0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #320 -: Ноември 03, 2009, 11:19:00 am »
mgold, просто разчитам на сравнително точен цикъл. Явно имах и късмет със свободните дати.
Въпрос и от мен: какво очистително се пие преди лапарото? Не ми дадоха рецепта. Това означава ли, че сама трябва да реша какво да си взема?
« Отговор #321 -: Ноември 03, 2009, 11:36:29 am »
Да ви се оплача: от часове наред се опитвам да се свържа с клиниката (трябва да си сменя часа) и нищо. Непрекъснато заето, а понякога за разнообразие ми се включва оператор за да ми каже че всички оператори са заети и трябва да звънна по-късно.... Не издържам вече.... Толкова е трудно да се пребориш за един нормален час, който да те устройва че направо ми се реве.... Чакането пред кабинета не ми пречи - винаги си взимам отпуска в деня когато съм на преглед, но това да не мога да се свържа със секретарките за да си запиша час или да си го променя както в случай ме побърква.... Простете за смотания пост - но много ми е криво.
Напълно те подкрепям! С този тел. секретар дори не се разбира дали клиниката работи.
За пореден път благодарение на форума разбирам, че работят!
От случаен разговор в клиниката, разбрах, че ще докторите ще отсъстват! Чудя се толкова ли е трудно да се оповестява това - за да се знае от пациентките!
Лично мое мнение е , че нещата се усложнавят-първо водиш борба да си запишеш час, после в последния момент ти го отменят и  така без да искаш ставаш дългогодишна пациентка на клиниката!
*
« Отговор #322 -: Ноември 03, 2009, 13:01:27 pm »
Да ви се оплача: от часове наред се опитвам да се свържа с клиниката (трябва да си сменя часа) и нищо. Непрекъснато заето, а понякога за разнообразие ми се включва оператор за да ми каже че всички оператори са заети и трябва да звънна по-късно.... Не издържам вече.... Толкова е трудно да се пребориш за един нормален час, който да те устройва че направо ми се реве.... Чакането пред кабинета не ми пречи - винаги си взимам отпуска в деня когато съм на преглед, но това да не мога да се свържа със секретарките за да си запиша час или да си го променя както в случай ме побърква.... Простете за смотания пост - но много ми е криво.
Напълно те подкрепям! С този тел. секретар дори не се разбира дали клиниката работи.
За пореден път благодарение на форума разбирам, че работят!
От случаен разговор в клиниката, разбрах, че ще докторите ще отсъстват! Чудя се толкова ли е трудно да се оповестява това - за да се знае от пациентките!
Лично мое мнение е , че нещата се усложнавят-първо водиш борба да си запишеш час, после в последния момент ти го отменят и  така без да искаш ставаш дългогодишна пациентка на клиниката!
Абсолютно съм съгласна!!! osi_9
И после защо сме изнервени и нетърпеливи... :balk_144:

*
« Отговор #323 -: Ноември 03, 2009, 13:03:35 pm »
mgold, просто разчитам на сравнително точен цикъл. Явно имах и късмет със свободните дати.
Въпрос и от мен: какво очистително се пие преди лапарото? Не ми дадоха рецепта. Това означава ли, че сама трябва да реша какво да си взема?
На мен ми казаха,че като ми звъннат за подсещане и потвърждение на часа,ще ми кажата какво да си купя и да пия преди деня на лапароскопията и какви изследвания трябва да направя(а те звънят 2-3 дни преди датата).

« Отговор #324 -: Ноември 03, 2009, 14:18:03 pm »
Zayak3 те ще ти се обадят 1-2 дни преди насрочената дата и ще ти кажат какво да си купиш и да го изпиеш и на другия ден отиваш гладна и жадна в клиниката да ти направят изследвания кръв от пръста.Спокойно не е страшно нищо няма да осетиш и много бързо ще се възстановиш след това.Успех и пиши след това как е минало.
*
« Отговор #325 -: Ноември 03, 2009, 14:46:12 pm »
Момичета, моля ви, бъдете по толерантни спрямо заетостта на докторите в клиниката. Вярвам, че по голямата част от нас,не биха ги заменили за други и точно за това се получават подобни ситуации. На мен също ми докривява понякога, но се старая да не го взимам навътре,т.е. предпазвам се от отрицателни емоции. И от моя, не беден опит съм разбрала, че понякога нещата не зависят от нас или когато най не виждаш изход, хоп светлина в тунела и всичко идва на мястото си :) и не на последно място, когато е писано,чудото ще се случи :)
Това е третата клиника, която посещавам/убедена съм-последната/ и навсякъде съм се сблъскала с чакане, упорито звънене и пр.
Вчера бях в клиниката/4-ри часа/, всички етажи бяха препълнени от жени, имам чуството, че минават стотици на ден и никоя от нас не иска да е отлагана, бавена, претупвана и т.н. е как да стане това. Докторите работят почти денонощно, в иметона това - всяка от нас да стане майка.
Поклон пред всеотдайността им :balk_81: и голямо Благодаря!!!!
*
« Отговор #326 -: Ноември 03, 2009, 14:57:38 pm »
Звъннаха ми вчера, днес бях до клиниката, не ми казаха какво точно очистително да пия, а и забравих да попитам,затова попитах какво препоръчват по принцип. Предполагам са стандартните x-prep или фортранс.
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 14:59:42 pm от zayak3 »
*
« Отговор #327 -: Ноември 03, 2009, 15:11:00 pm »
и аз да се включа по отношение на часовете за прегледи:
няколко пъти ми се е случвало - неприятно е, но го приемам за нормално при това натоварване на лекарите. Проблемът по мое мнение е в друго - като ми се обадят да ми отменят часа, защо веднага не ми предложат нов, а трябва отново да се чудя какви упражнения да сътворя та да се свържа отново с тях - те ти казват "обаждаме се да ви отменим часа" - ама не за еди кога си ами обадете се пак ...наистина е цяло чудо като се свърже човек накрая с тях и прескочи заетите линии и телефонни централи и секретари - изпитва едно такова облекчение, все едно незнам какво е постигнал  :lol:

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #328 -: Ноември 03, 2009, 15:12:38 pm »
Звъннаха ми вчера, днес бях до клиниката, не ми казаха какво точно очистително да пия, а и забравих да попитам,затова попитах какво препоръчват по принцип. Предполагам са стандартните x-prep или фортранс.

Заяк, на мен преди лапарото доктора ми даде х-преп.
Мисля, че се пиеше към обяд с много вода, но то има листовка с указания.
Успех!
*
« Отговор #329 -: Ноември 03, 2009, 15:13:53 pm »
Миленка, златна си :) Ясно, благодаря! :)
« Отговор #330 -: Ноември 03, 2009, 15:31:00 pm »
УРААААААААА, записах си час. Не може да бъде. Урааа!!!!!
Живей за мига!

« Отговор #331 -: Ноември 03, 2009, 15:33:19 pm »
Момичета да споделя,днес ходих до Клиниката и разбрах че от вчера официално работи вторият нов кабинет.Намира се на първия етаж там където започват стълбите,в ляво,като разширение е.Много е хубавичко,има и чакалня но е наполовината сравнение с тази на 4 ет.И явно има промяна във графика,защото докато седях на 1-я ет.всяка жена,която влиза я питаха на рецепцията за колко часа е и и казват тя за кой кабинет е,ако е за 4 ет се качва,ако е за новия остава да чака в чакалнята или на столовете около рецепцията,също разбрах че и вчера и днес все д-р Стаменов работи в новия кабинет но незнам дали ще е така за напред или ще се разменят.

Момичета не се сърдете за напрежението и някои неуредици в организацията,хората се стараят да се подобри положението,видимо е но сами виждате,колко сме много,нека проявим разбиране и търпение.

Успех на всички и много положителни мисли.
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 15:35:40 pm от ninkata1 »

*
« Отговор #332 -: Ноември 03, 2009, 16:03:29 pm »
Заяк, и аз пих х-преп преди лапарото. Само си стой вечерта вкъщи, че е голям купон като почне да действа. :lol: И да се похвалиш с прекрасни резултати.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #333 -: Ноември 03, 2009, 16:13:46 pm »
White, мерси :) Аз съм пробвала x-prep-а  преди пункция  и фортранс преди първото ми лапаро. Определено предпочитам фортранса и ще взема от него  :lol:
Засега по-щадящо  май няма :(
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 16:15:48 pm от zayak3 »
« Отговор #334 -: Ноември 03, 2009, 16:39:49 pm »

Х-преп-пиеш в 14ч  предния ден( с рецепта е -даже ме разпитваха в аптеката за какво ми е). След това само вода- по чаша през час до към 21ч.После и вода не пиеш.Искат снимка бял дроб и сърце и ПКК с време на кървене и съсирване.Може да си ги направиш преден ден за да ти е по-спокойно. Успех.
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 16:41:26 pm от milen4e »
*
« Отговор #335 -: Ноември 03, 2009, 16:46:19 pm »
Zayak3,ти на коя дата си на лапаро?Аз съм на 10.11,може да се засечем :)
*
« Отговор #336 -: Ноември 03, 2009, 16:47:19 pm »
pipita, сега в петък съм ( 06.11) :)
*
« Отговор #337 -: Ноември 03, 2009, 17:00:03 pm »
ЕЕЕееееее нищо,айде ще стискам палци всичко да мине благополучно :lol:На теб защо ти назначиха лапаро?
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #338 -: Ноември 03, 2009, 17:04:07 pm »
Момичета да споделя,днес ходих до Клиниката и разбрах че от вчера официално работи вторият нов кабинет.Намира се на първия етаж там където започват стълбите,в ляво,като разширение е.Много е хубавичко,има и чакалня но е наполовината сравнение с тази на 4 ет.И явно има промяна във графика,защото докато седях на 1-я ет.всяка жена,която влиза я питаха на рецепцията за колко часа е и и казват тя за кой кабинет е,ако е за 4 ет се качва,ако е за новия остава да чака в чакалнята или на столовете около рецепцията,също разбрах че и вчера и днес все д-р Стаменов работи в новия кабинет но незнам дали ще е така за напред или ще се разменят.

Момичета не се сърдете за напрежението и някои неуредици в организацията,хората се стараят да се подобри положението,видимо е но сами виждате,колко сме много,нека проявим разбиране и търпение.

Успех на всички и много положителни мисли.

И аз днес бях там в новия кабинет при д-р Стаменов, за 11.15 бях, но влезнах към 12.25.

ninkata1, с теб сме да не сме били заедно в чакалнята, ти за колко часа беше.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #339 -: Ноември 03, 2009, 17:22:09 pm »
Аз днес нямах преглед,ходих за резултат от едно излследване и чаках на 1 ет.и  само си наблюдавах,сигурно сме се видяли,но като не се знаем..