0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #420 -: Ноември 12, 2009, 20:43:53 pm »
trandolinka не се притеснявай, от клиниката ще ти се обадят за да потвърдиш за хистероскопията. На мен ми се обадиха 4 дни преди това.Предполагам, че и да има някакво отлагане заради грипа ще ти се обадят да те информират.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*
« Отговор #421 -: Ноември 13, 2009, 10:44:47 am »
trandolinka, аз знам за отлагане на такава на моя позната.Операцията беше планувана за вчера, заради грипа я отложиха за другата седмица.Става въпрос за лапароскопия.
Извинявай за въпроса,но....това в клиника Малинов ли се е случило?!Много странно....
Досега не съм чула да има отложени операции там,защото и аз живо се интересувам от този въпрос,че и на мен ми предстои такава там... :balk_160: :balk_159:

*
« Отговор #422 -: Ноември 13, 2009, 15:50:04 pm »
Аз също чух, че са спрели всички операции заради свинския грип /освен спешните естествено/
« Отговор #423 -: Ноември 13, 2009, 18:36:50 pm »
mgold, да, за клиника Малинов се отнася, нали в тази тема пишем!?
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #424 -: Ноември 14, 2009, 12:53:45 pm »
mgold, да, за клиника Малинов се отнася, нали в тази тема пишем!?
Ами какво ще стане сега...? :?
Тези,които са отложени сигурно автоматично ще бъдат прехвърлени за другия месец?!И аз отново,за трети път,ще бъда отложена за.....догодина,ужас..... osi_8 :balk_145:
Момичета,това чакане и този мой "късмет",ще ме побъркат :cloud:.....

*
« Отговор #425 -: Ноември 14, 2009, 14:43:27 pm »
[quoteАми какво ще стане сега...? :?
Тези,които са отложени сигурно автоматично ще бъдат прехвърлени за другия месец?!И аз отново,за трети път,ще бъда отложена за.....догодина,ужас..... osi_8 :balk_145:
Момичета,това чакане и този мой "късмет",ще ме побъркат :cloud:.....][/quote]

Ти защо влизаш предварително в ранзи филми,изчакай първо от клиниката да ти се обадят и тогава му мисли.Ндей да хабиш предваритено нерви и да се тормозиш.
Пожелавам ти васе пак да се състои процедуата която чакаш!
*
« Отговор #426 -: Ноември 14, 2009, 15:41:39 pm »
Искам да изкажа възхищението си от д-р Шефкедова,невероятен човек и лекар.Подхожда много внимателно и обяснява всичко спокойно и обстойно.Радвам се,че е в екипа на нашата клиника.
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #427 -: Ноември 14, 2009, 20:29:27 pm »
Искам да изкажа възхищението си от д-р Шефкедова,невероятен човек и лекар.Подхожда много внимателно и обяснява всичко спокойно и обстойно.Радвам се,че е в екипа на нашата клиника.

Напълно подкрепям казаното от Мечето. Мацки, днес след обяд в клиниката беше почти празно и инжекцийката ми я сложиха без никакво чакане. Това обичайно ли е за събота? А как е в неделя обикновено?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #428 -: Ноември 14, 2009, 21:11:01 pm »
Очертава се да правя биопсия на матката. Моля, кажате ми колко струва  osi_10, Преди цикъл ли се прави? Няма да я правя скоро, но си мисля да си запиша час отсега, за да не се бавя ако февруари няма часове.
*
« Отговор #429 -: Ноември 14, 2009, 21:18:30 pm »

Напълно подкрепям казаното от Мечето. Мацки, днес след обяд в клиниката беше почти празно и инжекцийката ми я сложиха без никакво чакане. Това обичайно ли е за събота? А как е в неделя обикновено?
Уцелила си момента, и аз минах бързо, но след мен се натрупа обичайната опашка.

Очертава се да правя биопсия на матката. Моля, кажате ми колко струва  osi_10, Преди цикъл ли се прави? Няма да я правя скоро, но си мисля да си запиша час отсега, за да не се бавя ако февруари няма часове.
Проследява се овулацията и се прави 5 дни след нея.
Ето ти и тема, ако ти се чете:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.0
Последно платих 250лв. за биопсия.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #430 -: Ноември 14, 2009, 23:05:20 pm »
Здравейте! Случайно намерих темата и неможах да не попрочета, а съответно и да напиша нещо. 2 години бях пациентка на клиниктата. Няма по-добри и човечни хора от екипа там. Всички са страхотни. Всички са ХОРА! Чета, че се вайкате заради отлагания и чакания и пр. Аз бях пациентка там 2 години. При мен също имаше отлагане. Имаше чакане за часове. Имаше стрес и какво ли още не. Сега обаче имам две прекрасни дъщерички, които осмислят живота ми и ми припомнят с всеки поглед че всичко си е заслужавало. Така че - само вярвайте че един ден ще успеете. Най-важното сте го направили - вече сте при точните хора.

*
« Отговор #431 -: Ноември 15, 2009, 09:03:44 am »

Ти защо влизаш предварително в ранзи филми,изчакай първо от клиниката да ти се обадят и тогава му мисли.Ндей да хабиш предваритено нерви и да се тормозиш.
Пожелавам ти васе пак да се състои процедуата която чакаш!
[/quote]
Така е,права си!!!Ще изчакам и....каквото дойде :?
Благодаря ти за пожеланието!Желая на всички момичета от форума успех и късмет,защото го заслужаваме....
:bighug:

*
« Отговор #432 -: Ноември 15, 2009, 13:54:21 pm »

И аз съм съгласна с тоа мнение,докторкта наистина е много добра.
Лошото е,че там има хора които не са за тази клиника,имам в предвид това пълничкото момиче на рецепция,то няма такова безхаберие и неуважение към пациентите,просто се чудя как изощо работи там  8O.
Извинявам се а оплакването,но просто не издържах да не го напиша!
« Отговор #433 -: Ноември 16, 2009, 08:43:40 am »
Здравейте момичета! От 1 месец съм пациент на клиниката, имам 2 ендометриозни кисти, установени от УЗ от д-р Персенка и д-р Стаменов, едната 5 см, а другата 3 см. Според тях трябва да се направи някакво изсмукване на кистите/ с цел ако може да се избегне операция / и след това евентуално да се започне процедура по инвитро. Сега съм на синарел назално / започнах втора опаковка/ . Искам да ви попитам дали има някой  с мойта диагноза и как протича по натам лечението. Благодаля Ви предварително на всички за отговорите.
*
« Отговор #434 -: Ноември 16, 2009, 09:15:04 am »
radipt ,
В този подфорум има теми,в които можеш да прочетеш за ендометриозата и нейното лечение.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=36.0
« Отговор #435 -: Ноември 16, 2009, 09:26:51 am »
me4kata , благодаря ти за линка!
*
« Отговор #436 -: Ноември 16, 2009, 11:14:17 am »
Здравейте момичета! От 1 месец съм пациент на клиниката, имам 2 ендометриозни кисти, установени от УЗ от д-р Персенка и д-р Стаменов, едната 5 см, а другата 3 см. Според тях трябва да се направи някакво изсмукване на кистите/ с цел ако може да се избегне операция / и след това евентуално да се започне процедура по инвитро. Сега съм на синарел назално / започнах втора опаковка/ . Искам да ви попитам дали има някой  с мойта диагноза и как протича по натам лечението. Благодаля Ви предварително на всички за отговорите.
довери се на док.!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #437 -: Ноември 16, 2009, 11:55:23 am »
Да ви питам, за следващата година успявате ли да си запишете часове?

Аз като ходих преди време, бях си изчислила кога през януари да ми е часа, и секретарката каза, че още не записват часове.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #438 -: Ноември 16, 2009, 13:24:25 pm »
rossy * напълно вярвам на док! Ще изпълнявам всичко стриктно и дно изгрее слънце и при нас
« Отговор #439 -: Ноември 16, 2009, 14:10:54 pm »
Да ви питам, за следващата година успявате ли да си запишете часове?

Аз като ходих преди време, бях си изчислила кога през януари да ми е часа, и секретарката каза, че още не записват часове.
[/quot
 osi_9
Утре ще ходя до клиниката, да пробвам да си запиша час за януари, ако не бързаш ще дам информация по въпроса в сряда.   :balk_122: