Незнам вие на какво мнение сте, аз обаче съм безкрайно разочарована от Силвия, която изготвя документите за фонда. Още преди време имах чувството ,че подхожда избирателно и сега това ми мнение се затвърди. Още след като приключи първия ми опит от фонда исках да си подам документите отново, но тя тогава ми каза, че те още не са обработили първия опит и да дойда след 10 тина дена. По-късно разбрах, че на едно от момичетата, с което правихме тест в един и същ ден е направила документите веднага.След 11 дена дойдох отново, бях си взела един ден отпуск и се редих да чакам за нея 1 час, да не говорим че по нейно нареждане ме прередиха три двойки и накрая като влязох ми каза "О, ужас, вие неясен фактор ли сте". Трябва да си намериш докумени за останалите две инсеминации, които не са в нашата клиника. Това естествено е губене на много време, тъй като е било много отдавна и не в София.Затова реших да звънна на директора на фонда и да попитам дали наистина трябва да представям тези документи сега, при положение, че първия път не са ми искани и съм одобрена за три опита. И какво се оказа нищо подобно, не се изискват. Е, сега какво да си мисля за Силвия. Аз нямам време и всеки месец ми е ценен. На 38 г. съм и въпреки ,че хормоните ми са в норма, не отговорих добре на стимулацията, един фоликул остана читав.А заради Силвия загубихме цял месец. Незнам другите на какво мнение са, но аз съм убедена ,че тя работи по симпатия.
Ако не беше д-р Стаменов от когото съм безкрайно доволна, щях да сменя клиниката.