0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #640 -: Декември 06, 2009, 23:14:48 pm »
Току-що прегледах и ценоразписа, за втори4ен преглед ми взеха разли4на от обявената цена, а няма и цена за ИКСИ, някой може ли да ми я каже, + да рзбирам ли 4е цената за ин-витро оплождане не вкл пункция и трансфер. Извинете 4е толкоз мн въпроси, ама отскоро 4ета тук и .... въпросите извират  :lol:
А да, стимулацията задължително ли си я купувам от клиниката, или ако си я намеря някъде по-евтино, мога да си я занеса??
Такааа, преди време наистина за д-р Персенска се чакаше по-малко, но не говорим за такава разлика, която ти посочваш. Когато си записах час имаше разлика от 5-6 месеца. Вече няма такива разлики. Просто си записваш час за екипа. Има и нова лекарка - ужасно мило, младо и способно момиче. Много често и тя ще те преглежда. За цените на ИКСИ ще ти кажа, когато платя. При нас всички яйцеклетки са оплодени ИКСИ. Ида, можеш да ползваш свои лекарства, стига да са тези, с които те преценят да те стимулират. Аз например си имах Гонал и Прегнил. Останалото ми го дадоха от клиниката, а аз ще си го заплатя, когато му дойде времето! Екипът е прекрасен! Късмет и пак ще се повторя: ВЯРВАЙ, НЕ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ТИ ПОМОГНАТ! 
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #641 -: Декември 07, 2009, 10:38:04 am »
Здравейте, някоя от вас записвала ли е час за д-р Сигридов след 01.01.2010? Опитах се да си запазя по телефона, но ми казаха, че за него все още не записвали след Нова година, което много ме учуди.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #642 -: Декември 07, 2009, 10:51:50 am »
Здравейте момичета, искам да попитам нещо, прочетох, че д-р Стаменов ще е в клиниката до 10.12, а аз имам записан час за първичен преглед при него за 11.12  :ask: , със сигурност ли нама да е там, защото ми се иска първият преглед да е при него, предварително ви благодаря.

А да не би часа ти да е за 10., доколкото знам първичните са само вторник и събота, обади се на секретарките и питай за потвърждение.

На мен ми казаха, че 10. е последния работен ден на д-р Стаменов и после заминава.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #643 -: Декември 07, 2009, 10:57:49 am »
И аз пробвах да се запишя при Сигридов и ми отговориха същото.
« Отговор #644 -: Декември 07, 2009, 11:01:37 am »
По принцип се обаждат по телефона за отмяна на час,най-добре се обади и питай ,за да не са те пропуснали.Но понякога така се получава че док остава и след обявеното поради ред причини.Успех дано часът ти да си остава.
« Отговор #645 -: Декември 07, 2009, 11:04:22 am »
Момичета,
Днес д-р Стаменов има рожден ден.
Да ни е жив и здрав.
Живей за мига!

« Отговор #646 -: Декември 07, 2009, 11:17:47 am »
Честит рожден ден на д-р Стаменов, да е жив и здрав  :), господ да му дава много сила, да помага на всички нас!
« Отговор #647 -: Декември 07, 2009, 11:23:48 am »
Честит Рожден Ден Д-р Стаменов!Да ни е жив и здрав и да има цялото щастие на света
 :balk_19:
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #648 -: Декември 07, 2009, 11:27:18 am »
Да е жив и здрав д-р Стаменов и все така да помага!!!

:hbirth: .
« Последна редакция: Декември 07, 2009, 11:28:51 am от silvanchence »

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #649 -: Декември 07, 2009, 12:29:35 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40500.0

Има вече тема за поздравления,стига с тоя спам,моля :)Влизаме за да прочетем нещо важно в края на краищата....
*
« Отговор #650 -: Декември 07, 2009, 12:39:52 pm »
 new_birthday :balk_47: Д-р Стаменов !!! Да ни е жив и здрав и много щастлив!  Момичета има ли някоя , която да е правила в клиниката ивитро с донорска яйцеклетка и ако може да ми сподели след записване колко се чака, каква сума е заплатил и т.н. Мисля  другия месец да предприема макар със свито сърце тази стъпка и предпочиам да съм поне малко информирана , за да знам какво да очаквам. Може да ми пишете на лични и предварително ви благодаря!
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #651 -: Декември 07, 2009, 17:27:17 pm »
А по дълъг протокол знам, че инжекцията депо се поставя на 20 ден от цикъла, но в рамките на колко дни преди и след 20 ден може да се постави.

В смисъл, че при мен първия път ми поставиха диферелина на 22 ден, но не знам с останалите медикаменти на същата схема ли са.

09.04.2009 г.
*
« Отговор #652 -: Декември 07, 2009, 18:18:34 pm »
E, днес ми беше трансфера, върнаха всичките 5 ембриончета :), кои хубави, кои не до там, но за да помагат на другите :)На рожденият ден  на най-прекрасния и обичан д-р Стаменов, обещах да го зарадвам с успеха ни :)
Тест на 23-ти декември...
Господи, бъди с нас и ни дари с най-щастливата Коледа!

П.П. Благодаря на mari-al,me4kata  и anmar за приятелството и подкрепата! Обичам ви!
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #653 -: Декември 07, 2009, 18:23:17 pm »
А къде ще правиш теста, в клиниката ли.

До кога всъщност ще работят от лабораторията?

09.04.2009 г.
*
« Отговор #654 -: Декември 07, 2009, 19:00:26 pm »
E, днес ми беше трансфера, върнаха всичките 5 ембриончета :), кои хубави, кои не до там, но за да помагат на другите :)На рожденият ден  на най-прекрасния и обичан д-р Стаменов, обещах да го зарадвам с успеха ни :)
Тест на 23-ти декември...
Господи, бъди с нас и ни дари с най-щастливата Коледа!

П.П. Благодаря на mari-al,me4kata  и anmar за приятелството и подкрепата! Обичам ви!

Миличката ми, толкова много ти желая това да е най-щастливата Коледа! Вярвам, Злато мое!  :D :D :D

Е да се отчета и аз.  :wink:
Сутринта се обадиха ембриолозите - има 3 оплодени яйцеклетки. Утре ще звъннат да ми кажат как се делят и кога евентуално ще е трансфера!
И аз се моля за вълшебната Коледа!  :D
« Последна редакция: Декември 07, 2009, 19:03:32 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #655 -: Декември 07, 2009, 19:06:53 pm »
Меци73,Анмарче, а и на тези които са в процедура, от цялото си сърце  ви желая това да е вашата Коледна сбъдната мечта! :D

« Отговор #656 -: Декември 07, 2009, 20:10:58 pm »
И от мен за всички в процедура-дано тази Коледа е изпълнена със сълзи от щастие!!!Желая ви го от сърце :bighug:!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #657 -: Декември 07, 2009, 21:07:11 pm »
И аз се интересувам лабораторията до кога ще работи.
Момичета много успех ви желая и само положителни резултати.
*
« Отговор #658 -: Декември 07, 2009, 22:40:13 pm »
Меци, Анмар, стиснати палци имате от мен, дано се хванат 2-3 ембрион4ета, които да се превърнат в здрави и щастливи беб4ета  :babyflips: :babyflips: :babyflips:
Аа, зна4и връщали и пове4е от 3 (какво стана с закона дето все го цитират), явно те си решават, според шанса за оцеляване  :ask: примерно.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #659 -: Декември 08, 2009, 00:06:18 am »
Меци,Анмар,Мари-ал,
Успех момичета!Стискам ви палци и вярвам,че ще имате Вашето Коледно Чудо!
Прегръщам ви силно, момичета!

Аа, зна4и връщали и пове4е от 3 (какво стана с закона дето все го цитират), явно те си решават, според шанса за оцеляване  :ask: примерно.

В случая, при Меци73 е точно според закона!!!