0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #480 -: Ноември 20, 2009, 17:06:09 pm »
Момичета, знае ли се до кога точно ще работи клиниката, бях чула до 10.-15.12., предполагам зависи от стимулациите.

Но всъщност всички ли излизат заедно в отпуск, не остава ли някой дежурен до края на месеца.

Интересува ме не е ли възможно, през 20-30.12. да се бие инжекцията депо при дълъг протокол, и да се започне през януари самата стимулация, нещо такова.

Този въпрос на лекарите трябва да го задам, но все пак и вас да питам  :D .
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #481 -: Ноември 20, 2009, 18:34:49 pm »
До 08.12 ще работят със сигурност, на 09.12. отиват на семинар - не зная дали ще има дежурни.
За инжекцията-депо, трябва наистина да питаш докторите. Аз си поставих, инжекцията във Варна/предварително ми я дадоха, съхранявах я в хладилник/, защото трябваше да изчакам резултата от биопсията.
« Отговор #482 -: Ноември 22, 2009, 18:33:24 pm »
Днес мина и моята пункция , но сега вечерта ме наболяват яйчниците нещо , дали е нормално и мога ли да пия Но-шпа ?
*
« Отговор #483 -: Ноември 22, 2009, 19:11:48 pm »
Днес мина и моята пункция , но сега вечерта ме наболяват яйчниците нещо , дали е нормално и мога ли да пия Но-шпа ?
Нормално е, може да пиеш ношпа и едни свещички трябва да са ти изписали, Профенид.
« Отговор #484 -: Ноември 22, 2009, 19:46:26 pm »
Нормално е, може да пиеш ношпа и едни свещички трябва да са ти изписали, Профенид.

Благодаря ти pop4o , както винаги реагираш бързо и ми помагаш !
Свещички имам само Утрогестан изписан , а другото са хапчета Естроферм и Фолиева киселина .
Сама си купих преди малко Но шпа и ще пия след малко , а като бройка колко са допустими на ден , не че мисля да прекалявам , ама да си направя сметката , щом нямам свещичките , за които говориш !
« Отговор #485 -: Ноември 22, 2009, 19:54:03 pm »
[Свещички имам само Утрогестан изписан ...

Само да не се объркаш-утрогестана са вагинални таблетки, а профенида е за  :cul2:. Но-шпа може до 3*2. Тези неща ще ти ги обяснят и изпишат със сигурност след трансфера.
*
« Отговор #486 -: Ноември 22, 2009, 19:56:29 pm »
Нош-па-то на мен са ми го изписвали в дози 3 пъти х 2 след трансфер. Според мен не е проблем да пиеш тази вечер 2 таблетки наведнъж.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #487 -: Ноември 22, 2009, 21:00:08 pm »
[Свещички имам само Утрогестан изписан ...

Само да не се объркаш-утрогестана са вагинални таблетки, а профенида е за  :cul2:. Но-шпа може до 3*2. Тези неща ще ти ги обяснят и изпишат със сигурност след трансфера.
Нош-па-то на мен са ми го изписвали в дози 3 пъти х 2 след трансфер. Според мен не е проблем да пиеш тази вечер 2 таблетки наведнъж.

Много много благодаря на всички включили се момичета ! :youwoman:
Сега си сложих Утрогестан вагинално , но имам един въпрос , колко време трябва да лежа след като го сложа , за да не изтече , тъй като сутрин съм на работа и се чудя тогава как да го правя  osi_10 osi_1

Аспирин Протект защо се пие ?А този Естроферм на кое влияе като се има предвид че пункцията е минала ?
« Отговор #488 -: Ноември 22, 2009, 21:21:33 pm »
evita1717,това са стандартните лекарства,които изписват на всички след пункция и трансфер,не се притеснявай,че са много видове,има полза от тях щом ни ги изписват.
Утрогестана,поне 30 мин.полежавай но то винаги изтича част от него,колкото и да се лежи,не е никак приятно но няма как.
Успех и положителни мисли.

« Отговор #489 -: Ноември 22, 2009, 21:58:35 pm »
Аспирин Протект защо се пие ?А този Естроферм на кое влияе като се има предвид че пункцията е минала ?
Аспирин протект за разреждане на кръвта, а Естрофем за подпомагане нарастването на маточната лигавица.
« Отговор #490 -: Ноември 23, 2009, 16:49:06 pm »
Момичета вие как си запазвате час за хистероскопия или лапаро?? Днес се обадих да си запазя час за 25-26 и много ме учудиха с отговора: "- Можем да ви запазим час чак за 17 януари.. до тогава всичко е заето...  "  8O 8O 8O .. че аз от къде да знам на 17 януари дали ще ми е 3-4 ден от МЦ. Миналия месец нямаше часове .. този пак.. След последната стимулация МЦ ми се обърка съвсем.. не мога да прогнозирам кога ще е следващия.. как да си запазя час?
*
« Отговор #491 -: Ноември 23, 2009, 17:02:43 pm »
Момичета вие как си запазвате час за хистероскопия или лапаро?? Днес се обадих да си запазя час за 25-26 и много ме учудиха с отговора: "- Можем да ви запазим час чак за 17 януари.. до тогава всичко е заето...  "  8O 8O 8O .. че аз от къде да знам на 17 януари дали ще ми е 3-4 ден от МЦ. Миналия месец нямаше часове .. този пак.. След последната стимулация МЦ ми се обърка съвсем.. не мога да прогнозирам кога ще е следващия.. как да си запазя час?
Аз пих противозачатъчни, за да им се вместя в графика за лапароскопия.
За хистероскопия говори с някой от лекарите как да стане, сигурно и за това са измислили нещо, защото никога няма часове поне за месец напред.
« Отговор #492 -: Ноември 23, 2009, 19:50:36 pm »
Запиши си часа и ще ти го изместят за месеца в зависимост от цикъла.Не мисля че ще е проблем.
« Отговор #493 -: Ноември 23, 2009, 20:30:10 pm »
Здравейте момичета !
Моят първи опит приключи след пункцията и не се стигна до трансфер! :balk_146: :balk_146: :balk_146:
Успех желая на всички и дано постигнат мечтата си ! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Имам едно питане и ми е важно да разбера отговора.Кога трябва да се видя с доктора , за да обсъдим случилото се и съответно да си доплатя необходимото ?Трябва ли да си записвам час или не е необходимо ?Има ли шанс да получа копие на листите , които попълват в клиниката при всеки преглед по време на стимулацията?Моля за отговор , тъй като не знам как се процедира в ситуация в която не се е стигнало до трансфер и понататъчните срещи с доктора ?

*
« Отговор #494 -: Ноември 23, 2009, 21:10:37 pm »
Евита,
Съжалявам за случилото се.Може би е добре да се обадиш на д-р Персенска или д-р Стаменов и да попиташ кога да отидеш на преглед.
При моите 2 неуспешни опита съм изчаквала да ми дойде и съм си записвала час за 8-11 ден от новия цикъл.
Ембриолозите нещо казаха ли,например какво е било качеството на яйцеклетките?
« Отговор #495 -: Ноември 23, 2009, 21:14:50 pm »
Евита,
Съжалявам за случилото се.Може би е добре да се обадиш на д-р Персенска или д-р Стаменов и да попиташ кога да отидеш на преглед.
При моите 2 неуспешни опита съм изчаквала да ми дойде и съм си записвала час за 8-11 ден от новия цикъл.
Ембриолозите нещо казаха ли,например какво е било качеството на яйцеклетките?

Ембриолозите казаха че не се е оплодила - това днес .Снощи се чух със Стаменов и той каза , че се е оплодила и да си пия хапчетата .
Някой би ли ми пратил на ЛС телефонът на д-р Стаменов да му звънна утре и да се разбера с него ./Предният ден го търсих на спешният , когато ми каза че е оплодена , но тогава е бил в него телефона!/
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #496 -: Ноември 23, 2009, 22:24:04 pm »
обади се утре на спокойствие  в клиниката и помоли за час, за да говорите с док за евентуалните причини.  :(
успех следващия път
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #497 -: Ноември 23, 2009, 22:59:48 pm »
Моми4ета аз имам 4 спермограми от клиниката с диагноза (astenozoospermia) и д-р Персенска е категори4на,4е с тях сме за инвитро...но ми трябва6е о6те една от друга клиника заради фонда.правихме в к-а Афридита,и за мое голямо о4удване ембриоложката ми каза,4е спермограмите на Малинов ги пи6ели на изуст и 4е "матеряла" на мъжа ми си е на ред! 8O 8O 8O,кажете ми какво става на кого да вярвам?

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #498 -: Ноември 23, 2009, 23:09:01 pm »
След последния ми отрицателен тест се опитах да се чуя с д-р Стаменов, но не успях и звъннах на секретарките за час за разговор с док. Казаха ми, че няма възможност, но аз настоях и подчертах, че съм след отрицателен тест и имам много въпроси. Последва въпрос дали с док имаме уговорка. Е, как да имам като не мога да се свържа с него. Разгеле, дадоха ми час  :D

Момичета, за колко време стават имунологичните и генетичните в нашата клиника? Имунолог. съм правила, но в Плевен, там чаках 1 седмица. Генетични не съм правила и не знам въобще след колко време са готови, нито колко струват?

8O
Моми4ета аз имам 4 спермограми от клиниката с диагноза (astenozoospermia) и д-р Персенска е категори4на,4е с тях сме за инвитро...но ми трябва6е о6те една от друга клиника заради фонда.правихме в к-а Афридита,и за мое голямо о4удване ембриоложката ми каза,4е спермограмите на Малинов ги пи6ели на изуст и 4е "матеряла" на мъжа ми си е на ред! 8O 8O 8O,кажете ми какво става на кого да вярвам?
тия от Афродита да си правят новите цици и задни части и да не се занимават с нещо, което не разбират  :x
« Отговор #499 -: Ноември 23, 2009, 23:19:52 pm »
mira_mimi моята приятелка си ги прави но преди 1.6 месеца
Имунолог. са около 200лв.
Генетичните са около 100лв.
Имунологичните са за 2 седмици,а  генетичните за 3 седмици.