0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #560 -: Ноември 29, 2009, 18:36:38 pm »
Мерси rossy! А преди пункцията има ли нещо, което също трябва да се спазва? Акушерката ми каза само, че трябва да спра да ям и пия след 22 часа на предишния ден.

Спокойно, Дени! Това е. Отиваш сутринта гладна и жадна. След пункцията ти дават да пийнеш количка. Успех от мен и стиснати палци!
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 18:39:42 pm от Rib4o »
*
« Отговор #561 -: Ноември 29, 2009, 19:13:58 pm »
Мерси rossy! А преди пункцията има ли нещо, което също трябва да се спазва? Акушерката ми каза само, че трябва да спра да ям и пия след 22 часа на предишния ден.
Преди пункцията освен, че след 22 часа не трябва да си яла и пила, не се препоръчва горещ душ и физическо натоварване! Късмет утре!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #562 -: Ноември 29, 2009, 19:55:14 pm »
Много ви благодаря за бързите отговори милички! Декември е моят месец, дано и сега да ми е на късмет  :D Успех и на вас!  :crossfingers:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #563 -: Ноември 30, 2009, 08:16:22 am »
Записвам се.
Още не съм пациентка на клиниката, но се надявам в най-скоро време да бъда. Дано успея да си взема по-ранен час.  :crossfingers:
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #564 -: Ноември 30, 2009, 10:07:56 am »
Мацки, знаете ли колко единици е Овитрел-ът, който слагат в клиниката и до кой ден трябва да се изчисти от организма? Благодаря предварително.
*
« Отговор #565 -: Ноември 30, 2009, 11:45:18 am »
Мацки, знаете ли колко единици е Овитрел-ът, който слагат в клиниката и до кой ден трябва да се изчисти от организма? Благодаря предварително.
250 но не помня какви точно единици, някъде четох че е равен на 6500 прегнил.
Ето и линк да си сметнеш:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33562.msg560687#msg560687
Запитване
« Отговор #566 -: Ноември 30, 2009, 13:19:13 pm »
Искам да попитам момичета които са си правили инсеминация при доктор Стаменов.Дали е възможно от първия път да е успешна и дали има такива случаи в практиката. Защотот преди 4 дена ми направиха първото инсе там. Благодар я Ви предварително.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Запитване
« Отговор #567 -: Ноември 30, 2009, 14:08:39 pm »
има доста момичета, които са правили инсеминация при д-р Стаменов. със сигурност има успели от първия път, ако не то от втори или трети, но това не бива да го мислиш в момента. сега се пази и гледай позитивно на живота и дай боже след 10 дни теста да е положителен. пожелавам ти късмет и подарък за коледа.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #568 -: Ноември 30, 2009, 14:28:40 pm »
Има да,моята приятелка от първо инсе при д-р Персенска и д-р Стаменов ве4е има моми4енце на 5 месеца! :wink:И не само тя,а и много други!
Стискам ти палци вси4ко да е наред!!!!  :)

*
« Отговор #569 -: Ноември 30, 2009, 14:49:44 pm »
Аз забременях от първа инсеминация при Стаменов.
Резултата е в подписа ми :lol:
Стискам палци и ти пожелавам успех :wink:
« Отговор #570 -: Ноември 30, 2009, 23:19:58 pm »
Момичета,
Имате ли идея защо теста след инвитро при Стаменов и Персенска се насрочва за 17 ден след трансфера, а в другите клиники ( Щерев и Владимиров) на 10 ден?
Има ли смисъл при липса на бременност да се взимат още 7 дена лекарства?
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #571 -: Декември 01, 2009, 07:41:33 am »
Момичета, не мога да си запиша час за др.Стаменов. До края на годината, дори и до края на 2010 година няма свободни часове. Какво да правя?  :ask:
*
« Отговор #572 -: Декември 01, 2009, 08:09:35 am »
Момичета, не мога да си запиша час за др.Стаменов. До края на годината, дори и до края на 2010 година няма свободни часове. Какво да правя?  :ask:
За съжаление наистина не записват в момента нови пациентки. Аз пробвах, преди няколко дни, да запиша час на място на едно много скъпо за мен момиче, но ми казаха, че графика за 2010 г. е приключен. Много ми стана мъчно, че не мога да й помогна. Ако си от София те съветвам да отидеш на място. Зорлем я записах за някаква листа на чакащи за 2011 г. - няма конкретна дата, но секретарката ми каза, че ако се освободят места или док. реши да правят графици тези момичета ще са с предимство.
Дано и на нея и на теб Господ ви помогне да решите проблемите докато чакате!
Пробвай в някоя друга клиника, докато чакаш  :oops:
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 08:11:22 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #573 -: Декември 01, 2009, 08:39:34 am »
Момичета,
Имате ли идея защо теста след инвитро при Стаменов и Персенска се насрочва за 17 ден след трансфера, а в другите клиники ( Щерев и Владимиров) на 10 ден?
Нещо си в грешка-насочват те за кръвен тест на 15 ден след ЕТ
[/url]
« Отговор #574 -: Декември 01, 2009, 08:41:17 am »
Момичета,
Ами, според Стаменов това не е случайно, защото (цитирам) "17 е магическо число"  8). Моето предположение е, че 1. Ако изкараш до 17-ти ден без цикъл, вероятността да си бременна е голяма; 2. Не се натоварваш излишно (психически и финансово) с мерене на чхг-та през 2 дни - да, на 10-ти ден ще получиш някакъв положителен резултат, след което идва паниката: покачва ли се добре ЧХГ-то? 3. Положителен тест на 17-ти ден е много по-сигурно положителен, отколкото на 10-ти и може (почти веднага) бременността да се потвърди с вагинален УЗ.
В този смисъл, не ти пречи чак толкова да се гърчиш в неведение още една седмица  :wink:. Но, както казах, това са моите интерпретации по въпроса.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #575 -: Декември 01, 2009, 08:43:39 am »
Не е в грешка, викат на 17-ти ден.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #576 -: Декември 01, 2009, 09:44:54 am »
Geritta2002 за съжаление док е много натоварен и си представи, че освен момичетата които чакат за преглед има и момичета от фонда и отделно стари пациентки, като мен например.
Защо не отидеш в друга клиника, докато чакаш час било и за 2011год.?

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #577 -: Декември 01, 2009, 09:58:22 am »
Момичета,моля да ми кажете,ако имате информация за лапароскопиите в клиниката-има ли отменени или не?Днес ходих до клиниката,тъй като за утре имам час за лапаро и да ми потвърдят и най-вече да ми кажат какво трябва да правя и да нося утре.Но в канцеларията ми казаха,че отменяли операциите за днес,а има вероятност и за утре,защото единият от лекарите отсъствал поради болест?!Знае ли нещо такова някоя от вас,която е била насрочена за днес например?
Ако ме отложат и сега,вече ще ми е за трети път....няма нерви повече... :(
Благодаря ви предварително :bighug:

« Отговор #578 -: Декември 01, 2009, 10:00:45 am »
Док е толкова натоварен, че незнам как успява да вземе всички.
Днес ми преместиха часа от сутринта за следобяд, точно поради тази причина.И друг път се е случвало. Аз съм от доста отдавнашните пациентки и сега правя инвитро на спонтанен цикъл. Свалям му шапка на д-р Стаменов. Разбираемо е, че искаш да бъдеш при него, но мой съвет е докато чакаш далечния час, да отидеш при друг доктор.
*
« Отговор #579 -: Декември 01, 2009, 10:33:34 am »
Не е в грешка, викат на 17-ти ден.
и то уринен , защото ако тогава теста е + , значи е достатъчно положителен