0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #340 -: Ноември 03, 2009, 17:42:24 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Аз отдавна си пиша с теб и искам да се запознаем   .Така че, ако искаш и ще се видим по e-mail, моя е silvi_ptz@abv.bg, но повече на личния.

Има ли някоя от вас към края на този месец да е на хистероскопия в клиниката, може да си поговорим за това.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #341 -: Ноември 03, 2009, 18:23:12 pm »
Здравей, Silvanchence. Аз съм на хистероскопия към тогава.Мисля, че е добре наистина да се поговори с някого на тази тема...
*
« Отговор #342 -: Ноември 03, 2009, 19:02:03 pm »
Ами хайде да си поговорим - аз съм правила диагностична хистероскопия. Писах и в другата тема. Питайте каквото искате. Въобще не е страшна.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #343 -: Ноември 03, 2009, 19:17:29 pm »
При мен ще е оперативна. Едиствено ме притеснява упойката. С каква упойка я правят? Четох, че спиналната упойка не е много за предпочитане...Дали питат за нашето мнение или се съобразяват с други неща?
« Отговор #344 -: Ноември 03, 2009, 19:22:06 pm »
аз ще правя оперативна - за хидросалпинкс. Датата ми е 26.11
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

« Отговор #345 -: Ноември 03, 2009, 19:40:43 pm »
Някой знае ли кой от докторите ще преглежда в Събота на 07,11,?Тогава ще ми е първа инжекция от същинската стимулация ?
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #346 -: Ноември 03, 2009, 20:48:26 pm »
Здравей те момичета днес по някакво чудо от 2 ден се свързах с клиникатаи питам за час за дооформяне на документите както ми каза моя док.да кажа и от там ми дадоха номер на Силвия Стефанова тя се занимавала с тези неща добре де ама кога тр.да си запиша час за първичен преглед то сега ми предстой лапаро и чак след това ли ще започне всичко нещо пак не мога да схвана :oops:
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #347 -: Ноември 04, 2009, 09:54:04 am »
Има ли някоя от вас към края на този месец да е на хистероскопия в клиниката, може да си поговорим за това.

Прехвърлям се в темата за хистероскопия, там ще питам  :D .

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39741.new;topicseen#new

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #348 -: Ноември 04, 2009, 14:02:36 pm »
Кажете и за почивките през декември какво знаете, моля ви.

Аз когато питах миналата седмица, секретарките казаха, че работят декември, но не се знае точно до коя дата, в зависимост от започнатите процедури.

А чета тук, че изобщо декември няма да работят, ще има само дежурни за започнатите стимулации.За почнатите от ноември ли става въпрос, кажете какво знаете за това.

09.04.2009 г.
« Отговор #349 -: Ноември 04, 2009, 14:40:27 pm »
Аз исках да си запиша час за 07.12,но секретарката каза че не знае дали ще работят тогава .Последният работен ден,за който даваха часове е 05.12 и аз се записах тогава.С очите си видях графика,защото се записах сега в понеделник след ЦС там,От 05.12нататък страниците бяха празни.
*
« Отговор #350 -: Ноември 04, 2009, 15:05:12 pm »
на мене възрастната секретарка ми каза, че все още няма опраделен график за месец декември. Д-р Стаменов не е гледал все още и затова не могат да кажат кога ще работят през декември.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #351 -: Ноември 04, 2009, 16:05:47 pm »
на мене възрастната секретарка ми каза, че все още няма опраделен график за месец декември. Д-р Стаменов не е гледал все още и затова не могат да кажат кога ще работят през декември.

Това кога ти го каза.

09.04.2009 г.
« Отговор #352 -: Ноември 04, 2009, 16:41:23 pm »
Момичета, трябва ми телефонът на д-р Персенска. Може ли някой да ми го прати на ЛС. Благодаря предварително!

Хиляди благодарности на evro, аnmar, silvanchence!!!!!!!!!!! :hello:
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 16:55:43 pm от ponima »
« Отговор #353 -: Ноември 05, 2009, 13:12:42 pm »
Здравей бина, при мен след лапарото веднага ми оформиха документите да Силвия ги прави и след това аз си ги занесох в фонда тя ми даде адреса мисля че и при теб ще е така за коя дата си на лапаро,при док Стаменов ли си мина ли на първичен преглед . Успех
« Отговор #354 -: Ноември 05, 2009, 16:23:24 pm »
Кажете и за почивките през декември какво знаете, моля ви.

Аз когато питах миналата седмица, секретарките казаха, че работят декември, но не се знае точно до коя дата, в зависимост от започнатите процедури.

А чета тук, че изобщо декември няма да работят, ще има само дежурни за започнатите стимулации.За почнатите от ноември ли става въпрос, кажете какво знаете за това.

silvanchence, вчера бях на преглед при Персенска. Питах я дали са решили от кога ще отсъстват и тя ми каза от 10.12.2009 до 4-5.01.2010. Това не попречи да започнем стимулация, аз ще съм по дълъг протокол. Така, че явно както другите момичета са писали тук ще има дежурни, които ще следят стимулациите през декември. Надявам са да съм ви била полезна.  :D

По повод прегледите - да вече преглеждат и на 1 и на 4 етаж. Моя преглед беше на 1-вият етаж. Момичета желая късмет и успех на всички! osi_9  :goodluck:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #355 -: Ноември 05, 2009, 16:30:18 pm »
При мен ще е оперативна. Едиствено ме притеснява упойката. С каква упойка я правят? Четох, че спиналната упойка не е много за предпочитане...Дали питат за нашето мнение или се съобразяват с други неща?
С пълна упойка се прави.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #356 -: Ноември 05, 2009, 17:37:44 pm »

По повод прегледите - да вече преглеждат и на 1 и на 4 етаж. Моя преглед беше на 1-вият етаж. Момичета желая късмет и успех на всички! osi_9  :goodluck:
и аз днес така разбрах. Долу на регистратурата ти казват на кой етаж да чакаш и кой док ще те прегледа. Часовете май нямат толкова големи закъснения!
« Отговор #357 -: Ноември 05, 2009, 17:59:22 pm »

и аз днес така разбрах. Долу на регистратурата ти казват на кой етаж да чакаш и кой док ще те прегледа. Часовете май нямат толкова големи закъснения!

Rossy, аз чаках около 1,5 часа. но чакането си струваше.  :lol: Наистина на 1-вият етаж не е обширно фоайето, даже по-скоро е нещо като коридорче. От рецепцията молят половинките на пациентките да чакат на рецепцията, защото столчетата са малко. Кабинета обаче ми хареса. От входната врата се влиза в кабинет само с бюро и столове и от този кабинет има врата към втори кабинет, в който се извършват гин. прегледи. Rossy, при теб как са нещата? Четох твоя случай е много сходен с моя. Стискам ти палци  :crossfingers:за хубав резултат и едно хубаво  :sbabygirl:
*
« Отговор #358 -: Ноември 06, 2009, 15:45:34 pm »
Момичета днес се обаждах в имунологията за резултатите. Препоръчаха ми две вливания по 22 ампули имуновенин.Ако някой е правил моля да ми каже какво ще ми срува като пави.Предварително благодаря.
« Отговор #359 -: Ноември 06, 2009, 16:13:09 pm »
Цената на всичките ампули е 650-700 лв., а за самата процедура 50-60 лв. ориентировъчно, аз правих вливане на Киовиг-имунолозите казаха че е почти също, беше през лятото и мисля ми струваше 720 лв. общо. С поздрави и пожелания за Успех.