етата, които ми отговориха в темата за бройката, не сме/са били наясно с 4астните слу4аи, без да споменаваме имена, къде да намеря закона, за да го про4ета и пове4е да не ви дразня.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #670 -: Декември 08, 2009, 15:56:20 pm »
Току-що прегледах и ценоразписа, за втори4ен преглед ми взеха разли4на от обявената цена, а няма и цена за ИКСИ, някой може ли да ми я каже, + да рзбирам ли 4е цената за ин-витро оплождане не вкл пункция и трансфер. Извинете 4е толкоз мн въпроси, ама отскоро 4ета тук и .... въпросите извират  :lol:
А да, стимулацията задължително ли си я купувам от клиниката, или ако си я намеря някъде по-евтино, мога да си я занеса??
[/quote
ИКСИ е 1600лв. Тези дни ми изпратиха документите с подробно описание кое колко ми е струвало от процедурата :)
[/url]
*
« Отговор #671 -: Декември 08, 2009, 18:59:16 pm »
Прибрах се от клиниката!  :D
Прибрах си и трите ембриончета. Видях си ги - доки каза, че са хубави и ще върне всичките! Толкова съм щастлива!
Благодаря Ви д-р Персенска за пункцията!
Благодаря Ви д-р Стаменов за трансфера! Беше невероятно - пусна ми музика и после си полежах и поревах от щастие. Вече знам, коя е любимата ми песен, но още не знам кой я изпълнява, но ще го разуча  :lol: :lol: :lol:
Специални благодарности на Деси, Веси и Катето. Страхотни хора са всички до един! И благодаря на всички вас, че ви има и че ме подкрепата!
:thankyousign:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #672 -: Декември 08, 2009, 19:06:51 pm »
Браво Анмарче! Пази си дечицата и след девет месеца ще ни ги пускаш, ей така, като Лисичетата, да им се радваме виртуално!  :D :D :D
« Отговор #673 -: Декември 08, 2009, 19:20:08 pm »
anmar свършила си страхотна работа,сега вече можеш да си отдъхнеш и спокойно да си чакаш тестчето ,а аз ти пожелавам да е положителен. :bighug:
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #674 -: Декември 08, 2009, 19:31:35 pm »
Браво, Анмар  :bighug: Да не би случайно да е Хулио Иглесиас  :wink:, на мен само това ми пускат :)
*
« Отговор #675 -: Декември 08, 2009, 19:39:29 pm »
Браво, Анмар  :bighug: Да не би случайно да е Хулио Иглесиас  :wink:, на мен само това ми пускат :)

http://www.vbox7.com/play:aae1fee8&start=9

:D :D :D
« Отговор #676 -: Декември 08, 2009, 20:02:16 pm »
Охоооо и музика пускат даже :D!
Браво Анмарче,много се радвам за теб :bighug:!Сега спокойствие,положителни мисли и силна храна :wink:!И чакаме прекрасни новини по Коледа :D!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #677 -: Декември 08, 2009, 20:07:03 pm »
Anmar, много стиснати палци и много късмет за теб и за другите момичета.Нека имате най-хубавите подаръци за Коледа.Успех

п.п.Песента е много красива и една от любимите ми от много години.
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #678 -: Декември 08, 2009, 20:11:12 pm »
Песента е страхотна osi_17, скоро не бях я слушала. Текстът е много силен и неизбежно плача при "a l`enfant qui viendra, qui nous ressemblera,  qui sera a la fois toi et mois"
« Отговор #679 -: Декември 08, 2009, 20:16:04 pm »
Ами, аз тогава пак ще попитам, какъв то4но е закона, скоро питах в една друга тема, там вси4ки казаха 3, извинявам се ако аз, пък и моми4етата, които ми отговориха в темата за бройката, не сме/са били наясно с 4астните слу4аи, без да споменаваме имена, къде да намеря закона, за да го про4ета и пове4е да не ви дразня.
http://www.invitro.bg/naredba.pdf
това за което питаш е на стр.41
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 20:18:02 pm от justice70 »

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.