0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #360 -: Ноември 06, 2009, 16:14:34 pm »
Момичета днес се обаждах в имунологията за резултатите. Препоръчаха ми две вливания по 22 ампули имуновенин.Ако някой е правил моля да ми каже какво ще ми срува като пави.Предварително благодаря.
Цената на 1 ампула е 12 лв., а вливането - 50 лв. еднократно.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #361 -: Ноември 06, 2009, 16:37:45 pm »
Благодаря за бързите отговори момичета!
*
« Отговор #362 -: Ноември 06, 2009, 18:05:27 pm »

По повод прегледите - да вече преглеждат и на 1 и на 4 етаж. Моя преглед беше на 1-вият етаж. Момичета желая късмет и успех на всички! osi_9  :goodluck:
и аз днес така разбрах. Долу на регистратурата ти казват на кой етаж да чакаш и кой док ще те прегледа. Часовете май нямат толкова големи закъснения!

Rossy, аз чаках около 1,5 часа. но чакането си струваше.  :lol: Наистина на 1-вият етаж не е обширно фоайето, даже по-скоро е нещо като коридорче. От рецепцията молят половинките на пациентките да чакат на рецепцията, защото столчетата са малко. Кабинета обаче ми хареса. От входната врата се влиза в кабинет само с бюро и столове и от този кабинет има врата към втори кабинет, в който се извършват гин. прегледи. Rossy, при теб как са нещата? Четох твоя случай е много сходен с моя. Стискам ти палци  :crossfingers:за хубав резултат и едно хубаво  :sbabygirl:
Моя приятелка имаше час за 16.20 и в 16.50 беше излязла...явно зависи пак по кое време е часът..както и да е , чакането да ни е проблема...
При мен нещата незнам как са. Превихме ин витро и сега чакам резултата , макар че май вече ми е ясен...ще видим скоро
:wink:
*
« Отговор #363 -: Ноември 06, 2009, 19:05:05 pm »
Здравейте момичета,нещо ме вълнува и искам да попитам.Току-що чух в анонса на новините,че е обявена национална грипна епидемия.В такъв случай се преустановяват всички планови операции.Та въпросът ми е такъв,дали ще се преустановят и ин-витро процедурите.Ще се радвам,ако някой знае нещо по въпроса,да пише.Предварително благодаря.
« Отговор #364 -: Ноември 06, 2009, 19:53:17 pm »

Моя приятелка имаше час за 16.20 и в 16.50 беше излязла...явно зависи пак по кое време е часът..както и да е , чакането да ни е проблема...
При мен нещата незнам как са. Превихме ин витро и сега чакам резултата , макар че май вече ми е ясен...ще видим скоро
:wink:
За пръв  път не само  не чаках, а влязах преди определеното време за това.
Rossy, стискам палци!
daliana,бях в 13h. в клиниката ...нищо не казаха. 

-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #365 -: Ноември 06, 2009, 20:02:09 pm »
Здравейте дами.Днес цял ден звъня в клиниката и не мога да се свържа за да си запиша час за преглед на 2-3 ден от цикъла.Ако утре отида на място,късно след обяд /защото съм до късно на работа/,дали ще успея да си запиша час?Притеснявам се че е събота,а часа ми трябва за понеделник най-късно...Благодаря ви предварително. :bighug:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #366 -: Ноември 06, 2009, 20:41:09 pm »
mimijorka,

И аз така предният път(беше събота),но реших все пак да пробвам.Звъннах към 11.00 и на 2 или 3 позвъняване ми отговориха.Но ако си от Сф. по-добре да идеш на място.Работят и в събота :)
« Последна редакция: Ноември 06, 2009, 20:42:46 pm от kadiata »
« Отговор #367 -: Ноември 06, 2009, 21:00:44 pm »
Kadiata,благодаря ти мила.Неприятното е,че на втория свободен сигнал се включва секретар,сметката на телефона ми расте безрезултатно...Близо съм до София,предполагам че ще опитам лично. :)

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #368 -: Ноември 06, 2009, 23:12:12 pm »
Здравейте момичета, пиша Ви за да Ви кажа, че си струва и да чакате и да сте понякога малко ядосани.Аз също съм пациентка на клиниката, но вече с дъщеричка на 3 месеца.Спомням си че миналата година по това време и мен ме вълнуваха същите въпроси и притеснения, но бях си решила,че това е мястото и това са хората на които се доверявам, нито за миг не съм се изнервяла или съмнявала в избора си и сега се радваме със съпруга ми на едно прекрасно същество нашата дъщеря Божидара.От цялото си сърце Ви пожелавам успех и да не спирате по средата на пътя и да си повтаряте, че каквото е писано да се случи ще се случи,ако Ви отменят час просто си кажете,че това не е бил момента.Още веднъж успех и спокойствие, с нерви нищо не се постига.Ще се радвам, ако след като завършите процедурите си прочета във форума за положителни резултати.
*
« Отговор #369 -: Ноември 07, 2009, 14:10:18 pm »
Искам да попитам момичетата, които са правили последните 1-2 месеца цветна снимка в клиниката - иска ли се пълна кръвна картина и съответно още някакви изследвания? Ще пътувам сутринта към клиниката - та да си ги направя предварително.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #370 -: Ноември 07, 2009, 14:12:33 pm »
На мен не са ми искали никакви изследвания преди цветната снимка въпреки,че моята беше с пълна упойка.
« Отговор #371 -: Ноември 07, 2009, 16:27:07 pm »
Аз правих ЦС в понеделник(2.11.09),не са ми искали никакви изследвания.
Искам само да кажа на всички момичета,които правят ЦС със свещички.На мен ми казаха да нося 3-та с мен,но никой не ми каза да я сложа,като пристигна в клиниката.Така че тя ми хартиса,а може би с нея щеше да е по- безболезнено.
Ама не е страшно,преживява се :wink:
*
« Отговор #372 -: Ноември 07, 2009, 19:13:56 pm »
Някой запознат ли е дали следващата седмица ще отменят плановите операции в клиника Малинов,поради обявената грипна епидемия?
*
« Отговор #373 -: Ноември 09, 2009, 08:52:39 am »
Момичета от 08.10 часа съм седнала с телефона и се опитвам да се свържа с клиниката за час. Засега няма никакви индикации това да стане. И друг път съм се сблъсквала с това , но сега имам усещането , че няма да се получи.  :( :( :(
« Отговор #374 -: Ноември 09, 2009, 08:54:40 am »
Продължавай да опитваш. Ще се получи. Просто се зареди с повече търпение.  :wink:
Живей за мига!

« Отговор #375 -: Ноември 09, 2009, 09:04:32 am »
Пробвай на този номер  02/9588009.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #376 -: Ноември 09, 2009, 09:14:09 am »
Ами и на него звъня и се включва секретар.
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #377 -: Ноември 09, 2009, 10:16:20 am »
Току-що се свързах.  :D Опитвах от 8.00 часа. Повечко търпение трябва. Успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #378 -: Ноември 09, 2009, 10:19:29 am »
Оооооооооо и аз успях!
*
« Отговор #379 -: Ноември 09, 2009, 11:18:12 am »
Момичета,знае ли вече някоя от вас от коя дата точно ще почива клиниката?
Опитвам се да се свържа с д-р Персенска на мобилния й телефон,но от 1 седмица не мога да се свържа с нея :(/казва ми,че "абонатът временно не отговаря"/,за да я попитам и да се посъветвам с нея нещо,но...