0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #600 -: Декември 02, 2009, 21:43:24 pm »
Момичета, дали пункция на един -два фоликула боли много? Някой правил ли е в клиника Малинов? Някакво обезболяващо може ли да се вземе?
*
« Отговор #601 -: Декември 02, 2009, 21:45:23 pm »
Момичета, дали пункция на един -два фоликула боли много? Някой правил ли е в клиника Малинов? Някакво обезболяващо може ли да се вземе?
Поносимо е и е за кратко.
*
« Отговор #602 -: Декември 02, 2009, 22:56:53 pm »
Цитат на: kadiata link=topic=39608.msg651275#msg651275 date=1259702058

[/quote
ей разминаваме се , аз съм за 5-ти  :(

И аз съм на 5.12. от 14;00,може да се срещнем и да се запознаем :D
аз съм в 12.15 , може би ще се засечем :wink:
*
« Отговор #603 -: Декември 02, 2009, 23:02:44 pm »

И в допълнение - лично на мен доктор Стаменов никога не ми е споменавал уринен тест, единственият вид тест, който сме обсъждали, е бил кръвен.

а не мен ми казва уринен всеки път , но може би защото не съм от София , а в бургас лабораториите май не са много за вярване. И все пак , повечето момичета  ако не избързат да направят по -рано кръвен , на 17-ти ден си правят първо уринен. Аз всеки път си правя и от двата вида  :D
Но както и да е...важното е да има положителни тестове и после здрави бебчовци!
« Отговор #604 -: Декември 03, 2009, 10:35:39 am »
Но както и да е...важното е да има положителни тестове и после здрави бебчовци!
абсолютно подкрепям! :wink:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #605 -: Декември 03, 2009, 12:53:43 pm »
Не боли много, търпимо е, дори се оказва повече страха ни, отколкото поносимата болка при пункция без упойка.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #606 -: Декември 03, 2009, 20:21:11 pm »
Не ми се наложи да видя каква е болката при пункция. Фоликулите се бяха спукали. :( След нова година ще пробвам пак. Днес не можах да се видя с док. Д-р Шевкедова ме гледа сутринта, та нея я питах дали не може да ми включат цитродайд другия път ,за да не се спука др път пак фоликула и тя каза не. Не можах да разбера защо.
*
« Отговор #607 -: Декември 03, 2009, 20:50:33 pm »
моми4ета 6те ми се наложи да си смяням часа дали е възможно просто ми закъсня мц а трябва да си пускам и хормони
« Отговор #608 -: Декември 03, 2009, 21:19:38 pm »
Здравейте, момичета. Имам един такъв въпрос - правиха ми хистероскопия преди 2-3 седмици, но се е наложило да оставят едно парченце от миомата, защото не е имало добра видимост и е съществувала опастност от перфорация на стената на матката и се налага да се направи повторно тази манипулация, за да се премахне остатъка.  Това, което искам да питам е дали на някоя от вас се е случвало това и след колко време си е направила втората хистероскопия? А между двете имало ли е някакъв проблем? А плаща ли се отново за тази процедура? Благодаря ви предварително.
*
« Отговор #609 -: Декември 03, 2009, 22:01:25 pm »
Искам да ви попитам на някой случвало ли се е такова нещо-вече месец след неуспешния ми опит инвитро все още имам "горещи вълни",каквито имах и по време на стимулацията? Това нормално ли е и има ли място за притеснение?
*
« Отговор #610 -: Декември 04, 2009, 01:24:19 am »
Здравейте, момичета. Имам един такъв въпрос - правиха ми хистероскопия преди 2-3 седмици, но се е наложило да оставят едно парченце от миомата, защото не е имало добра видимост и е съществувала опастност от перфорация на стената на матката и се налага да се направи повторно тази манипулация, за да се премахне остатъка.  Това, което искам да питам е дали на някоя от вас се е случвало това и след колко време си е направила втората хистероскопия? А между двете имало ли е някакъв проблем? А плаща ли се отново за тази процедура? Благодаря ви предварително.
Здравей,преди първият ми ин-витро опит,правих четири хистероскопии по същата причина.По принцип д-р Стаменов всяка следваща я насрочваше за следващия месец,но при двете заради натоварения график ги отложихме с по един месец.Между всяка от тях не съм забелязала да има проблем.И да,всяка една хистероскопия се плаща,според ценоразписа.Стискам палци всичко да е наред при теб,и успешен финал. :P
« Отговор #611 -: Декември 04, 2009, 10:04:57 am »
Искам да ви попитам на някой случвало ли се е такова нещо-вече месец след неуспешния ми опит инвитро все още имам "горещи вълни",каквито имах и по време на стимулацията? Това нормално ли е и има ли място за притеснение?
Нормално е, не се притеснявай, на организма му трябват поне 2-3 месеца да се изчисти от всички лекарства по време на процедура. Освен това стреса, който преживяваме след отрицателния тест и нервите също могат да са причина за тези горещи вълни.
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 10:07:11 am от Delphin »
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #612 -: Декември 04, 2009, 13:52:38 pm »
Момичета, последно клиниката от 7. ли ще почват работа всички, няма ли да има дежурни от по-рано нещо.

На мен може би ще ми правят промивки, което трябва да е към 17 ден от цикъла ми, това е към 5.01., за малко няма да успея да се включа в цикъла.

Има ли начин да си забавя цикъла с 3-5 дни някак.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #613 -: Декември 04, 2009, 14:25:48 pm »
Silvanchence,

Аз почнах промивки на 8 ден от началото на цикъла.
На теб от 17 ден ли ти казаха? Промивките се правят преди да се е спукал фоликула и когато се спука на 5-ия ден се прави биопсия, за да се види резултата от промивките.
Живей за мига!

*
« Отговор #614 -: Декември 04, 2009, 15:01:22 pm »
Момичета, последно клиниката от 7. ли ще почват работа всички, няма ли да има дежурни от по-рано нещо.

На мен може би ще ми правят промивки, което трябва да е към 17 ден от цикъла ми, това е към 5.01., за малко няма да успея да се включа в цикъла.

Има ли начин да си забавя цикъла с 3-5 дни някак.
Днес искаха да ми запишат час за 6.01. Може би поне оттогава ще работят,но най-добре е да попиташ.
И при мен като имах промивки започваха от 8 ден.
Също така и цикъла може да се забави, но за това пък също с някой лекар трябва да говориш.
« Отговор #615 -: Декември 04, 2009, 16:06:45 pm »
Аз съм на 8.12 на преглед и ще питам от кога работят Януари, Предполагам че е от 4.01, както всички други.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #616 -: Декември 04, 2009, 16:18:06 pm »
Момичета явно за всички е индивидуално.На мен т.н."помпа" ми я слагат 2дни след овулацията.Аз знам,че записват часове от 6.01.2010г. 
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #617 -: Декември 04, 2009, 16:23:04 pm »
На мен два пъти са ми правили промивки два дни след овулацията.Но ще трябва да отида май до клиниката и да уточним какво ще правя.

Все пак като разберете от кога ще почнат, пишете, момичета, моля ви.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #618 -: Декември 05, 2009, 11:19:59 am »
Na men mi kazaxa kato si zapisax 4as za 19.01 4e she po4ivat ot 12.12 do 7.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Декември 05, 2009, 11:26:31 am от evro »
*
« Отговор #619 -: Декември 05, 2009, 15:19:05 pm »
Здравейте, момиче ако може и аз да се включа във вашата групичка.Вчера бях на преглед при Д-р Персенска,за да уточним от кога и, по какъв протокол започва моята процедура.Ще съм по-дълъг протокол и ще започна първите инджекции в Шумен, понеже моя доктор работи съвместно с клиника "Малинов".Много съм притеснена понеже ще ми е за първи път и не съм много наясно с нещата.Надявам се да ми помагате.Желая успех на всички от сърце.
« Последна редакция: Декември 05, 2009, 16:14:47 pm от zuzana »